Pariuri și cote pe deznodământul sezonului competițional 2014-2015 din Anglia

Campionatul din Anglia este singurul important din Europa care nu intră în pauză de sărbători. Din contră, avem în Premier League meciuri atât de Crăciun cât și în prima zi din 2015. În acest articol vă vom prezenta cotele pe care acest bookmaker le oferă echipelor să câștige campionatul și să evite retrogradarea. Vom arunca apoi un ochi și asupra ligilor inferioare.

Chelsea și Manchester City sunt despărțite de doar trei puncte în fruntea clasamentului, iar forma de moment este de partea "cetățenilor" care vin tare din urmă, având șapte victorii consecutive. Pe locul trei se află Manchester United, dar la o distanță considerabilă de echipa lui Pellegrini, șapte puncte. Acest clasament se reflectă și în cotele bookmakerilor pentru cucerirea titlului.

anglia-1.png

Puteți paria și pe echipele care credeți că vor termina în top 4. West Ham ocupă în acest moment poziția a patra, dar are cota 13 s-o păstreze până la finalul campionatului. Echipa lui Gardoș, Southampton, are acum o cotă de 5.50, care este mult mai mare decât cea pe care o avea în urmă cu cinci etape, când ocupa poziția secundă. Totuși exceptând echipele care ocupă în acest moment Top 3, Arsenal este văzută ca fiind candidata principală la un loc în "careul de ași", cu o cotă de 1.40.

anglia-2.png

Și la retrogradare avem două "favorite" certe: Burnley și Leicester cu cote de 1.44. QPR are și ea o cotă de 2.72 să se întoarcă în Championship. O echipă despre care n-am vorbit deloc în acest articol este Liverpool. Aceasta se află la mijlocul clasamentului, la șapte puncte distanță de locul 5 care duce în Europa League, dar și la șapte puncte de primul loc retrogradabil. Dacă vă plac pariurile fanteziste și nu sunteți un fan al "cormoranilor", trebuie să știți că este oferită o cotă de 501 pentru ca aceștia să retrogradeze!

anglia-3.png

Puteți paria și pe "lanterna roșie" a campionatului, cotele actuale arătând astfel:

anglia-4.png

La agenția recomandată de noi puteți paria și pe golgheterul din Premier League. Momentan S. Agüero conduce un astfel de clasament cu 14 goluri, urmat de Diego Costa, cu 13 goluri. Totuși atacantul lui Chelsea este cotat cu prima șansă la câștigarea "Ghetei de aur", cu o cotă de 1.80, față de 2.62 cât are jucătorul lui Manchester City. Orice alt pariu care se dovedește a fi câștigător vă va aduce un profit de minim nouă ori mai mare decât suma investită.

anglia-5.png

În Anglia mai avem două competiții interesante pe lângă campionat. În primul rând avem Cupa Ligii, acolo unde au mai rămas patru echipe: Liverpool, Chelsea, Tottenham și Sheffield Utd. Să nu vă mire că Tottenham are o cotă mai bună decât Liverpool la câștigarea trofeului, deoarece are și o semifinală mai ușoară, cu Sheffield.

anglia-6.png

Mai jos aveți și o parte din cotele pentru câștigarea Cupei Angliei (FA Cup), dar nu uitați că aceasta este o competiție a surprizelor care de multe ori ne-a oferit rezultate memorabile. Anul trecut am avut o finală între Arsenal și Hull, "tunarii" câștigând greu în prelungiri după ce au fost conduși cu 0-2. În 2013 am avut o surpriză și mai mare, Wigan câștigând trofeul. Astfel dacă vă simțiți inspirați puteți încerca câteva pariuri mai riscante.

anglia-7.png

Acum să aruncăm o privire și în Championship, acolo unde lupta la promovare este acerbă. Șase echipe sunt despărțite de doar şapte puncte în fruntea clasamentului, iar orice se poate întâmpla până la final. Actualul lider, Bournemouth, și ocupanta poziției a treia, Derby County, au primele șanse la promovare:
Bineînțeles că cele două sunt favorite și la câștigarea acestei ligi, dar cu cote ceva mai atractive.

anglia-8.png

Considerăm interesant pariul pe Brentford - cota 4.50 - să promoveze și 13.00 să termine sezonul pe primul loc în condițiile în care se află la doar cinci puncte de lider și este într-o formă bună: șapte victorii în ultimele nouă meciuri din campionat! Desigur, mai sunt 24 de etape de jucat și orice se poate întâmpla.

anglia-9.png

La agenția recomandată de noi puteți paria inclusiv pe:
- echipele care vor retrograda din Championship
- pe golgheterul din Championship
- echipele care vor promova / retrograda din League One.
- echipele care vor promova / retrograda din League Two
- echipele care vor promova din Conference National.
- câștigătoarele competițiilor precizate mai sus.

Pariază și tu pe competițiile din Anglia și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!