Pariuri și cote oferite pe meciurile din manșa retur din șaisprezecimile Europa League!

Astăzi au loc cele 16 meciuri contând pentru manșa retur a șaisprezecimilor Europa League. În cele ce urmează vă vom prezenta cotele pe care Sportingbet (deschide un cont acum) le oferă dar și tipurile de pariuri disponibile la acest bookmaker.

Înainte să începem trebuie să vă mai spunem că același bookmaker oferă astăzi un loz răzuibil gratuit clienților care plasează un pariu pe opțiunea Scor Corect la meciul Sporting - Wolfsburg. Pariul trebuie plasat înainte de începerea partidei.

Cote oferite - câștigător meci

Referindu-ne doar la meciurile de astăzi fără a lua în calcul rezultatele din tur, casele de pariuri consideră că cele mai dezechilibrate partide sunt Napoli - Trabzonspor și Club Brugge - Aalborg, echipele gazde având cote de 1.36 pentru un eventual succes. La polul opus se află Feyenoord - Roma și Salzburg - Villarreal, cotele pentru eventual succes fiind aproape egale. Mai jos puteți vedea lista exactă de cote oferite pentru opțiunile 1x2:

cote-europa-league.png

Cote oferite - se califică mai departe

După rezultatele din tur Napoli și Everton sunt aproape calificate în faza următoare a competiției și nu putem paria pe calificarea acestora. Dintre celelalte formații, Zenit și Wolfsburg sunt considerate a avea șansele cele mai mari să meargă mai departe, cotele fiind de 1.11 - 1.16. Majoritatea șaisprezecimilor au în acest moment o favorită certă, singurele excepții fiind Roma - Feyenoord (1.75 / 1.95) și Guingamp - Dynamo Kiev (1.85 / 1.85). Mai jos puteți vedea exact lista de cote oferite.

cote-calificare.png

Tipuri de pariuri oferite

Bineînțeles că la partide atât de importante putem plasa pariuri pe mult mai multe opțiuni. Sportingbet are o ofertă foarte diversificată la meciurile de astăzi astfel încât aproape sigur veți găsi ceea ce căutați. Pe lângă tipurile de pariuri cunoscute care se găsesc la toate agențiile, putem scoate în evidență următoarele opțiuni:

Pariuri diverse
- se marchează sau nu în următoarele 5 / 10 / 15 minute?
- momentul marcării primului / ultimului gol
- rezultatul corect a primei reprize / a doua reprize
- numărul de goluri marcat de echipa A / B în repriza 1 / repriza 2 / per total
- scor corect în prima repriză / a doua repriză / per total.

Pariuri speciale
- echipa A / B să câștige la zero
- echipa A / B să câștige ambele reprize / oricare din reprize
- echipa A / B să marcheze îm ambele reprize

cote-1.png

Pariuri pe intervale de 15 minute
- se marchează minim un gol?
- se marchează minim două/ trei goluri?
- marchează echipa gazdă/ oaspete/ amândouă/ niciuna?
- se acordă / se ratează un penalty?
- câștigă echipa gazdă / oaspete intervalul de 15 minute?

Pariuri pe intervale de 60 de secunde
- se marchează un gol?
- se acordă un out?
- se acordă o lovitură liberă?
- se acordă un corner?

În poza următoare dar și în cea de mai sus puteți vedea o parte din opțiunile de pariere oferite pe meciul Zenit St. Petersburg - PSV Eindhoven. Vă invităm să intrați pe site-ul agenției (AICI) pentru a vedea o listă completă cu aceste pariuri la fiecare meci în parte. 

zenit-psv.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON pentru a avea mai mulți bani să pariezi pe meciurile preferate din Europa League!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi