PariuriX caută un Social Media Specialist (Part-time)

PariuriX, cea mai mare comunitate de pariori online, se află în căutarea unui Social Media Specialist.

Despre tine

Candidatul ideal trebuie să fie pasionat de sport, să aibă minim un an de experiență cu Facebook Ads/Facebook Insights, să dețină cunoștințe de bază despre Google Analytics și, nu în ultimul rând, să aibă abilități excelente de comunicare scrisă și verbală, editare (foto/video/text).

Responsabilități

De ce vei fi responsabil?

  • Gandești și să implementezi strategia de Social Media (analiza competiției, identificarea audienței, adaptarea mesajului în funcție de audiență etc.)
  • Gestionezi planul de postari: creare, editare și publicare de conținut zilnic (text/imagini/video), cu rolul de a crește interacțiunea dintre membrii comunității PariuriX
  • Urmărești constant indicatorii de performanță, gestionezi și optimizezi campaniile plătite, și raportezi rezultatele.

 

Ce oferim

Activitatea este recompensată pe măsură prin salariu fix și bonusuri de performanță. Alte beneficii sunt programul part-time si flexibil, cu posibilitatea de a lucra de la distanță, apartenența la o echipă tânără, dar și posibilitatea dezvoltării unei cariere de marketing într-o companie internațională.

 

Cum să aplici

Dacă, ești interesat, trimite CV-ul pe e-mail, la ddamian@bettercollective.com, plus 3 sugestii de îmbunătățire a modului de comunicare pentru PariuriX în Social Media și 3 exemple de postări pe pagina de Facebook (facebook.com/pariurix) ce ar atrage un nivel ridicat de engagement.

 

Despre PariuriX

Fondat în 2006, site-ul PariuriX a devenit rapid un lider de piaţă şi un brand recunoscut în industrie. Site-ul oferă informaţii despre casele de pariuri, recenzii, ponturi şi sfaturi legate de domeniul iGaming. În 2017, PariuriX a fost achiziționat de compania daneză Better Collective, lider mondial în crearea de platforme digitale pentru comunităţile de iGaming.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!