Pariuri și cote oferite pe meciurile din Europa League!

Astăzi, 19 februarie 2015, este o zi cu foarte mult fotbal european și asta datorită celor 16 partide care se joacă în șaisprezecimile de finală din Europa League. Dacă sunteți un iubitor al sportului "rege" nu puteți lăsa această zi să treacă fără să plasați măcar un pariu.

Sportingbet (deschide un cont acum) vine cu o ofertă foarte bogată oferind zeci de opțiuni de pariere atât înainte de începutul meciurilor cât și live. În cele ce urmează puteți vedea cotele oferite pe meciurile de astăzi, tipurile de pariuri pe care le puteți plasa și alte informații interesante.

Cote oferite

Conform caselor de pariuri cele mai echilibrate partide de astăzi sunt: Dnipro - Olympiakos, Anderlecht - Dinamo Moscova și Guingamp - Dynamo Kiev. În acestea ambele combatante au cote aproape egale pentru un eventual succes. Când vine vorba de meciuri cu o favorită certă ies în evidență partidele Roma - Feyenoord, Liverpool - Besiktas și Villarreal - Salzburg, acolo unde echipele gazdă au cote de doar 1.45 - 1.53 să se impună la finalul celor 90 de minute. Mai jos puteți vedea lista completă de meciuri și cotele oferite pe opțiunea 1x2:

cote-europa-league.png

Din punct de vedere al numărului de goluri, bookmakerii se așteaptă ca cel mai atractiv meci să fie cel dintre Villarreal și Salzburg, unde cota pentru "over 2.5" este de doar 1.45. La polul opus se află partida dintre Torino și Athletic Bilbao, cota pentru maxim două reușite fiind și ea tot de 1.45.

Tipuri de pariuri oferite

Și ținând cont că meciurile din Europa League sunt destul de importante, era normal să găsim la casele de pariuri opțiuni care de care mai diversificate. Sportingbet nu dezamăgește nici la la acest capitol. Pe lângă opțiunile clasice pe care n-are rost să le prezentăm fiindcă sunt disponibile peste tot, agenția recomandată de noi iese în evidență cu următoarele tipuri de pariuri:
- se marchează sau nu în următoarele 5 / 10 / 15 minute?
- cine câștigă următorul interval de 15 minute?
- momentul marcării primului / ultimului gol
- rezultatul corect a primei / a doua reprize
- numărul exact de goluri din întreg meciul / prima repriză / a doua repriză.
- numărul de goluri marcat de echipa A / B în repriza 1 / repriza 2 / întreg meciul.
- scor corect în prima repriză / a doua repriză / întreg meciul.

În poza următoare puteți vedea un exemplu cu o parte din opțiunile oferite la meciul Roma - Feynoord. Pentru a vedea o listă completă de pariuri și cote la fiecare partidă în parte vă invităm să consultați site-ul agenției (AICI).

 exemplu.png

Pariuri de lungă durată

Dacă nu vă grăbiți să încasați eventuale câștiguri și aveți mai mare încredere în a paria pe deznodământul dublei manșe, atunci trebuie să știți că la Sportingbet puteți miza pe echipele care se califică mai departe. Everton, Roma, Napoli și Inter sunt aici favorite certe cu cote de 1.25 - 1.30.

Confruntările cele mai echilibrate în dublă manșă sunt Tottenham - Fiorentina (1.75 / 2.05), Wolfsburg - Sporting CP (1.65 / 2.10) și Sevilla - Borussia Monchengladbach (1.60 / 2.20). În restul echipa favorită n-are o cotă mai mare de 1.50 să meargă mai departe.

Iar dacă vreți să mergeți și mai departe cu pronosticurile, puteți alege de acum câștigătoarea competiției. Echipele cele mai bine cotate sunt: Roma (11.00), Liverpool (13.00), Napoli (13.00), Inter (15.00), Wolfsburg (15.00), Sevilla (17.00), Tottenham (17.00) și Villarreal (17.00).

Puteți paria și pe țara câștigătoare: Italia (3.30), Anglia (5.00), Spania (6.50), Germania (12.00), Rusia (13.00), Olanda (15.00), alta (3.75)

cote-castigatoare-europa-league.png

Pariază și tu pe meciurile din Europa League! Primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi