Pariurile au făcut o nouă victimă în România: un gorjean s-a sinucis după ce a pierdut o sumă considerabilă!

dependenta.jpg

Pariurile sportive ar trebui tratate ca o activitate recreaţională. Vorbim despre un viciu care n-ar trebui să ne dea peste cap viaţa de zi cu zi. Aşa cum unii preferă să investească banii pe momeli şi lansete pentru a merge la pescuit, aşa alţii îşi investesc banii în pariuri. Problema apare însă când acest hobby devine un viciu. În momentul în care joci la pariuri bani care-i aveai plănuiţi pentru alt scop atunci trebuie să realizezi că ai o problemă şi să ceri ajutor de specialitate.

Altfel rişti să recurgi la gesturi extreme, gest la care a recurs şi un bărbat din comuna Bâlteni, judeţul Gorj. Acesta s-a sinucis la 48 de ani după ce a pierdut o sumă importantă de bani la pariuri sportive. Gorjexclusiv.ro scrie că persoana în cauză a decedat în ambulanţă, în timp ce era transportat la un spital din Bucureşti. Se pare că olteanul a băut antigel de supărare că a pierdut la pariuri.

Pe site-ul nostru ai posibilitatea să faci un test (îl găseşti aici: https://pariurix.com/test-dependenta) prin care poţi vedea dacă ai o problemă cu jocurile de noroc. În cazul în care rezultatul testului este unul îngrijorător sfatul meu este să soliţi un consult de specialitate. Bănuiesc că nu-i uşor să-ţi anunţi rudele că ai o astfel de dependenţă, dar oricum este mai bine să afle acum de la tine decât mai târziu în ipostaze mai puţin plăcute.

În trecut PariuriX a realizat şi o campanie de informare asupra pericolelor la care se expun dependenţii de jocuri de noroc online.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi