Pariuri și cote oferite pentru finala Ligii Campionilor dintre Juventus Torino și FC Barcelona!

Sâmbătă seară la ora 21:45 are loc finala Ligii Campionilor Europeni dintre Juventus Torino și FC Barcelona. În timp ce calificarea în finală a catalanilor era previzibilă deoarece aceștia au avut evoluții foarte bune în ultimele luni, Juventus poate fi considerată o surpriză. În orice caz ne așteaptă un meci foarte interesant iar în cele ce urmează vă voi prezenta o parte din pariurile și cotele pe care acest bookmaker le oferă.

barcelona-juventus.jpg

 • Pariuri pe rezultatul final

Juventus este neînvinsă de nouă meciuri oficiale, în timp ce adversara sa a pierdut un singur joc din ultimele 22 disputate (cel cu Bayern din returul semifinalei). De altfel echipa lui Luis Enrique a reușit să câștige nu mai puțin de 40 de meciuri din ultimele 46 jucate! De aceea n-ar trebui să ne mire că aceasta pornește ca mare favorită în finală, cu o cotă de doar 1.57 pentru un eventual succes. Însă italienii nu trebuie subestimați după ce au reușit să elimine deținătoarea trofeului, Real Madrid. Cota pentru o victorie a acestora încă din timpul regulamentar este de 5.50 în timp ce o remiză are cota 4.00. Barcelona n-a terminat la egalitate nici un meci din acest sezon european.

 • Să câștige trofeul

Ambele echipe se află la a opta lor finală de Liga Campionilor. În timp ce Barcelona a ridicat de patru ori trofeul, adversara sa a reușit doar de două ori această performanță pierzând celelalte cinci finale. Iar dacă ar fi să ne luăm după cote, atunci "Bătrâna Doamnă" s-ar îndrepta către un nou eșec deoarece raportul este copleșitor în favoarea spaniolilor: 1.33 la 3.25. Mai trebuie precizat că Barcelona a jucat de trei ori finala în ultimul deceniu, câștigând-o de fiecare dată, în timp ce Juventus a pierdut ultimele trei finale disputate, precedenta în sezonul 2002/2003. Pariază și tu acum!

 • Modul în care se câștigă trofeul

Anul trecut finala Ligii Campionilor s-a descis în prelungiri. Crezi că scenariul se va repeta? Bookmakerii oferă o cotă de 10 pentru o victorie a catalanilor în reprizele suplimentare și de 13 pentru un astfel de succes al italienilor. Iar dacă te aștepți să se ajungă chiar mai departe de atât și să fie nevoie de loteria loviturilor de departajare pentru a afla noua "regină" a Europei, atunci trebuie să știi că cele două formații au cote egale pentru o victorie în acest mod: 13. Ultima finală care a avut nevoie de penalty-uri a fost Chelsea - Bayern Munchen în sezonul 2011/2012 atunci când englezii s-au impus cu 4:3.

 • Pariuri pe numărul de goluri

Sub / Peste 1.5 goluri: În campionatele proprii cele două echipe au terminat aproximativ un sfert din meciuri cu maxim un gol. 3.30 este cota ca scenariul să se repete și 1.28 pentru a vedea minim două reușite.
Sub / Peste 2.5 goluri: Casele de pariuri dau cote aproape egale (1.80/1.85). Aici este un pic mai complicat fiindcă avem două echipe cu profiluri diferite: Juventus este o formație care de obicei este implicată mai mult în partide sărace în goluri, iar adversara sa este la polul opus. Acest lucru s-a respectat pe întreaga durată a sezonului atât în campionat, cât și în Liga Campionilor.
Sub / Peste 3.5 goluri: Din cele 12 meciuri jucate de echipa lui Allegri în Europa în acest sezon, doar returul cu Olympiakos a fost cu over 3.5 goluri. În schimb jumătate din meciurile europene ale "extratereștrilor" au urmat acest scenariu. Pariază și tu acum!

 • Pariuri pe rezultatul la pauza

Exceptând meciul din grupe cu PSG jucat pe Parc des Princes și partida tur din semifinala cu Bayern, Barcelona a condus la pauză în toate celelate partide ale sale din această ediție a Ligii Campionilor. Cota ca ea să facă acest lucru din nou este de 2.15. Formația italiană este la polul opus; doar în cele două meciuri cu Borussia Dortmund a condus la finalul primelor 45 de minute. N-a repetat această performanță cu niciunul din adversarii europeni din acest sezon, în condițiile în care a întâlnit și echipe precum Olympiakos sau Malmö. Dacă crezi că va reuși acum o surpriză și va fi în avantaj la pauză poți paria pe o cotă de 5.75. Cota pentru un rezultat de egalitate după prima repriză este de 2.25

 • Pariuri pe numărul de goluri la pauză

În ultima vreme au fost puține meciurile în care cele două echipe să nu marcheze sau să nu primească gol în primele 45 de minute de joc. Casele de pariuri acordă o cotă de 1.36 pe minim un gol și de 2.82 pentru un rezultat "alb". Pe de altă parte 1.40 este cota pentru maxim o reușită și 2.70 pentru minim două. Pariază și tu acum!

 • Intervalul marcării primului gol

Cât credeți că va dura până vom asista la deschiderea scorului? Intervalul 1-15 @ 2.95, 16-30 @ 3.80 , 31 - 45 @ 4.75, 46 - 60 @ 7.50, 61 - 75 @ 11.00, 76 - 90 @ 13.00. Din ultimele patru meciuri oficiale ale celor două echipe, trei ale italienilor și două ale spaniolilor au avut minim un gol în primul sfert de oră.

 • Intervalul marcării ultimului gol

Nu este nici o surpriză că în intervalul 76 - 90 sunt șansele cele mai mari să vedem ultimul gol. De altfel ambele echipe au fost implicate în ultima vreme în multe meciuri cu finaluri bogate în reușite. Juventus vine după două partide cu gol în minutul 90 iar în trei din ultimele cinci partide ale Barcelonei s-a marcat după minutul 76. Iată cotele pentru fiecare interval: 1-15 @ 21.00, 16-30 @ 13.00 , 31 - 45 @ 10.00, 46 - 60 @ 6.50, 61 - 75 @ 4.20, 76 - 90 @ 2.05

 • Ambele echipe să înscrie

Juventus vine după șapte meciuri consecutive în care a marcat dar a și primit minim un gol, ceea ce este destul de interesant pentru o echipă care de obicei nu face partide foarte bogate în reușite. 1.91 este cota să vedem goluri în ambele porți și 1.80 pentru un pronostic contrar. Pariază și tu acum!

 • Scor corect

Victorii ale catalanilor cu 1:0 sau 2:0 par a fi scorurile cele mai plauzibile în opnia bookmakerilor, cotele oferite fiind de 6.00, respectiv 6.50. Interesant este că cele două formații nu s-au mai întâlnit din 2003, atunci când s-au confruntat în sferturile Ligii Campionilor. Juventus a mers mai departe după prelungiri, ambele manșe terminându-se în timpul regulamentar cu scorul de 1:1. Asta contează doar pentru statistici fiindcă a trecut foarte mult timp de atunci. Oricum repetarea acelui scor are o cotă de 7.00.

 • Pauză / final

Cum am precizat mai sus, echipa lui Luis Enrique are obiceiul de a începe tare meciul și de a conduce la pauză. Juventus s-a văzut condusă în trei din ultimele cinci meciuri oficiale dar n-a pierdut niciunul din acestea. 2.37 este cota pentru 2/2 și 13.00 pentru 2/x. Un pronostic x/2 are și el o cotă de 4.33. Pariază și tu acum!

 • Handicap european

Obține campioana Spaniei o victorie lejeră, la minim două goluri diferență? Ai o cotă de 2.67. În schimb, pronosticul "Juventus +2.0" are o cotă de 1.42 (Juventus să câștige, să termine la egalitate sau să nu piardă la mai mult de un gol diferență). Iar dacă crezi că una din cele două echipe va câștiga la limită, poți paria pe cote de 6.50 pentru Juventus și 3.50 pentru Barcelona.

 • Pariuri combinate

Cea mai plauzibilă variantă în ochii bookmakerilor este o victorie a catalanilor şi peste 2.5 goluri marcate în meci la o cotă de 2.45. La polul opus se află opțiunea: egal şi peste 2.5 goluri (care de fapt are nevoie de minim patru reușite) la o cotă de 16.00.

 • Repriza cu cele mai multe goluri

Deși avem în față două echipe care termină foarte rar prima repriză fără gol marcat, casele de pariuri oferă o cotă de 3.05 pentru mai multe goluri în primele 45 de minute și de 2.10 pentru partea a doua. Opțiunea "egalitate" are cotă de 3.60. Pariază și tu acum!

 • Pariuri speciale

Se marchează în ambele reprize? Da - 1.75, Nu - 2.00
Barcelona să câștige ambele reprize? Da - 4.20, Nu - 1.20
Juventus să marcheze în ambele reprize? Da - 6.00, Nu - 1.20
Barcelona să marcheze în ambele reprize? Da - 2.55, Nu - 1.44
Juventus să câștige oricare din reprize? Da - 3.00, Nu - 1.36
Barcelona să câștige oricare din reprize? Da - 1.35, Nu - 3.00
Juventus să câștige la zero? Da - 8.00, Nu - 1.06
Barcelona să câștige la zero? Da - 2.60, Nu - 1.40

 • Marcatori

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo împart primul loc în clasamentul golgheterilor cu câte 10 reușite, dar argentinianul are șansa de a se distanța. Acesta are o cotă de 1.95 să marcheze oricând, 4.30 să înscrie primul gol, 5.00 să dea minim două goluri și 16 să reușească un hattrick. Găsești AICI o listă completă de cote pentru fiecare jucător în parte. 

 • Cartonaș roșu

De obicei nu s-au arătat cartonașe roșii în finalele de Liga Campionilor. Jens Lehmann este singurul jucător din istoria recentă care a fost eliminat. Acest lucru se întâmpla în 2006 când el era portar la Arsenal. Dar meciul de astăzi ar putea fi o excepție ținând cont că Luis Suarez are antecedente cu Patrice Evra şi Giorgio Chiellini. Este oferită o cotă de 3.75 pentru un cartonaș roșu și 1.22 pentru nici o eliminare.

 • Să aibă lovitura de începere

Aici este ca la loterie dar dacă te simți norocos poți încerca și un astfel de pariu. Bineînțeles că cotele sunt egale: 1.90 şi 1.90. Pariază și tu acum!

 • Alte pariuri

La agenția recomandată de mine poți paria pe toate opțiunile prezentate mai sus dar și pe alte opțiuni precum:
- Număr exact de goluri marcat de echipa 1 / echipa 2
- Număr exact de goluri marcat în repriza 1 / repriza 2 / tot meciul.
- Peste/sub în repriza a doua
- Scor corect în repriza 1 / repriza 2
- Câștigător pe intervale de 15 minute
- Se marchează / Nu se marchează pe intervale de 10 minute.
- Se marchează / Nu se marchează pe intervale de 5 minute.
- Pariuri pe intervale de 60 de secunde: gol / corner / lovitură liberă / aruncare de la margine

Îți recomand să intri AICI pentru a vedea lista completă de opțiuni de pariere și de cote oferite pe finala Ligii Campionilor. În total te așteaptă peste 100 de tipuri de pariuri diferite, iar majoritatea sunt disponibile și la pariuri live.

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON iar astfel vei avea mai mulți bani să pariezi pe finala Ligii Campionilor! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!