Pariuri și cote pe etapa a 19-a din Anglia Premier League

Deși aproape toate campionatele mari ale Europei au intrat într-o pauză de sărbători, Anglia Premier League continuă și în aceste zile alături de celelalte ligi britanice de fotbal.

Astăzi, duminică 27 decembrie 2014, au loc meciurile din cadrul etapei a 19-a, la doar două zile distanță după ce s-a încheiat precedenta rundă. Vineri n-am avut parte de surprize notabile, toate echipele importante reușind să câștige. Rar s-a întâmplat în acest sezon ca toate formațiile mari să se impună. Chelsea, Liverpool, Arsenal, Tottenham, Manchester United, Manchester City, Arsenal și Southampton au câștigat vineri. Doar în Sunderland - Hull nu s-a impus favorita, dar acela era totuși un meci echilibrat.

Acum urmeză o nouă etapă, aceasta fiind una din ultimele oportunități pentru pariori să facă ceva bani în anul curent. Această casă de pariuri online oferă la fiecare meci al acestei runde foarte multe opțiuni de pariere, posibilitatea de a paria live dar și opțiunea de a plasa pariuri speciale pe întreaga etapă. Mai jos puteți vedea o listă cu meciurile de astăzi și cotele pentru 1x2, iar apoi vă vom prezenta tipurile de pariuri disponibile pentru fiecare partidă în parte. 

Cote 1x2 Premier League Etapa a 19-a

Cele mai echilibrate partide ale acestei runde sunt QPR - Crystal Palace și Newcastle - Everton, în timp ce jocul cel mai dezechilibrat este de departe cel dintre Manchester City și Burnley. Nouă partide au loc astăzi urmând ca ultima să se dispute luni cu începere de la ora 22:00.

 cote.png

Tipuri de pariuri oferite pe meciurile de astăzi

Această casă de pariuri online oferă în jur de 90 de opțiuni de pariere la fiecare partidă. Mai jos puteți vedea o listă cu o parte din opțiunile care pot fi găsite la bookmakerul recomandat de noi. Pentru a vedea cotele oferite la fiecare meci vă invităm să intrați pe site-ul agenției.

- câștigător meci (1x2, 12)
- pariuri pe goluri: număr total (peste/sub), număr exact.
- pariuri pe reprize: câștigătoare prima / a doua repriză, goluri prima / a doua repriză, număr exact de goluri, echipa care marchează / nu marchează în fiecare repriză, scor corect la pauză etc
- pariuri pe intervale de timp: gol / fără gol pe perioade de 15, 10 și 5 minute, câștigător pe intervale de 15 minute, momentul marcării primului și ultimului gol (intervale 15 minute),
- pariuri pe goluri (fiecare echipă în parte)
- echipa care marchează, echipa care deschide scorul, echipa care marchează ultima
- scor corect
- pariuri pe marcatori: primul marcator, jucătorul care deschide scorul, jucătorul care reușește o dublă / hattrick.
- scorecast (scor corect + primul marcator)
- Șansă dublă, pauză/final, handicapuri europene, repriza cu cele mai multe goluri, număr par/impar de goluri
- pariuri speciale: să marcheze un autogol, să câștige la zero, să marcheze în ambele reprize, să câștige ambele reprize, să câștige orice repriză
- penalty-uri: penalty acordat/ marcat/ ratat, penalty acordat în prima/ a doua repriză, echipa A/B să marcheze/ rateze un penalty
- pariuri pe cornere și cartonașe.

Pariuri Speciale pe întreaga etapă 

La această agenție online puteți plasa chiar și pariuri pe deznodământul întregii runde. Credeți că vom avea parte de o etapă cu foarte multe goluri? 2.70 este cota ca să vedem minim 30 de reușite în cele zece meciuri. Credeți că nici un meci nu se va termina cu o remiză "albă"? Pariaţi pe cota 1.75. Reușește orice echipă să înscrie măcar șase goluri? Cotă 6.00 (deși aici este  destul de greu ținând cont că doar meciul celor de la Manchester City este mai dezechilibrat în această etapă). 

Mai jos puteți vedea o listă completă cu aceste pariuri și cu cotele corespunzătoare. Aceste pariuri trebuie plasate înainte de începutul primului meci: Tottenham - Manchester United, iar eventualele câștiguri vor fi creditate după terminarea ultimei partide, Liverpool - Swansea.

Număr total de goluri
Peste 25.5 goluri @ 1.44
Sub 25.5 goluri @ 2.55
Peste 27.5 goluri @ 1.95
Sub 27.5 goluri @ 1.75
Peste 29.5 goluri @ 2.70
Sub 29.5 goluri @ 1.40

Alte pariuri
Toate echipele care joacă acasă să marcheze @ 8.50
Toate echipele care joacă în deplasare să marcheze @ 17.00
Toate echipele să marcheze @ 81.00
Nici o victorie acasă @ 67.00
Nici o victorie în deplasare @ 19.00
Nici un egal @ 8.00
Nici un scor de 0:0 @ 1.75
Oricare echipă să înscrie patru sau mai multe goluri @ 1.23
Oricare echipă să înscrie cinci sau mai multe goluri @ 2.40
Oricare echipă să înscrie șase sau mai multe goluri @ 4.00
Oricare echipă să înscrie șapte sau mai multe goluri @ 11.00
Orice meci cu cinci sau mai multe goluri @ 1.14
Orice meci cu șase sau mai multe goluri @ 1.85
Orice meci cu șapte sau mai multe goluri @ 3.30
Orice meci cu opt sau mai multe goluri @ 6.50
Oricare echipă să câștige la minim patru goluri diferență @ 1.83
Oricare echipă să câștige la minim cinci goluri diferență @ 3.40
Oricare echipă să câștige la minim șase goluri diferență @ 7.00

 Alte pariuri

Puteți plasa chiar și pariuri pe deznodământul întregului campionat din Anglia Premier League. Găsiți în acest articol mai multe detalii legate de acest subiect.

Tot astăzi au loc și meciurile din Angia Championship, League One, League Two sau din Conference National. Peste 50 de opțiuni de pariere vă stau la dispoziție la agenția recomandată de noi. Partidele Nottingham Forest - Birmingham și Blackburn - Middlesbrough de la orele 14:00 și 17:00 sunt disponibile live video.

De asemenea, tot astăzi avem și o promoție interesantă. Plasați un pariu pe opțiunea scor corect la partida Newcastle - Everton și sunteți recompensat cu un loz răzuibil gratuit la jocul Tribble Knockout.

Pariază și tu acum pe Anglia Premier League și ia un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi