Pariuri pe ultima 100 de metri a mercato-ului de iarnă!

În această perioadă de transferuri care se apropie cu pași repezi de sfârșit, casa de pariuri online Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015) vă oferă posibilitatea de a anticipa câteva transferuri din fotbalul mare. Trebuie însă să te grăbeşti, deoarece mai ai doar câteva zile la dispoziţie să pariezi pe aceste transferuri.

vardy-marhez.jpg

Pariurile se referă la transferurile jucătorilor până pe data de 3 februarie, însă, atenție, transferurile sub formă de împrumut nu se iau în calcul. La Netbet.ro ai nu mai puțin de 20 astfel de oferte, care nu pot fi combinate pe același bilet, însă cotele pentru un eventual transfer sunt destul de mari. Spre exemplu, dacă veți intui 3 sau 4 transferuri, vă puteți recupera investiția în cazul în care ați plasat pariuri pentru fiecare jucător din ofertă.

Primii doi fotbaliști sunt Mahrez și Vardy, ambii de la Leicester. Cei doi, în special Vardy, au avut un debut excelent de sezon, însă acum par a nu mai da același randament. Asta l-ar putea face pe Claudio Ranieri să renunţe măcar la unul dintre ei. Ultimul zvon spune că de algerianul Mahrez ar fi interesată Chelsea, interesul fiind mai crescut dacă Eden Hazard ar pleca de la formația londoneză. Netbet.ro oferă o cotă de 16 pentru ca algerianul să se transfere definitiv la londonezi în această iarnă.

Sunt zvonuri recente care spun că și Vardy ar fi dorit de Chelsea, în schimbul unei sume de bani plus cedarea lui Loic Remy. Este puțin probabil ca Ranieri să-l lase să plece pe golgheterul din Premier League, un eventual transfer al lui la Chelsea fiind cotat cu 8.00. Cele mai mari șanse de a-l achiziționa pe Vardy le are Liverpool, conform Netbet.ro.

Fiindcă tot am vorbit mai sus de Hazard, să spunem că acesta va juca mâine în Cupa FA, un eventual transfer în această perioadă fiind improbabil, mai ales că Ranieri cere pe el 80 milioane euro. Totuși, o mutare la Real Madrid ar putea fi realizabilă din vară, Netbet.ro acordând cota 2.5 ca ea să se întămple chiar din această iarnă. În ceea ce-l privește pe Karim Benzema, Manchester United, PSG și Bayern Munchen și-au manifestat interesul, însă este puțin probabil ca internaționalul francez să plece din această iarnă.

O probabilitate foarte mare, conform acestei case de pariuri, este ca Harry Kane să se transfere la Manchester United până luni, când se încheie perioada transferurilor. Netbet acordă o cotă de 2.00 ca acest lucru să se întâmple. Sincer însă, eu nu l-aş vedea pe Harry Kane părăsind-o pe Tottenham în acest sezon.

Jucătorul lui Everton,John Stones, este cotat cu 2.00 pentru a ajunge la Chelsea. Londonezii și-au arătat interesul pentru Stones vara trecută, însă se zvonește că deja a fost găsit un înlocuitor pentru el și că Hiddink nu-l dorește.

La PSG, Laurent Blanc este mulțumit de forma lui Edinson Cavani, însă este contrariat de faptele uruguayanului din viața extra-sportivă. Astfel, nu este exclus ca PSG și Cavani să se despartă în aceste zile. Uruguayanul nu este nici el prea încântat de atribuțiile pe care i le oferă Blanc. Arsenal și Manchester United sunt cele mai interesate de uruguayan, conform zvonurilor. Netbet.ro oferă o cotă de 2.2 pentru ca el să meargă la United și de 18.0 ca să ajungă la Arsenal.

Pariază acum la Netbet şi profită de bonusul exclusiv de 100% până la 300 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi