Pariurile de tip pauză/final sunt profitabile?

Există o mulţime de pariori în momentul de faţă şi bineînţeles o mulţime de strategii de pariuri şi de tipuri de pariuri preferate de fiecare în parte. Pariurile sportive nu sunt ceva strict, ele sunt mult mai dinamice. Fiecare jucător are propriul său stil de pariere, are propriile sale reguli după care se bazează atunci când pariază întrucât atunci când se vorbeşte despre un anumit tip de pariu, lucrurile prezentate sunt generale.

Există tipuri de pariuri care îţi pot aduce profituri mici dar constante şi altele care îţi pot aduce câştiguri impresionante, dar care sunt destul de rare. Un tip de pariu care îţi poate mări banca imediat, în decurs de doar câteva zile poate fi pariul de tip pauză/final. Acest tip de pariu nu numai că îţi poate oferi o cotă destul de atrăgătoare, dar trebuie să înţelegem faptul că nu este la fel de sigur precum un pariu pe numărul de goluri, pe rezultatul final etc.
 

CUM SCOATEM MAXIMUL DIN PARIURILE PAUZĂ / FINAL?

Odată cu dorinţa de a câştiga mai mult este evident că şi şansele de câştig scad. Totuşi chiar şi de pe urmă acestor tipuri de pariuri putem avea de câştigat dacă efectuăm o analiză extrem de bună a partidei pe care dorim să plasăm acest tip de pronostic. Atunci când vrem să jucăm un pariu de tip pauză /final pe o anumită partidă de fotbal este extrem de important să nu privim doar cotele ameţitoare oferite de casele de pariuri. În acelaşi timp nu fiţi foarte siguri de cotele mici oferite de agenţiile de pariuri pentru tipul de bet pauză/final. Încercaţi iniţial să nu urmăriţi cotele şi să selectaţi partida care se pretează pentru un asemenea tip de pronostic.

 

Cât de bine evoluează echipele în fiecare repriză?

În fotbal totul este destul de complicat. Ştiţi prea bine că sunt echipe destul de puternice care în prima repriză nu reuşesc să facă un joc destul de bun şi eventual nici să nu înscrie, dar care spre finalul partidei fructifică toate ocaziile şi reuşesc să se impună categoric. Toate aceste lucruri trebuiesc cunoscute dacă vă doriţi ca pariurile de tip pauză/ final plasate de voi să aibă şanse mari de reuşită. Astfel de echipe trebuies urmărite constant şi doar ele se pretează pe acest tip de pariu.

La cealaltă extremă, există şi echipe care nu reuşesc să-şi dozeze efortul aşa cum trebuie pe parcursul întregului meci, încât în prima repriză jucătorii aleargă mult şi înscriu frecvent dar spre finalul meciului, din cauza oboselii, ajung să fie egalaţi sau chiar înfrânţi de echipa adversă. Trebuie să urmăriţi toate aceste lucruri înaintea desfăşurării unui meci întrucât o astfel de statistică vă poate influenţa în luarea unei decizii finale. Doar respectând această regulă veţi reuşi să plasaţi un pariu eficient de tip pauză/final şi doar în aceste condiţii acest tip de pariu pe fotbal poate fi profitabil.

 

Alte statistici de care să ții cont

Încercaţi să urmăriţi şi numărul de goluri înscrise atât în deplasare cât şi pe teren propriu în cadrul echipelor care se confruntă într-o partidă pe care doriţi să plasaţi un pronostic de tip pauză/final. Analizaţi numărul de goluri înscrise atât în prima repriză cât şi în a doua, iar mai apoi trageţi primele concluzii. Urmăriţi şi statistica meciurilor directe deoarece vă poate spune multe. Există echipe care nu înscriu mult în restul etapelor dar atunci când se întâlnesc fac meciuri de-a dreptul spectaculoase, cu multe goluri înscrise şi cu numeroase răsturnări de situaţie.

Atunci când doriţi să plasaţi un pronostic de tip pauză/final, echipele care se pretează pentru un asemenea pariu sunt de regulă echipe de mijlocul clasamentului unei ligi de fotbal, care sunt recunoscute atât pentru jocul bun de pe terenul propriu sau pentru cel din deplasare. O echipă care de obicei este victorioasă pe terenul propriu şi inscrie de cele mai mutle ori în cadrul primei reprize vă poate determina să plasaţi un pronostic de tip pauză/ final 1/1 , mai ales în partidele în care acea echipă are nevoie urgentă de puncte pentru a scăpa de retrogradare sau pentru a prinde un loc de cupă europeană.

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!

Urmăriţi mereu loturile echipelor şi valoarea acestora. Nu neglijaţi antrenorii deoarece, de cele mai multe ori, pariurile de tip pauză/final sunt decise de către aceştia. Fiecare antrenor are propriul stil de joc. Unii le cer jucătorilor să mizeze doar pe contraatac în prima repriză, urmând ca în a doua repriză să forţeze pe atacul propriu-zis, iar alţii au cu totul o altă viziune asupra jocului, mizând pe atac din primul minut şi neglijând defensiva. Fiţi foarte atent la aceste lucruri şi nu le neglijaţi dacă doriţi să plasaţi un pariu profitabil de tip pauză/final.

Urmăriţi mediile de goluri înscrise pe meci şi veţi reuşi să selectaţi asfel din toată oferta unei case de pariuri doar partidele ce se pot preta la acest tip de pariu. Pariul de tip pauză/final este evident foarte riscant şi nu poate fi considerat un pariu sigur nici după o analiză de nota 10, dar este clar că fără această analiză nici n-are rost să vă gândiţi la un astfel de pronostic.

 

Concluzii finale

Cu cât veţi analiza mai mult o partidă de fotbal cu atât veţi avea şansa de a plasa un pariu câştigător sau cel puţin cu şanse mai mari de reuşită. Încercaţi să vă daţi seama de maniera în care o echipă îşi va disputa meciul. Urmăriţi dacă antrenorul unei echipe se bazează pe titularii incontestabili sau pe rezervele pe care le are la dispoziţie. Un meci de fotbal între rezerve nu va fi deloc interesant şi nu este deloc indicat să plasaţi un pariu de tip pauză/final într-o astfel de situaţie. Pronosticurile de tip pauză/final 1/2 şi 2/1, deși se bucură de cote de-a dreptul ameţitoare ar trebui evitate deoarece sunt foarte riscante şi au şanse mici de reuşită. Este extrem de greu să anticipaţi un asemenea rezultat şi cu siguranţă veţi pierde mult dacă veţi alege de fiecare dată acest tip de rezultat.

În concluzie, pariurile de tip pauză/final pot fi destul de eficiente şi profitabile, în măsura în care reuşiţi să analizaţi cum trebuie o partidă şi ţineţi cont de toate regulile prezentate mai sus. Totul depinde la urma urmei de voi şi trebuie să ştiţi că şi în cadrul acestor tipuri de pariuri aveţi nevoie şi de noroc pentru a reuşi să câştigaţi, mai ales că aceste pariuri sunt şi mai riscante decât cele simple.


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi