Spălare de bani la casele de pariuri ilegale din Malta - 13 persoane arestate și peste 100 interogate!

Malta este o țară preferată de foarte multe case de pariuri sportive online deoarece este un adevărat paradis fiscal. Însă nu doar operatorii de pariuri care vor să scape de plata unor taxe piperate aleg această țară, ci și cei care desfășoară activități ilegale.

Site-ul calvinayre.com ne anunță că poliția italiană urmărește de luni bune o organizație mafiotă care deținea mai multe site-uri ilegale de gambling în Malta, acestea neavând licență de funcționare. Prin intermediul acestor site-uri două grupuri infracționale formate din italieni făceau spălare de bani, sumele fiind uriașe: câteva milioane de euro lunar! Politia din Peninsula a urmărit telefoanele tuturor celor implicați până a reușit să strângă dovezi suficiente pentru a îi aresta pe suspecți.

ilegal-betting.jpg

În final 13 suspecți au fost arestați, la 46 de persoane le-au fost confiscate mai multe bunuri, în timp ce nu mai puțin de 107 persoane au fost interogate. Dintre cei arestați trebuie evidențiat un sicilian în vârstă de 37 de ani pe numele de Francesco Airo. Acesta nu este la prima sa abatere, el fiind arestat și în trecut pentru organizarea de pariuri ilegale, deci deja are experiență în această activitate.

Anul trecut alte 41 de persoane au fost arestate tot pentru implicarea lor în pariuri ilegale, iar poliția italiană precizează că alte câteva sute de persoane care desfășoară astfel de activități încă se află în libertate. Aș atrage mai mult atenția asupra unei arestări din luna martie, atunci când s-a descoperit că proprietarul unei agenții de pariuri și a unei camere de poker, ambele ilegale, se folosea de diferite aplicații și unelte pentru ca clienții săi să câștige cât mai puțin. Erau utilizați chiar și boți pentru poker, deci conturi generate de un calculator care jucau singure și aveau rolul de a învinge clienții reali la masa de poker!

Pariurix îți recomandă să te joci doar pe site-uri autorizate de gambling prezente pe lista Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc!

Care este cea mai bună agenție de pariuri sportive online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi