Pariuri sportive live, învață plângând și vei câștiga râzând

Pariuri sportive live, ah, mina de aur a pariorului modern, dar poate fi capcana fatală pentru cei care doar au impresia că știu să joace la pariuri. Vreau să îți povestesc cum a fost prima mea experiență cu pariurile live, și apoi să îmi spui dacă și tu te regăsești în această poveste. 

DECOPERĂ TOP 5 AGENȚII RECOMANDATE PENTRU PARIURI LIVE!

 

Pariuri sportive live – cum să nu îți placă așa ceva?

Deși s-a întâmplat cu mult timp în urmă, țin și acum minte ziua în care am dat prima dată de pariuri live. Coincidea cu ziua în care m-am apucat de pariuri online, acesta find de fapt și motivul pentru care mi-am deschis un cont. Imediat ce am accesat platforma de live betting am fost uimit de ceea ce am văzut. O ofertă extrem de variată, cu meciuri din toată lumea și toate sporturile posibile, unde cotele erau într-o oscilație continuă, iar opțiunile de pariere erau cu zecile. Acum depășisem stadiul în care pierdeam ore bune pentru a analiza meciuri și pentru a consulta tot felul de statistici și informații. Deja aceste lucruri nu mai contau, pentru că pariurile live țineau integral de decizii luate pe moment. Sau cel puțin asta credeam atunci.

Fiind nou în ceea ce privește nebunia asta cu pariurile live, prima tentație era aceea de a căuta pariuri cât mai ”sigure”,  care să fie decise în maxim câteva minute, și să aibă cote cât mai atractive. Așa am ajuns să mă orientez pe tenis, un sport la care nu mă pricepeam mai deloc. Începusem să pariez pe câștigătorul următorului game, de regulă banii mei mergând pe cel care urma să servească. Cât pariam? Nici nu mai conta, nu e ca și cum mi-aș fi făcut tot felul de planuri complexe despre money management sau mai știu eu ce. Pariam cât să fie bine, ca să nu fie rău, vorba aceea. 

Să știi că la început nu mi-a mers rău. Chiar din contră. Mi-a mers foarte bine, deși dacă privesc acum în urmă trebuie să recunosc că stilul de a alege pariurile jucate era mai mult decât amatoresc. Dar uite așa, fără prea multe cunoștințe și probabil ajutat de noroc, am ajuns ca după vreo 3 zile de pariat să îmi măresc banca inițială de vreo 7-8 ori, având deja câteva sute de pariuri plasate. Deci am jucat, nu glumă.

 

Capcana pariurilor sportive live – de la extaz la agonie

Problema e că tot ce-i frumos nu ține mult, așa că am fost adus rapid cu picioarele pe pământ. Îmi amintesc cum prin a patra zi de live betting, m-am așezat eu plin de entuziasm la calculator gândindu-mă deja de câte ori îmi mai măresc banca de pariuri și în acea zi. Mă credeam de neatins, că nimic rău nu se poate întâmpla. Și de ce aș crede altceva când știam ce bine mi-a mers până atunci? Deja miza pe pariu o mărisem mult față de cea inițială, dar ce mai conta?  

Am dat de un meci de tenis între vreo 2 jucători de care nu am auzit în viața mea, unde observasem că amândoi își câștigă serva, iar cota oferită pentru următorul game era încă foarte bună. Așa că m-am apucat să pariez, dar fix atunci meciul s-a dat peste cap. Break după break, de nu îmi venea să cred așa ceva. Tot ziceam … lasă că trebuie să reintre meciul în normal… motiv pentru care am continuat să pariez. Doar că nu a reintrat și așa am pierdut în 20 de minute jumătate din toți banii câștigați în zilele precedente.

Normal că m-am impacientat, am început să joc agresiv și să măresc miza pentru a recupera rapid ce am pierdut anterior. Mi-a mers cât de cât, până am dat de un nou meci de tenis, de data aceasta între fete. Nici de respectivele jucătoare nu auzisem, dar una câștigase 6:0 primul set și avea 5:0 în al doilea, urma să servească, și mai avea și cotă 1.40 la game câștigat. Cum să refuz așa ceva? Îmi făcusem un calcul rapid – cu un pariu all-in câștigat acum aveam să revin la suma inițială cu care pornisem în acea zi. Doar că teoria nu a coincis cu practica, iar pariul a fost pierzător spre stupoarea mea, și așa m-am trezit cu buza umflată și fără nici măcar un ban pe cont.

 

Pariuri sportive live – un duș rece și o luăm de la capăt

Această experiență a fost ca un duș rece, dar unul din care am avut de învățat. Nu am mai pariat vreo două săptămâni, dar am folosit acest interval pentru a mă calma și pentru a îmi face un plan conform căruia să joc mai calculat. Am învățat cu ce se mănâncă money management-ul, am făcut o listă cu cele mai comune greșeli la pariuri live, dar și cu soluții pentru a le evita, am început să testez strategii de pariuri și să le adaptez stilului meu de joc, și așa mai departe. De asemenea, mi-am dat de jurat că nu mai pariez pe meciuri între jucători sau echipe pe care nu cunosc, oricât de mare ar fi tentația. Acum chiar dacă pariez live, încerc să mă documentez întâi despre un meci înainte de a miza pe el. Orice aș face, nu mai joc all-in sau la recuperare! Și încă un lucru important – niciodată, dar niciodată nu mai pariez pe meciuri pe care nu le pot urmări live video. Că altfel cum știu ce se întâmplă pe teren?

Și așa a început să îmi meargă mai bine. Câștigurile nu mai sunt nici pe departe la fel de spectaculose ca pe vremuri, pentru că joc mult mai precaut, dar nici nu îmi mai pierd toată banca de pariuri în jumătate de oră din cauza unor pariuri proaste. Și per total îmi merge bine și sunt pe plus. Înțeleg mai bine ca oricine că tentația pariurilor live este mare, adrenalina atingând cote maxime. Dar crede-mă când îți spun că pariurile sportive live ascund și multe capcane. Poți să câștigi rapid sume consistente, dar și mai repede le vei pierde. Cred că orice parior face greșelile mele atunci când joacă prima dată la pariuri live, dar problema principală e că mulți nu învață din ele și le repetă la nesfârșit, chiar și după ani buni de pariat.

Dacă vrei să înveți să joci calculat la live betting, atunci recomand să citești cu atenție ghidul ”Pariuri LIVE - sfaturi de la profesioniști”. Aici am prezentat avantajele și dezavantajele pariurilor live, sfaturi, reguli de aur și greșeli de evitat, top 3 strategii recomandate, dar și o listă cu casele de pariuri recomandate pentru pariuri sportive live

Ofertă live bogată, transmisiuni live video, cote atractive >>> Joacă acum la agenția recomandată!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi