Pariurile cu ”skinuri” pe eSports au fost în sfârșit interzise!

Luna trecută v-am prezentat un articol despre pariuri cu ”skinuri” pe meciuri de eSports; acesta este un mod de a plasa pariuri cu bani reali care fenta orice legislație a jocurilor de noroc.Pentru a îți face pe scurt o idee despre ce este vorba, este ca și cum ai cumpăra fise la intrarea într-un cazino, după care folosești acele fise în loc de bani. Recomand totuși întâi să citești acel articol pentru că este foarte amănunțit și te va ajuta mai bine să înțelegi despre ce este vorba.

Erau foarte multe site-uri care ofereau pariuri pe meciuri de Counter-Strike utilizând skinuri, iar Valve, compania care a creat jocul, s-a făcut că nu observă pentru că și ea avea de câștigat bani serioși din această activitate. Însă în ultima lună au avut loc mai multe evenimente notabile care i-a făcut pe cei de la Valve să își schimbe atitudinea.

csgo.jpg

Conform polygon.com, în urmă cu câteva săptămâni un jucător faimos de CS:GO a dat în judecată Valve pentru că încurajează pariurile ilegale, dar probabil creatorii jocului ar fi făcut față acestui proces. Săptămâna trecută s-a întâmplat ceva și mai notabil: doi youtuberi cu peste 15 milioane de abonați au fost prinși pentru fraudă: aceștia postau clipuri în care se jucau pe un anumit site de pariuri cu skinuri unde câștigau sume mari de bani, doar ca să se afle ulterior că de fapt ei dețineau respectivul site. 

În urma acelui eveniment twitch.tv, site care oferă toate stream-urile importante de CS:GO, a interzis tuturor celor care dețin canale să mai posteze clipuri care au legătură cu gamblingul pe eSports, ne informează calvinayre.com

Din cauza acestor scandaluri recente, Valve nu a avut ce să facă decât să se conformeze. Dintr-un alt articol tot de pe Calvinayre aflăm că compania americană a cedat presiunii și a decis să nu mai permită site-urilor terțe să ofere pariuri cu skinuri. Deja o parte din aceste site-uri au fost blocate, iar celelalte vor fi și ele interzise într-un viitor apropiat. Astfel acest întreg fenomen care a căpătat amploare în ultimele luni a ajuns la capăt de drum.

Cine are de câștigat acum de pe urma acestei decizii? Desigur site-urile legitime de pariuri care oferă pariuri pe CS:GO și pe alte sporturi electronice, cum sunt de exemplu unibet.ro sau betano.com. Sunt persoane care nici măcar nu se jucau CS:GO, ci dețineau skinuri doar pentru a paria, iar acestea nu au altceva de făcut acum decât să facă trecerea către agenții de pariuri legale.

Urmărește meciul în direct și pariază live în timpul acțiuni la cea mai bună agenție

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi