Pariurile online, tot mai preferate de jucători. Tu cum alegi unde să joci?

Jocurile de noroc și pariurile au reprezentat cea mai populară distracție a oamenilor de foarte mulți ani. Fie că a fost vorba de mize mari sau mai ”pietenoase”, să recunoaștem că toți am jucat la pariuri. Iar pariurile pe evenimente sportive constuituie cea mai răspândită formă de joc, deși în ultima vreme operatorii au venit cu oferte care mai de care mai interesante, printre care și mize pe politică. 

În timp ce americanii dispun de opțiuni pentru jocurile de noroc online, dar și de cazinouri în paradisul numit Las Vegas, europenii par mai ”binecuvântați”, cu mult mai multe posibilități pentru a juca atât online, cât și offline. Spre exemplu, în Londra nu mergi mai mult de trei clădiri pentru a da de un loc în care să pariezi!...

Odată cu ”era digitală”, însă, tot mai mulți jucători preferă segmentul online pentru a paria pe meciurile și echipele lor favorite. Și asta pentru că pariurile care se pot face aici nu se opresc la simplul semn 1,X sau 2, ofertele caselor de pariuri online acoperind și cele mai fine li diversificate gusturi ale clienților - de la goluri și cartonașe, până la cornere, faulturi sau chiar accidentarea unor jucători! 

În momentul de față există multe opțiuni disponibile pentru jucătorii online, dar utilizatorii ar trebui să fie atenți și să joace la case de pariuri licențiate unde să nu aibă surprize - printre care și imposibilitatea de a retrage câștigurile în orice moment.

Descoperă casele de pariuri online recomandate la care poți beneficia de retrageri fără comision!

În Europa, unul dintre cele mai populare și mai sigure site-uri de pariuri sportive online este BetOlimp - o platformă de pariuri sportive cu licență integrală, care operează pe întreg cuprinsul Uniunii Europene.

Cât privește România, sunt câțiva operatori licențiați pe care vi-i recomand.

                                                             Unibet

(D.ONJN 1564/25.08.2016) – una dintre cele mai bune case de pariuri online din lume, cu 15.8 milioane de clienți din peste 100 de țări. Este printre cele mai premiate din Europa, cu 14 premii internaționale de la IGB, IGA și EGR între 2014 și 2016. Premiile au fost pentru cel mai bun operator, cea mai bună platformă etc. De-a lungul timpului a impresionat prin serviciile oferite, dar și prin seriozitatea orientată spre clienți.

                                 Deschide un cont de aici și încasează acum pariul gratuit de 200RON

 

                                                                Netbet

(D.ONJN 1279 /29.06.2016) – o agenție care a intrat rapid în topul jucătorilor români. Oferă poate cele mai multe pariuri live, dar și cele mai multe metode de plată. Impresionează prin promoțiile tentante, dar și prin gama largă de transmisiuni live video.

                      Deschide un cont de aici și încasează acum bonusul de bun venit de 500RON

 

                                                             Sportingbet

(D.ONJN 1558/25.08.2016) – este una din agențiile la care joc de mulți ani fără a întâmpina vreo problemă. Acum au interfața de la Bwin, ceea ce cu siguranță este un plus. Unul din punctele forte este reprezentat de bonusurile și promoțiile la care poți aplica cu un buget redus.

                           Deschide un cont de aici și încasează acum bonusul de bun venit de 200RON

 

                                                                     Betano

(D.ONJN 172/30.01.2017) – Din punctul meu de vedere are cea mai bună aplicație de pariuri pentru IOS. Site-ul este foarte simplu de folosit, iar interfața grafică este una plăcută. Nu oferă multe promoții, dar majoritatea sunt scutite de condiții de rulaj, ceea ce e un mare avantaj.Betano - considerat site-ul la fel de bun ca Bet365Deschide un cont de aici și încasează bonusul de până la 500RON

                              

                                 Deschide un cont de aici și încasează bonusul de până la 500RON

                                                                 Betfair

(D.ONJN 1291/29.07.2016) – vine cu singura casă de pariuri online de betting exchange licențiată în România. Deloc întâmplător, aceasta este și numărul 1 la nivel mondial! Acum poți fi chiar tu casa de pariuri! Oferă însă și o platformă obișnuită de pariuri sportive, unde găsești o ofertă clasică cu foarte multe pariuri pe intervale de 60 de secunde!

                           

                            Deschide un cont de aici și încasează acum bonusul de bun venit de 450RON

 

                                                              Fortuna Bet

(D.ONJN 1560/25.08.2016) – este cea mai bună casă de pariuri online din cele care oferă servicii atât online cât și offline. Poți alimenta cu fonduri contul de pariuri online din oricare din cele peste 600 de agenții stradale din țară! Nu plătești taxe nici la depuneri, nici la retrageri, și ai acces foarte rapid la banii tăi.

                                   

                                 Deschide un cont de aici și beneficiezi de un pariu fără risc 300RON

           

                                                                   888Sport

(D.ONJN 1439/12.08.2016) – utilizează aceeași platformă ca Unibet, deci serviciile oferite sunt de calitate. Plus că acesta este un site numai bun pentru a juca jocuri de casino și poker. Cele două platforme sunt considerate ca fiind printre cele mai bune de profil la nivel mondial!

                                            

                                        Deschide un cont de aici și încasează acum până la 1000RON

 

                                                   ALȚI OPERATORI LICENȚIAȚI

Winmasters (D.ONJN 1278 /29.06.2016) – deschide cont
Stanleybet (D.ONJN 1280 /29.06.2016)
Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016)
BetStars (D.ONJN 1438/12.08.2016)  – deschide cont
Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016)
Maxbet (D.ONJN 2555/22.12.2016) – deschide cont
Circus (D.ONJN 2577/28.12.2016) – deschide cont
Mozzartbet  (D.ONJN 336 /27.02.2017)
BaumBet (D.ONJN 170/30.01.2017)
Admiral (L1172564W000756) - deschide cont

                                           

                                                        CE SPUNE LEGEA DIN ROMÂNIA

*De pe teritoriul României, avem dreptul legal de a juca doar la operatorii de pe listă! Dacă joci la case de pariuri online care nu se află pe această listă riști o amendă cuprinsă între 5.000 și 10.000 RON!
*Verificarea contului de pariuri (KYC) este obligatorie prin lege în maxim 30 de zile de la înregistrare! În caz contrar, contul de pariuri este închis, iar fondurile aferente sunt transferate către bugetul statului fără posibilitatea de a le mai recupera! (Detalii  AICI!)
*Se plătește o dată pe an impozit la ANAF - 1% pentru fiecare retragere efectuată în anul precedent (atâta timp cât nu retragi sume mai mari de 66,750RON fiecare)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi