Pariuriu fără secrete, 19 octombrie: Liga Campionilor e la putere!

Mizăm pe Liga Campionilor și în emisiunea de azi: patru predicții din această competiție la rubrica Ponturile zilei, dar și Cota 2 se bazează pe două jocuri de aici.

Gorge Trandafirescu a mers pe Rostov – Atletico Madrid, iar Răzvan Codorean pe Arsenal – Ludogoreț, în timp ce Ionuț Angheluță ne duce la derby-ul etapei, Barcelona – Manchester City. Dan Ștefănescu a ales pentru voi analiza partidei PSG – FC Basel.

La Cota 2, Laurențiu Gabriel se bazează tot pe Rostov – Atletico, dar aduce în plus meciul Celtic Glasgow – Borussia Monchengladbach.

În prima zi a acestei runde de Ligă, au fost rezultate normale, să vedem dacă surpriza apare la meciurile de azi.

Singura predicție care face excepție de la regula Champions League este cea a lui Marisu Huțu, care ne propune, bineînțeles, un meci de handbal, Dinamo – Dunărea Călărași, din Liga 1 la masculin.

Am comentat în debutul emisiunii și despre personajele de joasă speță din fotbalul românesc, personaje care au furat din fotbal, dar care au în continuare gura mare și jignesc oameni decenți, cu performanțe mari în acest sport.

La Faza zilei, vedem un Top 20 al golurilor marcate de portari. Din lovituri libere, cu capul, din poartă-n poartă, ca la handbal, aceste reușite sunt mereu surprinzătoare. Chilavert sau Rogerio Ceni, ultimul un adevărat recordmen în domeniu, cu 131 de goluri marcate în carieră, sunt printre protagoniștii clipului din emisiunea noastră.

Ediția de azi o puteți vedea mai jos. Dacă vreți să ne ajutați, distribuiți-o pe rețelele de socializare! Noi vă mulțumim anticipat.

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!