Pariuri pe următorul personaj principal din Doctor Who!

doctorwho.JPG

Aceste zile premergătoare Campionatului European de fotbal nu ne pun la dispoziţie o ofertă sportivă foarte bogată. Din acest motiv m-am gândit să-mi îndrept puţin atenţia către un pariu propus de această casă de pariuri online

Doctor Who este un program de televiziune SF produs de către BBC încă din 1963. Acest program descrie aventurile doctorului, un lor al timpului, în spaţiu. Show-ul a influenţat multe generaţii de profesionişti din televiziunea britanică. Mulţi dintre aceştia au crescut uitându-se la serii din Doctor Who.

În 2017 (de fapt în 2016 cu episodul special de Crăciun) va începe la BBC sezonul 10 al acestui program SF, iar această casă de pariuri online oferă clienţilor posibilitatea de a paria pe următorul doctor. Favorit pentru a ocupa această postură este Richard Madden. Acesta este cel mai bine cunoscut după ce a jucat rolul lui Robb Stark în Game of Thrones. Cunoscut din Diamant însângerat (2006), Homeland (2011) şi Grimsby (2016) David Harewood este al doilea favorit să fie doctorul din sezonul al zecelea al programului Doctor Who!

doctor-who.JPG

Pariază acum pe următorul doctor din Doctor Who!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi