Pariurile sportive, motiv de dispute și discuții peste Ocean

Virginia de Vest nu a trebuit să fie pusă în situația de a urma exemplul altor state și de a profita de oportunitatea de a face bani buni de pe urma jocurilor de noroc. Iar asta pentru că statul american a permis deja cele mai multe forme de pariere. Ideea care a circulat în ultima vreme e legată de faptul că provincia ar trebui să intre cât mai repede pe piața pariurilor online și sportive. 

Un campion al ideii, Membru al Camerei Deputaților, Shawn Fluharty a încercat să discute încă de anul trecut pe acest subiect cu alți parlamentari. Inițiatorul proiectului nu a avut însă succes, în ciuda faptului că extinderea proiectului ar putea aduce milioane bune de dolari la bugetul statului. 

Săptămâna trecută, oficialii din Pennsylvania au fost de acord să permită jocurile de noroc online în parcările de camioane și aeroporturi. Acum se așteaptă ca această acțiune, combinată cu extinderea operațiunilor terminalelor fixe, să aibă ca rezultat venituri noi pentru stat în valoare de 200 milioane de dolari.

VEZI TOP 5 AGENȚII PARIURI SPORTIVE RECOMANDATE PENTRU PARIURI LIVE!

Înainte ca oficialii din Harrisburg să meargă și ei pe această ”linie”, doar trei state au permis desfășurarea jocurilor de noroc online: Delaware, Nevada și New Jersey. Pe moment există întrebări referitoare la permisivitatea altor jocuri de noroc dar și a pariurilor sportive conform legii federale. Însă e de așteptat ca judecătorii de la Curtea Supremă a SUA să decidă în cazul pariurilor sportive la începutul anului viitor. 

Luna trecută, membrii Comisiei Loteriei de Stat s-au întâlnit cu reprezentanți ai cazinourilor pentru a discuta posibilitățile de pariere sportivă. Câștigurile ar fi semnificative pentru ambele părți, cu încasări de miliarde de dolari anual pe pariuri sportive. În momentul de față, pariurile sportive atrag, anual, până la 60 miliarde de dolari pe piața ilegală din America.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!