Pariuri și cote oferite pe meciurile echipelor românești din Europa League!

ASA Târgu Mureș și Astra Giurgiu joacă astăzi în turul trei preliminar din Europa League. Ambele echipe au adversari foarte dificili: pe Saint-Etienne din Franța, respectiv West Ham din Anglia. În cele ce urmează voi prezenta pariurile principale și cotele corespunzătoare pe care Sportingbet (deschide cont acum) le oferă la aceste două jocuri. Trebuie să știi că la bookmakerul recomandat de mine găsești peste 100 de opțiuni la fiecare partidă, iar de aceea va trebui să intri pe site pentru a vedea oferta completă.

Ora 21:00: ASA Târgu Mureș vs Saint-Etienne

Pariază acum!

 • Câștigător meci

Acesta este primul meci european al celor de la Târgu Mureș. Ei au o misiune grea deoaece întâlnesc o echipă care a terminat pe locul 5 în Franța Ligue 1 în sezonul precedent. Chiar și așa, casele de pariuri consideră că ardelenii au șansa lor în acest joc, ei având o cotă de 3.80 pentru un succes față de 1.91 cât au "verzii".

 • Total goluri

Bookmakerii consideră că sunt șanse mari pentru o partidă cu maxim două reușite, cota oferită fiind de doar 1.50. De altfel Saint-Etienne este recunoscută ca o formație care face de obicei meciuri sărace în goluri, ea având și una din cele mai mici medii de goluri / meci din Ligue 1 în sezonul precedent.

 • Ambele echipe să marcheze

Târgu Mureș este o formație care de regulă primește greu goluri acasă deși este drept că acum adversarul este de cu totul alt calibru față de cei întâlniți de obicei de ardeleni.

targu-mures-1.png

 • Pariuri pe handicapuri

Târgu Mureș are o cotă de 11.00 să câștige la minim două goluri diferență în timp ce adversara sa are o cotă similară pentru un succes la minim trei goluri.

 • Scor corect

Ținând cont că meciul este considerat a fi unul în care se vor marca puține goluri, cele mai probabile rezultate sunt cele de 0:0 (6.50), 1:1 (6.00) și 0:1 (5.25).

targu-mures-2.png

 • Pauză / Final

Crezi că meciul nu va fi atât de sărac în goluri pe cât se anticipează? Atunci poate vrei să pariezi pe o întoarcere spectaculoasă de scor. Sunt oferite cote destul de mari pe opțiunile 1/2 și 2/1.

targu-mures-3.png

 • Alte pariuri

Se marchează 0-1 goluri @ 2.50
Saint-Etienne conduce cu 1:0 la pauză @ 3.80
Număr par de goluri @ 1.85
Momentul marcării primului gol: 31-45 @ 4.80
Momentul marcării ultimului gol: 46-60 @ 6.50
Gol marcat în ambele reprize - NU @ 1.65
Victorie Saint-Etienne + Sub 2.5 goluri @ 3.50
Victorie Târgu Mureș + Peste 2.5 goluri @ 8.50
Saint-Etienne să marcheze în ambele reprize @ 3.60
Târgu Mureș să câștige oricare din reprize @ 2.60
Saint-Etienne să câștige la zero @ 2.85

Ora 21:45: West Ham vs Astra Giurgiu

Pariază acum!

 • Câștigător meci

"Ciocanarii" pornesc ca mari favoriți cu o cotă de 1.50 pentru un eventual succes în timp ce un pariu câștigător pe elevii lui Șumudică vă aduce un câștig de șase ori mai mare decât suma investită. Nu uitați că West Ham a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a elimina pe modesta Birkirkara din Malta în turul precedent!

 • Total goluri

Cota pentru sub 2.5 goluri este de 1.75 în timp ce un pariu pe minim trei reușite are o cotă de 2.00. Atât Astra cât și West Ham au fost destul de zgârcite cu golurile în primele tururi din această competiție.

 • Ambele echipe să marcheze

Cotă de 2.10 pentru goluri în ambele porți și 1.67 pentru un pariu contrar. Varianta a doua pare tentantă dacă ținem cont de faptul că atât cele patru meciuri ale englezilor cât și cele două ale giurgiuvenilor din tururile precedente au urmat acest scenariu.

astra-1.png 

 • Pariuri pe handicapuri

Șumudică spunea înainte de meci că West Ham este genul de formație care poate să îți dea oricând cu terenul în cap. Dacă crezi că acest lucru chiar se va întâmpla, poți paria pe victorii la minim trei sau chiar patru goluri, cotele fiind de 5.25, respectiv 12.00. Pe de altă parte dacă Astra se descurcă pe Boleyn Ground măcar la fel cum au făcut-o maltezii, atunci acel pariu "Astra +2.0" la o cotă de 1.44 va fi unul câștigător.

 • Scor corect

Cele mai probabile scoruri sunt de 1:0 și 2:0 în favoarea gazdelor, cu cote de 5.50, respectiv 6.00. Dacă crezi că giurgiuvenii vor câștiga cu 2:1 așa cum au făcut-o la Lyon în play-off-ul de anul trecut, atunci vei câștiga de 17 ori suma investită.

Meciul West Ham vs Astra Giurgiu a fost ales "Meciul zilei" de către Sportingbet! Asta înseamnă că primești șapte rotiri gratuite în Starburst dacă plasezi un pariu pe opțiunea Scor Corect! Pariază acum!

astra-2.png

 • Pauză/Final

Și că tot veni vorba de meciul de la Lyon, ții minte că Astra a întors scorul după pauză? Aceasta este varianta cea mai puțin probabilă la jocul de astăzi, cota oferită fiind de 51.00!

astra-3.png

 • Alte pariuri

Se marchează exact un gol @ 4.20
Se marchează minim un gol în prima repriză @ 1.42
Scorul primei reprize va fi de 1:1 @ 10.00
Astra deschide scorul @ 3.30
Primul gol va fi marcat în intervalul 16-30 @ 4.20
Ultimul gol va fi marcat în intervalul 61-75 @ 4.20
Astra câștigă repriza secundă @ 6.00
West Ham marchează maxim un gol @ 2.00
West Ham să conducă cu 2:0 în orice moment al meciului @ 2.55
Se marchează în ambele reprize @ 1.85
Egal + Sub 2.5 goluri @ 4.60
Astra câștigă oricare din reprize @ 3.30
West Ham nu va câștiga la zero @ 1.55

Pariază la agenția recomandată de mine și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi