Pariurile pe fotbal, tema unei conferințe de lux pe ”Stamford Bridge”

Pariurile pe fotbal, cea mai întâlnită activitate în rândul jucătorilor din întreaga lume, reprezintă subiectul unei conferințe care se va desfășura pe ”Stamford Bridge” (foto: chelseafc.com) săptămâna viitoare. Tema întâlnirii a atras un număr record de participanți care, timp de trei zile (20-23 martie), vor dezbate cele mai importante aspecte legate de această activitate.  

Nu mai puțin de 200 de persoane vor ține prelegeri în timpul Conferinței - structurată în 40 de sesiuni de discuții și mese rotunde. Discuțiile vor fi axate pe regulamentele și profilurile existente pe diferite piețe naționale, marketing și mass-media, precum și tranzacțiile și operațiunile cel mai des întâlnite în ”industrie”. 

Printre cei care s-au înscris la luările de cuvânt sunt nume mari ale unor companii celebre de pe piață, precum: Snaitech (CEO Fabio Schiavolin), Danske Spil Niels (CEO Erik Folmann), Green (CEO Jesper Kärrbrink), Pinnacle (CEO Paris Smith), Veikkaus (vicepreședintele Jari Vahanen), Better Collective (CEO Jesper Soegaard), OPTIMA (CEO Jacob Lopez), Microgame (CEO Marco Castaldo), BetVictor al Sportsbook & VIP (director Matt Scarrott), și Ruud Gullit. Fost jucător și antrenor la Chelsea, Gullit (foto: firstpost.com) va fi ”maestru de ceremonii”. 

Peste 1.500 de responsabili și directori executivi care participă la conferință vor beneficia de o actualizare extinsă a piețelor de pariuri pe fotbal de pe tot globul, inclusiv o evaluare a pieței spaniole și a unui mediu din ce în ce mai digitizat în Africa. Viitorul bonusurilor tradiționale ale clienților, modul de implicare a acestora într-un mediu live, amploarea oportunităților DFS (Daily Fantasy Sports), supervizarea "zonelor” Facebook și Twitter, lupta permanentă împotriva meciurilor trucate și așa-zisele ”beneficii” ale unor sponsorizări sunt celelalte teme de discuții. 

Evenimentul va include și o expoziție, unde 50 de participanți își vor prezenta produse de ultimă generație, dar și săli de întâlniri în care participanții să interacționeze între ei. Organizatorii le-au pregătit clipe de destindere, seara, oaspeților - o petrecere la Namco Funscape, locație aflată chiar lângă ”London Eye”, la ”South Bank”, precum și în clubul de noapte deținut de patronul lui Chelsea, Roman Abramovici - ”Under the Bridge” (foto: barokah.briomotor.co).

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!