Pariuri speciale oferite pe finala Ligii Campionilor dintre Juventus Torino și Barcelona!

În urmă cu câteva zile v-am prezentat un articol cu tipurile de pariuri și cotele pe care acest bookmaker le oferă pe finala Ligii Campionilor dintre Barcelona și Juventus. Articolul poate fi găsit AICI.

Între timp același bookmaker a adăugat în ofertă mai multe pariuri speciale pe care nu le-a mai oferit până acum la alte meciuri de fotbal. Dar ținând cont că vorbim despre o finală de Liga Campionilor este normal să avem acces la o ofertă mai bogată ca de obicei. În cele ce urmează vă voi prezenta lista cu aceste pariuri speciale. Opțiunile de mai jos pot fi găsite pe site-ul agenției accesând secțiunea Fotbal, categoria "Liga Campionilor - 2014/15 - Finala - Speciale".

Înainte de a paria pe finala Ligii Campionilor vă recomandăm să citiţi articolul Ponturi pariuri Juventus vs Barcelona

barcelona-juventus.jpg

Jucătorul Meciului

Cine crezi că va fi cel mai bun jucător din această finală? Bineînțeles că favorit este Messi cu o cotă de 3.20, acesta fiind urmat de Neymar (6.00), Luis Suarez (6.50), Andres Iniesta (12.00), Carlos Tevez (13.00) și Ivan Rakitic (15.00).

Trebuie precizat că Messi a fost ales omul meciului de 25 de ori în Primera Division în acest sezon iar nici un alt jucător al "extratereștrilor" n-a primit de mai mult de trei ori această distincție. Și în meciurile din Liga Campionilor, tot Messi conduce detașat la acest capitol: de 8 ori MotM (Man of the Match) în 12 partide. Din acest punct de vedere acea cotă de 3.20 este mai mult decât atractivă.

Din tabăra italienilor, Carlos Tévez și Arturo Vidal conduc la acest capitol cu 7, respectiv 6 premii de MotM în campionat. Tévez este singurul jucător de la Juventus care are a ieșit de două ori jucătorul meciului în Liga Campionilor. Pariază și tu acum!

Primul jucător avertizat

Nici un jucător n-are cotă mai mică de 10 la acest capitol. Arturo Vidal, Claudio Marchisio, Stephan Lichtsteiner, Giorgio Chiellini și Leonardo Bonucci par a fi principalii "favoriți" conform caselor de pariuri.

Dani Alves (cotă 13) pare la prima vedere o alegere interesantă ținând cont că a văzut de șase ori cartonașul galben în acest sezon de Liga Campionilor. Și în campionat a bifat tot șase avertismente deși este drept că acolo a avut la dispoziție mult mai multe meciuri pentru a le primi. De partea cealaltă, Lichtsteiner a fost cel mai avertizat în sezonul acesta cu opt galbene și un roșu în Serie A dar și cu alte trei galbene în Liga Campionilor. Desigur, acestea sunt doar statistici. Când vorbim de primul cartonaș galben al meciului se poate întâmpla practic orice. Pariază și tu acum!

Pariuri speciale pe marcatori

Aici agenția recomandată de noi ne oferă două pariuri. Cine va marca mai multe goluri? Messi (2.20) sau Tevez (6.00)? Un număr egal de goluri are cotă de 2.00. Dar cine va marca mai multe goluri dintre Neymar (3.75) și Suarez (3.60)? 1.73 este cota pentru egalitate. Mai jos îți voi prezenta și celelalte pariuri speciale oferite pe acest meci.

Pariuri speciale pe ce se întâmplă în meci

Penalty acordat? Da @ 3.60, Nu @ 1.25
Autogol? Da @ 11.00, Nu @ 1.04
Meciul va fi decis în prelungiri? Da @ 7.50, Nu @ 1.09
Meciul va fi decis la penalty-uri? Da @ 7.50, Nu @ 1.09

Pariuri Speciale pe Messi

Messi să marcheze și Barcelona să câștige @ 2.50
Messi să înscrie din penalty @ 4.33
Messi să înscrie din afara careului @ 6.50
Messi să înscrie patru sau mai multe goluri @ 51.00
Messi să primească un cartonaș roșu @ 51.00
Pariază și tu acum!

Pariuri speciale pe Barcelona

Să înscrie din penalty @ 7.00 (cotele sunt cel puțin caraghioase aici; adică Messi are cotă de 4.33 să marcheze din penalty dar orice jucător al Barcelonei are cotă de 7.00. Însă acestea sunt cotele care apar pe site)
Să rateze un penalty @ 19.00
Messi, Neymar și Suarez: să înscrie toți @ 12.00

Pariuri speciale pe Juventus

Să înscrie din penalty @ 13.00
Să rateze un penalty @ 34.00

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON iar astfel vei avea mai mulți bani să pariezi pe finala Ligii Campionilor! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi