Pariuri și cote oferite pe Campionatul Mondial U20!

Sâmbătă, 30 mai 2015, începe a 20-a ediție a Cupei Mondiale U20. Aceasta va fi organizată în Noua Zeelandă și va alinia 24 de echipe de pe șase continente diferite. Acestea vor fi împărțite în șase grupe de câte patru. Primele două formații din fiecare grupă dar și patru echipe clasate pe poziția a treia vor avansa în fazele eliminatorii.

Pariază și tu acum pe Campionatul Mondial U20 și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

În ediția de anul acesta participă foarte multe nume exotice precum Coreea de Nord, Myanmar, Uzbekistan, Honduras sau Fiji. Sunt prezente doar șase naționale europene: Germania, Austria, Ungaria, Portugalia, Serbia și Ucraina.

În ultima ediție (disputată în 2013) finala a fost Franța vs Uruguay, "cocoșul galic" impunându-se după executarea loviturilor de departajare. Deținătoarea trofeului nu participă însă și anul acesta.

Cele mai de succes naționale din istoria competiției la acest nivel de vârstă sunt Argentina și Brazilia cu șase, respectiv cinci titluri mondiale. Cele două, alături de naționala Germaniei, sunt favoritele turneului de anul acesta. Portugalia, Columbia și chiar Nigeria sunt cotate și ele cu șanse reale la trofeu în timp ce Myanmar sau Fiji au de departe ultima șansă.

La agenția recomandată de mine (Deschide un cont acum!) poți paria pe fiecare meci în parte, atât înainte de start cât și live. Te așteaptă în jur de 100 de opțiuni diferite printre care poți găsi:

  • pariuri pe număr de goluri (peste/ sub, intervale, număr exact, goluri prima/ a doua repriză etc)
  • pariuri pe fiecare echipă și fiecare repriză în parte
  • pariuri pe scorul corect al fiecărei reprize sau al întregului meci
  • pariuri speciale (ambele echipe să marcheze, echipa A să câștige la zero, echipa B să marcheze în ambele reprize etc).
  • pariuri pe intervale de 1, 5, 10 și 15 minute
  • multe altele.

u20-meciuri.png

Pariază și tu acum pe Campionatul Mondial U20 și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi