Pariuri sportive - descoperă facilităţile oferite de PariuriX.com!

Pariuri sportive - descoperă facilităţile oferite de PariuriX.com! Acesta este articolul în care ar trebui să laud comunitatea noastră și să spunem ce tari suntem. Dar am stat să mă gândesc mai bine și cred că în primul rând ești interesat să afli de ce ar trebui să ai încredere în noi (în condițiile în care mulți spun că suntem „mână în mână cu casele de pariuri”) și la ce te ajută să utilizezi constant site-ul nostru. Inevitabil vom discuta și despre ce oferim, pentru că la urma urmei la asta se rezumă totul.

TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

 1. De ce se merită să ai încredere în PariuriX
  1.1 Nu avem interes să oferim ponturi greșite
  1.2 PariuriX se bazează pe transparență și corectitudine
  1.3 Cum poți ajuta PariuriX.com să prospere

 2. Ce oferă PariuriX.com?
  2.1 Ponturi de la specialiști în domeniu
  2.2 Articole și ghiduri de specialitate
  2.3 Știri și divertisment
  2.4 Recenzii case de pariuri online
  2.5 Cel mai activ forum din România
  2.6 Concursuri atractive pentru membri
  2.7 PariuriX pe mobil

 3. Concluzii finale

 

1. DE CE SE MERITĂ SĂ AI ÎNCREDERE ÎN PARIURIX?

Am observat în special pe rețelele de socializare că pariorii sunt de părere că noi suntem ”mână în mână” cu casele de pariuri online, și că avem interes ca ei să piardă bani. Acest lucru este foarte departe de adevăr. Este adevărat, noi avem o colaborare cu agențiile de pariuri de pe internet, dar nu la modul la care te gândești.

Noi încercăm să redirecționăm potențiali clienți către acestea, iar astfel avem de câștigat în momentul în care un parior își deschide un cont de pariuri prin intermediul link-urilor de pe site-ul nostru. Dar de aici și până a fi interesați ca voi să pierdeți bani este cale lungă. Din contră, înregistrându-vă prin PariuriX tot voi aveți de câștigat deoarece noi ne folosim de veniturile încasate pentru a plăti salariile specialiștilor care dau ponturi zilnice pe site-ul nostru și celor care scriu știri și articole utile pentru pariori. De asemenea banii sunt utilizați pentru plătirea licenței de clasa 2 ONJN, pentru  îmbunătățirea constantă a site-ului și a serviciilor oferite, dar și pentru a putea veni de fiecare dată cu lucruri noi (cum este și aplicația pentru mobil lansată recent despre care vom vorbi mai jos).

Plus că având o colaborare apropiată cu casele de pariuri, ne este mai ușor să apărăm interesele pariorilor și să discutăm direct cu operatorii în cazul în care întâmpini o problemă sau ai impresia că ai fost nedreptățit. Concluzia este simplă - pe tine nu te încurcă cu absolut nimic dacă te înregistrezi prin link-urile noastre, dar ne ajuți să putem oferi informații și suport pariorilor, dar și ponturi de la specialiști pentru care pe alte site-uri ai plăti bani grei. La noi toate serviciile oferite sunt COMPLET GRATUITE.

 

1.1 Nu avem interes să vă dăm ponturi greșite

Nu avem interes să vă dăm vouă pronosticuri greșite, cum nici casele de pariuri nu au interes să ne ceară așa ceva. În cazul în care nu știai, agențiile câștigă bani prin oprirea unei marje de profit la fiecare pariu oferit (motiv pentru care vezi cote de 1.90 / 1.90 în loc de 2.00 / 2.00), iar ele balansează apoi cotele în funcție de tendințele de pariere. Astfel indiferent cu ce rezultat se termină acel meci, operatorii fac același profit.

Chiar dacă noi recomandăm un anumit pronostic și mulți joacă acel pronostic, atunci agențiile tot trebuie să balanseze cotele pentru ca profitul lor să fie identic la orice rezultat. Nu de alta, dar și dacă prin absurd am vrea să dăm un pronostic greșit, el tot poate să iasă (că nu avem vreun glob de cristal să știm ce iese și ce nu iese), deci nu văd cum o astfel de strategie ar putea avantaja pe cineva. Dacă stai să gândești un pic vei vedea că are sens ce spun. Avem AICI un articol amănunțit despre cum sunt făcute cotele la pariuri sportive și cum câștigă de fapt agențiile bani.


1.2 PariuriX se bazează pe transparență și corectitudine

De curând am adăugat posibilitatea de a verifica statisticile fiecărui tipster, chiar dacă acestea sunt negative. Nu am ascuns niciodată astfel de informații chiar dacă în unele cazuri nu ne avantajau. Pot spune acest lucru oare toate site-urile de pronosticuri? Plus că unele site-uri oferă doar servicii contra-cost, în timp ce serviciile PariuriX au fost  tot timpul gratuite, și așa vor fi în continuare. Recomand acest articol despre șmecheriile utilizate de uenle site-uri de paid tips: https://pariurix.com/ce-inseamna-paid-picks-sau-paid-tips.html.

Chiar dacă avem interes în a recomanda anumite case de pariuri online, am încercat mereu să fim obiectivi și nu am încercat să ascundem avantajele oferite de concurență. De aceea am discutat pe  larg despre pariuri pe numere loto deși acestea nu sunt în oferta vreunei agenții recomandate de PariuriX, cum la fel nu am ezitat să discutăm despre concursul Super 6 la Superbet sau despre alte subiecte de interes pentru pariori. Deci din acest punct de vedere cred că poți recunoaște că suntem cinstiți cu cititorii noștri.

 

1.3 Cum poți ajuta PariuriX.com să prospere

Așa cum am explicat mai sus, deschizând un cont de pariuri la una sau mai multe dintre agențiile recomandate de noi ne ajută pe noi să oferim servicii mai bune pe viitor, să avem o colaborare mai strânsă cu casele de pariuri, să oferim concursuri atractive și să angajăm cei mai buni tipsteri din domeniu. Iar dacă vrei să ne ajuți, atunci acestea agențiile pe care le recomandăm:

 

Este important de precizat că lucrăm doar cu cei mai buni operatori licențiați din domeniu, deci considerăm că cei recomandați de noi chiar oferă în aceste momente cele mai bune servicii. Sigur, nici ei nu sunt perfecți, fiecare având atât puncte forte cât și puncte slabe. De aceea, pentru a profita la maxim de pe urma avantajelor oferite, recomand să deschizi cont la măcar 2-3 operatori diferiți. Astfel poți plasa fiecare pariu acolo unde este cota mai bună, poți beneficia simultan de mai multe promoții tentante , și poți găsi la un operator meciuri sau opțiuni de pariere care poate lipsesc din oferta concurenței. 

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România

 

2. CE OFERĂ PARIURIX.COM

Sper că ai înțeles că ce facem este pentru pariori și că nu avem vreun obiectiv ascuns care este contrar intereselor pariorilor. Acum hai să îți spun concret ce oferă PariuriX.com membrilor comunității:

 

2.1 Ponturi de la specialiști în domeniu

La momentul actualizării acestui articol, pentru PariuriX ofereau ponturi specialiști în domeniu precum Helmut Duckadam, supranumit ”Eroul de la Sevilla”, Ionuț Angheluță și Dan Ștefănescu, comentatori Digi Sport, campionul național la raliuri Vali Porcisteanu,  dar și mulți alți experți pe diferite sporturi și competiții. Nu ne bazăm doar pe fotbal, ci oferim ponturi și din tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață, sporturi cu motor (așa cum probabil ți-ai dat deja seama), dar și din multe alte discipline sportive.

Toate pronosticurile pot fi găsite în avancronici care conțin informații de la meciul / evenimentul sportiv respectiv, și argumente care au stat la baza alegerii lor. Astfel nu te obligă nimeni să copii direct pronosticurile respective; le poți juca pe cele cu care și tu ești de acord, sau poți să lte folosești de informațiile oferite pentru a alege propriile pariuri. Pe pagina fiecărui specialist poți vedea statistici cu numărul de pronosticuri câștigate și pierdute, iar astfel poți ști cine este în formă sau cine este mai constant în rezultate. Toate pronosticurile pot fi găsite aici: https://pariurix.com/ponturi-pariuri-sportive.


2.2 Articole și ghiduri de specialitate

De-a lungul timpului am încercat să venim cu tutoriale, articole și ghiduri în ajutorul pariorilor. De la noi ai putut învăța cum să joci la pariuri sportive online și cum să pui primul pariu pe net, cum să îți sporești câștigurile utilizând strategii și steme de pariuri și un money management corect, cum să analizezi meciurile în funcție de sport, și cum să înveți din greșelile tale și ale altora.

Ar trebui să te simți norocos; pariorii din urmă cu 15 ani nu aveau la îndemână astfel de materiale și au trebuit să descopere pe pielea lor multe lucruri. Mulți nu știau cum sunt făcute cotele la pariuri sportive sau cum joacă pariorii profesioniști (adică cei care câștigă constant din pariuri), dar acum toate aceste lucruri pot fi descoperite în materialele noastre. Recomand să accesezi următoarele secțiuni pentru a găsi articolele care te interesează:

 

2.3 Știri și divertisment

Avem și secțiuni ce conțin cele mai noi știri din domeniul jocurilor de noroc, unde poți descoperi bilete fabuloase la pariuri, știri despre angajați care au furat de la firmele unde lucrau bani pentru ”păcănele”, sau ultimele noutăți din domeniu. Avem și o secțiune de Sport unde poți afla noutățile din fotbal și nu numai fără a trebui să te duci pe alte site-uri care să te ”spameze” cu știri ”senzaționale”.Nu în ultimul rând, te așteaptă și secțiunea”Pauză” unde găsești bancuri și alte articole de divertisment care să mai destindă atmosfera.

 

2.4 Recenzii case de pariuri online

Accesează link-ul: https://pariurix.com/agentii/popularitate. Aici poți selecta casele de pariuri la care joci, și poți vedea care sunt cele mai populare în rândul pariorilor. În dreptul fiecăreia vei găsi un buton ”Recenzie” care te va trimite către un articol super detaliat care vorbește despre tot ce ține de respectivul operator: ofertă sportivă, pariuri live, transmisiuni live disponibile, serviciul de relații cu clienții și multe altele. Astfel poți descoperi lucruri pe care în mod normal le-ai putea afla abia când joci la acel operator. Avem și câteva topuri în funcție de tipul serviciilor oferite:

 

2.5 Cel mai activ forum din România

Te aștept pe forumul de discuții PariuriX.com pentru a discuta cu alți membri ai comunității noastre despre orice ține de pariuri sportive, casino online, poker sau alte jocuri de noroc precum loto sau bingo. Avem topicuri foarte active despre legislația jocurilor de noroc, dar și secțiuni unde poți ține jurnale de pariuri sau unde poți vedea strategii inventate de alți pariori. Tot aici poți vorbi și despre casele de pariuri din România. Orice părere este acceptată, fie ea pozitivă cât și negativă, atâta timp cât limbajul este unul corespunzător, iar mesajul este însoțit de argumente. Uite câteva din secțiunile pe care le recomand:

 

2.6 Concursuri atractive pentru membri

De-a lungul timpului PariuriX a oferit multe concursuri atractive pentru membrii comunității, iar în 2017 ne mândrim cu ”Biletul Zilei”, concurs în care poți participa zilnic în mod gratuit. Tot ce ai de făcut este să adaugi zilnic câte un bilet virtual care să conțină pronosticuri din acea zi, și poți fără nici un efort sau investiție să câștigi premii de 20RON sau 50RON care sunt creditate direct în contul tău de pariuri. Accesează acum regulamentul competiției: https://pariurix.com/bilete/concurs/regulament

 

2.7 PariuriX pe mobil

PariuriX poate fi accesat de pe dispozitive mobile în două moduri. Poți intra din browser-ul telefonului sau a tabletei pe https://pariurix.com, sau poți descărca aplicația PariuriX pe IOS și Android.

 • Dacă ai un Iphone sau un Ipad, atunci intră în AppStore și scrie la search ”PariuriX”. Poți descărca aplicația și accesând ACEST LINK.
 • Dacă ai un dispozitiv cu Android, poți descărca aplicația direct de pe site-ul nostru accesând ACEST LINK.

Indiferent dacă accesezi site-ul PariuriX de pe IOS sau Android, când intri pe el vei vedea în partea de sus că ești invitat să descarci aplicația. 

 

3. CONCLUZII FINALE

Intră și tu acum în cea mai activă comunitate de pariori din România și ai acces în mod gratuit la cele mai bune pronosticuri pariuri sportive propuse de specialiștii noștri, la articole și ghiduri de specialitate care te vor ajuta să câștigi mai mult, dar și la un forum unde poți discuta cu alți pariori din întreaga țară. Iar mai nou, ne poți accesa și de pe telefon sau tabletă descărcând aplicația PariuriX.com pentru Android și IOS. De asemenea, ne poți găsi și pe Facebook!

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii