Pariuri pe jocuri și sporturi virtuale la Superbet

Descoperă jocurile și sporturile virtuale pe care poți paria la casa de pariuri Superbet, atât online cât și offline! Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016) este una dintre cele mai bune case de pariuri stradale din România, iar de ceva vreme oferă și pariuri pe internet, deși este drept că serviciile de pe platforma online nu se ridică la nivelul celor mai bune 5 case de pariuri licențiate. Totuși sunt și câteva capitole la care agenția iese în evidență într-un mod pozitiv, unul dintre ele fiind reprezentat de oferta generoasă de pariuri pe sporturi și jocuri virtuale.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online


Pariuri virtuale oferite în agențiile stradale

 • Pariuri pe curse de câini – din ce știu, cursele sunt unele reale care au avut loc în urmă cu mai mulți ani, dar oricum este imposibil să știi exact de la ce curse sunt respectivele înregistrări. Sunt oferite doar pariuri pe curse cu 6 câini. Află mai multe!
 • Pariuri pe Besix – este o loterie virtuală care are loc o dată la fiecare 5 minute între orele 10:03 și 21:58. Sunt extrase 35 de numere între 1 și 49, iar pentru a câștiga trebuie să ai pe bilet minim 6 numere extrase. Cu cât numerele tale ies mai rapid, cu atât câștigul este mai consistent.


Pariuri virtuale oferite online

 • Pariuri pe Lucky 6 – este o loterie virtuală foarte similară cu Besix, doar că pe aceasta poți paria strict online. Sunt extrase 35 de numere între 1 și 48, iar extragerile au loc non-stop din 4 în 4 minute. Pentru mai multe detalii accesează link-ul: https://pariurix.com/besix-promotie-superbet.html.
 • Pariuri pe Lucky X – o nouă loterie virtuală, unde sunt extrase 36 de numere între 1 și 50. Extragerile au loc non-stop din 5 în 5 minute.  
 • Curse de câini – ca și în cazul pariurilor pe câini din agențiile stradale, și acestea sunt înregistrări de la curse vechi cu 6 câini. Are loc câte o cursă la fiecare 3 minute.
 • Curse virtuale de câini – sunt tot curse cu 6 câini, doar că de data aceasta nu mai vorbim de înregistrări, ci de curse virtuale simulate pe calculator. Are loc câte o cursă la fiecare 3-4 minute (depinde).
 • Curse virtuale de cai – poți paria la fiecare 3-4 minute și pe curse virtuale de cai cu 8 concurenți. Poți plasa pariuri pe câștigător, locurile 1-2, dar și pe podium.
 • Meciuri virtuale de fotbal – Superbet oferă pariuri pe campionate virtuale, ceea ce înseamnă că poți paria în mod repetat pe aceeași echipă. De regulă un sezon nu durează mai mult de 3 ore (de obicei cam 2 ore și jumătate), iar o etapă are loc la fiecare 4-5 minute.  Avem și un articol cu strategii ce pot fi aplicate pe campionate virtuale de fotbal pe care îl găsești AICI.
 • tenis virtual – și aici poți paria pe turnee virtuale de tenis, deci poți miza pe același concurent începând cu faza optimilor și până în marea finală!


Ce ar trebui să mai știu?

 • Miza minimă pe bilet este de 2RON. La biletele care conțin mai multe combinații nu există o miză minimă / combinație.
 • Cursele de câini și extragerile Besix pot fi urmărite pe monitoare în agențiile stradale, în timp ce toate jocurile / sporturile virtuale disponibile pentru pariuri online pot fi urmărite LIVE VIDEO direct pe site-ul superbet.ro.
 • Rezultatele (atât cele din online cât și din offline) pot fi consultate pe site-ul Superbet accesând secțiunea ”Rezultate”. Aici vei vedea că ai un meniu unde apare trecut de două ori ”Virtuale”. Prima opțiune se referă strict la rezultatele din agenții stradale, iar a doua strict la rezultatele de la cursele / meciurile / extragerile online.
 • Mai există în afară de Superbet o agenție care oferă pariuri online pe Lucky 6, și pe care chiar o considerăm în top 5 agenții licențiate. Este vorba de ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE.

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi