Pariuri și cote pe campioana din Italia Serie A și pe câștigătoarea cupei Italiei

Campionatul Italiei, ca și majoritatea celorlalte competiții mari ale Europei, a intrat într-o pauză de sărbători. Această pauză nu este însă foarte lungă, urmând ca Serie A să se reia pe 5 ianuarie 2015 cu etapa a 17-a. În cele ce urmează vă vom prezenta situația actuală din clasament și cotele pe care această casă de pariuri online le oferă pentru deznodământul sezonului competițional 2014 - 2015.

Lupta la titlu se dă între două echipe. Pe de o parte avem pe Juventus, formație care a câștigat ultimele trei titluri de campioană și care momentan este lider cu 39 de puncte. De partea cealaltă o avem pe AS Roma, echipă aflată la trei lungimi de undă în spatele "Bătrânei Doamne". Cotele sunt de 1.36 și 2.87, în timp ce alte formații au șanse doar teoretice pentru câștigarea campionatului.

italia-1.png

La agenția recomandată de noi (deschide un cont acum) putem paria și dacă o echipă va termina în Top 3, aici lupta fiind mult mai acerbă. Este imposibil ca Juventus să nu se afle pe podium la sfârșitul campionatului, motiv pentru care nu avem o cotă pentru acest pariu. AS Roma are și ea o cotă de doar 1.03. Astfel rămâne un singur loc liber pentru celelalte formații. În acest moment Lazio, Napoli și Sampdoria împart poziția a treia cu câte 27 de puncte, dar sunt și alte echipe care au încă șanse mai mult decât reale pentru ocuparea acestui loc. Casele de pariuri dau ca favorită pentru îndeplinirea acestui obiectiv pe formația pregătită de Rafael Benítez, cu o cotă de 1.90.

italia-2.png

Găsim pariuri nu doar pe Serie A, ci și pe Cupa Italiei, competiție care a ajuns în faza optimilor de finală. Tot Juventus și Roma sunt favorite, dar puteți încerca și pariuri mai riscante, aceasta fiind o competiție în care pot apărea surprize. În sezonul trecut finala s-a jucat între Fiorentina și Napoli, iar formația napoletană s-a impus cu 3-1. Aceasta a câștigat chiar zilele trecute și Supercupa Italiei, după o victorie la penalty-uri cu Juventus. Napoli a câștigat cupa și în 2012, iar în 2013 trofeul a mers la Roma, dar în visteria celor de la Lazio. Astfel sunt premise bune pentru ca un pariu de cotă ceva mai mare să fie câștigător la final.

italia-3.png

Pariază și tu pe Italia Serie A și pe Cupa Italiei la această casă de pariuri online și primești un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!