Pariuri și cote pe etapa a 17-a din Italia Serie A

După o pauză de mai bine de două săptămâni, Italia Serie A revine în prim plan. Deși este ceva mai inedit, etapa a 17-a se dispută la începutul săptămânii. Luni, 5 ianuarie 2015, avem Lazio - Sampdoria, iar marți se joacă toate celelalte nouă partide ale acestei runde. În cele ce urmează vă vom prezenta pariurile și cotele pe care această casă de pariuri online le ofertă pe partidele din Serie A, dar și celelalte motive pentru care ar trebui să pariați aici în următoarele zile.

Cote 1x2 Italia Serie A Etapa a 17-a

Cel mai interesant meci al etapei este fără îndoială cel dintre Juventus și Inter. Din păcate însă, această dispută nu mai este la fel de echilibrată cum era în urmă cu câțiva ani, motiv pentru care echipa gazdă are o cotă de doar 1.48 pentru o eventuală victorie. Chiar și așa aceasta rămâne o partidă care merită urmărită.

Cea mai echilibrată confruntare a acestei runde este cea dintre Chievo și Torino, ambele formații având cote destul de apropiate pentru un eventual succes. Puteți vedea mai jos lista completă de cote oferite pentru opțiunea 1x2.

italia-serie-a.png

Tipuri de pariuri oferite pe meciurile de astăzi

La această casă de pariuri online găsiți la fiecare meci în parte între 80 și 90 de opțiuni de pariere. Mai jos vă prezentăm o parte din aceste opțiuni, iar dacă vreți să vedeți cotele corespunzătoare vă invităm să intrați AICI.

- câștigător meci (1x2, 12)
- pariuri pe goluri: număr total (peste/sub), număr exact.
- pariuri pe reprize: câștigătoare prima / a doua repriză, goluri prima / a doua repriză, număr exact de goluri, echipa care marchează / nu marchează în fiecare repriză, scor corect la pauză etc
- pariuri pe intervale de timp: gol / fără gol pe perioade de 15, 10 și 5 minute, câștigător pe intervale de 15 minute, momentul marcării primului și ultimului gol (intervale 15 minute),
- pariuri pe goluri (fiecare echipă în parte)
- echipa care marchează, echipa care deschide scorul, echipa care marchează ultima
- scor corect
- pariuri pe marcatori: primul marcator, jucătorul care deschide scorul, jucătorul care reușește o dublă / hattrick (aceste opțiuni sunt disponibile doar la o parte din meciuri)
- scorecast (scor corect + primul marcator)
- șansă dublă, pauză/final, handicapuri europene, repriza cu cele mai multe goluri, număr par/impar de goluri
- pariuri speciale: să marcheze un autogol, să câștige la zero, să marcheze în ambele reprize, să câștige ambele reprize, să câștige orice repriză
- penalty-uri: penalty acordat/ marcat/ ratat, penalty acordat în prima/ a doua repriză, echipa A/B să marcheze/ rateze un penalty

Pariuri și transmisii live video

Bookmakerul la care vă sugerăm să jucați vă oferă posibilitatea de a paria live pe fiecare meci în parte. Majoritatea opțiunilor de pariere care pot fi găsite înainte de startul partidelor sunt disponibile și pentru pariuri live. Platforma de pariuri live este una destul de performantă, informațiile fiind actualizate constant și rapid, iar pariurile câștigătoare sunt procesate în maxim câteva minute. 

De asemenea puteți urmări live video oricare din cele zece meciuri ale etapei, astfel încât puteți paria în timp real din aceeași fereastră din care urmăriți meciul favorit. Este suficient să aveți o balanță pozitivă a contului pentru a avea acces la aceste transmisii.

Pariuri Speciale pe întreaga etapă

La agenția recomandată de noi (deschide un cont acum) puteți găsi și pariuri speciale pe întreaga etapă. Practic aceste pariuri cuprind toate meciurile acestei runde. Putem paria că de exemplu în cele zece partide se vor da minim 28 de goluri la o cotă de 2.65. Sau putem miza că nici o partidă nu se va încheia cu un scor "alb".

Pariurile trebuie plasate înainte de începutul primului meci (Lazio - Sampdoria) și vor fi validate ca și câștigătoare / pierzătoare după sfârșitul ultimei partide (Juventus - Inter Milan). Mai jos puteți vedea lista de pariuri speciale disponibile pe runda a 17-a din Italia Serie A.

Număr total de goluri
Peste 23.5 goluri @ 1.43
Sub 23.5 goluri @ 2.65
Peste 25.5 goluri @ 1.85
Sub 25.5 goluri @ 1.85
Peste 27.5 goluri @ 2.65
Sub 27.5 goluri @ 1.42

Alte pariuri
Toate echipele care joacă acasă să marcheze @ 15.00
Toate echipele care joacă în deplasare să marcheze @ 23.00
Toate echipele să marcheze @ 151.00
Nici o victorie acasă @ 67.00
Nici o victorie în deplasare @ 29.00
Nici un egal @ 9.00
Nici un scor de 0:0 @ 1.95
Oricare echipă să înscrie patru sau mai multe goluri @ 1.36
Oricare echipă să înscrie cinci sau mai multe goluri @ 2.90
Oricare echipă să înscrie șase sau mai multe goluri @ 7.50
Oricare echipă să înscrie șapte sau mai multe goluri @ 21.00
Orice meci cu cinci sau mai multe goluri @ 1.25
Orice meci cu șase sau mai multe goluri @ 2.35
Orice meci cu șapte sau mai multe goluri @ 4.20
Orice meci cu opt sau mai multe goluri @ 11.00
Oricare echipă să câștige la minim patru goluri diferență @ 2.15
Oricare echipă să câștige la minim cinci goluri diferență @ 4.20
Oricare echipă să câștige la minim șase goluri diferență @ 13.00

Pariuri de lungă durată

Dacă vreți să plasați un pariu pe deznodământul întregului campionat atunci trebuie să știți că la agenția recomandată de noi puteți paria pe:
- Câștigătoarea campionatului
- Top3 Serie A
- Echipele care vor retrograda la sfârșitul sezonului
- Câștigătoarea Cupei Italiei
Dacă vreți să aflați mai multe amănunte, vă invităm să accesați acest articol.

Pariază și tu acum pe Italia Serie A și ia un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi