Pariuri pe termen lung; ce cotă are Bogdan Stancu să iasă golgheter la EURO, dar şi care sunt şansele să ajungă Messi în vară la Manchester City

Dacă tot nu avem o ofertă fotbalistică foarte bogată m-am gândit să vă prezint astăzi câteva tipuri de pariuri interesante pe termen lung, pariuri care le găsiţi doar la casele de pariuri online.

Ştiu că multora nu le plac astfel de pariuri la care trebuie să aştepte câteva luni pentru stabilirea rezultatului, dar sunt şanse mai mari să prindeţi un astfel de pariu mai ciudat de cotă 50, de exemplu, decât să prindeţi un bilet cu 10 pronosticuri fotbal care să aibă tot o cotă de 50. Iar cel mai bun exemplu este englezul care a pariat 5 lire sterline pe faptul că Leicester va câştiga titlul de campioană în Premier League, agenţia de pariuri unde a jucat biletul i-a oferit de curând posibilitatea de a închide, lucru pe care l-a acceptat, primind astfel 30.000 de lire sterline (aproape 40.000 de euro). Aşadar un risc de 30-40 pentru un profit de sute de ori mai mare chiar cred că se merită din când în când.

Revenind la ceea ce mi-am propus prin acest articol. Haideţi să vedem ce pariuri speciale oferă casele de pariuri, pariuri pe care puteţi paria acum, urmând să ridicaţi câştigul, în marea majoritate a cazurilor, în această vară.

Pariuri pentru EURO 2016

 • România să marcheze cele mai puţine goluri la EURO 2016 - pariu disponibil la sportingbet.ro

Selecţionata pregătită de Anghel Iordănescu primeşte cota 11 pentru a fi echipa cu cele mai puţine goluri marcate la turneul final de Franţa. Colega noastră de grupă - Albania - şi Irlanda de Nord sunt echipele creditate cu cele mai mari şanse de a avea cel mai slab atac de la EURO, ambele primind cota 6.

sportingbet-echipa-cu-cele-mai-putine-goluri-marcate.JPG

 • Belgia să marcheze cele mai multe goluri la EURO 2016 - pariu disponibil la sportingbet.ro

Cu Franţa şi Germania plecând cu prima şansă (cota 4.2), urmate de Spania (cota 7), Belgia are a patra şansă de a avea cel mai mare număr de goluri marcate la turneul final. Cota de 10 avută de belgieni mi se pare de încercat ţinând cont de jucătorii avuţi de Wilmots şi de sistemul ofensiv cu care abordează acesta partidele.

 • Cristiano Ronaldo să fie golgheterul EURO 2016 - pariu disponibil la sportingbet.ro

La o competiţie în care nu evoluează Messi, Suarez sau Neymar Ronaldo poate ieşi şi el la rampă. Portughezul trage de unul singur naţionala Portugaliei, execută mai toate fazele fixe importante aşa că un astfel de pariu poate fi încercat.

 • România să ajungă în semifinalele EURO 2016 - pariu disponibil la sportingbet.ro

Am zis doar să vă prezint acest pariu care primeşte cota 12 la sportingbet.ro, pentru că realistic vorbind este greu de crezut că putem ajunge mai departe de sferturi.

 • Un român să fie golgheterul EURO 2016 - pariu disponibil la unibet.ro

Sunt trei români consideraţi de unibet.ro cu şanse de a deveni golgheteri la Campionatul European. Din ce a declarat însă Iordănescu la ultima conferinţă de presă există riscul ca doi dintre ei să nu meargă în Franţa. Cu o cotă de 61 Budescu este primul român creditat de agenţie cu şanse de a ieşi golgheterul turneului. Ceilalţi doi - Alex Maxim şi Bogdan Stancu - primesc cota 101 fiecare, având cam tot atâtea şanse ca şi Santi Cazorla.

unibet-golgheter.JPG

 • Ce echipe vor juca finala EURO 2016 - pariu disponibil la netbet.ro

Cu Franţa şi Germania favorite la câştigarea trofeului nu surprinde deloc faptul că o astfel de finală este singura alternativă care primeşte cotă sub 10, mai exact 7.75. Credeţi că turneul final se poate încheia cu acelaşi meci cu care va începe? Nici eu, dar nici cei de la netbet.ro care nu propun această combinaţie. O finală plauzibilă în opinia mea aveţi mai jos puţin în acest articol.

Pariuri pentru Anglia Premier League sezon 2015-16

 • Antrenorului anului în Anglia Premier Legue (sezon 2015-16) - pariu disponibil la efortuna.ro

Cu o cotă de 1.09 Claudio Ranieri este mare favorit, dar dacă va lua Tottenham titlul? Oare nu s-ar putea risca ceva bani pe Mauricio Pochettino, tehnician care primeşte cota 6.5?

 • Jucătorului anului în Anglia Premier League (sezon 2015-16) - pariu disponibil la efortuna.ro

Cu o cotă de 1.53 Riyad Mahrez este favorit să primeacă această distincţie, în timp ce colegul său din ofensiva "vulpilor" primeşte cota 2.62.

 • Golgheterul sezonului în Anglia Premier League - pariu disponibil la netbet.ro

Harry Kane este favorit să iasă golgheter având cota 1.57, dar Jamie Vardy (cota 5.25) este la doar două reuşite în urma lui, astfel că un pariu pe vârful lui Leicester n-ar fi de neglijat.

 • Pariuri comparate între echipele din Anglia Premier League - pariu disponibil la netbet.ro

Netbet vă oferă posibilitatea să plasaţi pariuri comparate între echipe. Pariaţi practic pe echipa care se va clasa mai sus în clasament. Câteva din aceste dueluri le puteţi vedea în imaginea de mai jos.

netbet-pariuri-comparate.JPG

Pariuri pe jucători, antrenori şi echipe

 • Următoarea destinaţie a lui Manuel Pellegrini - pariu disponibil la efortuna.ro

Cu Pep Guardiola deja anunţat ca manager al "cetăţenilor" Manuel Pellegrini va trebui să-şi caute o nouă destinaţie din vară. Prima şansă o are să ajungă la Zenit (cota 2.75), dar Valencia (3.75) sau Chelsea (4.33) sunt şi ele opţiuni viabile. Pentru ca Pellegrini să ajungă la rivala din oraş agenţia de pariuri oferă o super cotă de 15.

 • Unde va juca Ibrahimovic în sezonul următor - pariu disponibil la unibet.ro

Ziarele scriu că Zlatan ar putea s-o părăsească pe PSG în această vară, dar chiar şi aşa cei de la unibet.ro consideră că cele mai mari şanse le are să rămână la Paris. Cota 1.6 are rămânerea lui Ibra la echipa care domină Ligue 1, iar dacă ar fi să plece cea mai plauzibilă destinaţie este Manchester United (cota 6). O revenire a lui Ibra pe Camp Nou are cota 71, iar un transfer pentru bani în MLS, la NY Red Bulls primeşte cota 21.

 • Câte trofee va câştiga Barcelona în sezonul 2015-16 - pariu disponibil la unibet.ro

Avem o cotă de 1.67 pentru două trofee, în timp ce pentru tripla La Liga - Copa del Rey - Champions League cota este 2.75. De asemenea la netbet.ro se mai poate paria pe numărul de trofee câştigate în acest sezon şi de alte echipe din Anglia, Franţa, Spania, Italia sau Olanda.

 • Următorul antrenor care să plece dintr-un campionat - pariu disponibil la unibet.ro

Crezi că un antrenor are şanse mari să părăsească echipa în această pauză de două săptămâni? Dacă da atunci poţi profita de acest tip de pariu oferit în exclusivitate de către unibet.ro. De exemplu Hannover are patru eşecuri la rând în Bundesliga, ia cota pentru ca Thomas Schaaf să fie următorul antrenor plecat din prima ligă germană este 4.50. În Spania Gary Neville are doar cota 1.50 pentru a fi primul tehnician debarcat, lucru normal dacă ţinem cont de locul 14 ocupat de Valencia în acest moment.

 • Echipe care vor termina în Top 4 în campionatele puternice - pariuri disponibile la netbet.ro

Netbet vă oferă posibilitatea să pariaţi pe faptul că o anumită echipă va termina acest sezon în top 4. În Bundesliga Leverkusen primeşte cota 2.25 pentru acest lucru, în Spania Sevilla are cota 4.4, iar în Anglia Premier League West Ham are cota 6 pentru a produce surpriza şi a intra între granzi. Acestea sunt doar câteva opţiuni, care mi s-au părut mie mai interesante, oferta fiind mult mai vastă.

Pariuri pe termen ceva mai lung (vor fi decise tocmai în primăvara anului 2017)

 • Pep Guardiola pariuri speciale la Manchester City - pariuri disponibile la efortuna.ro

Câteva pariuri interesante ne propune agenţia, pariuri pe care le puteţi vedea în imaginea de mai jos.

speciale-pep.JPG

 • Următorul antrenor permanent al Angliei - pariu disponibil la efortuna.ro

Un pariu care nu se ştie când poate fi decis, aşa că parcă nu sună foarte tentant. Cele mai mari şanse să ajungă selecţionerul Angliei le are, în mod surprinzător pentru mine, Gary Neville (cota 7). Nu lipseşte de pe listă nici Jose Mourinho, cu o cotă de 15 el având a cincea şansă, după Neville, Pardew, Southgate sau Brendan Rodgers.

 • Câştigător Anglia Premier sezonul 2016-17 - pariu disponibil la unibet.ro

Leicester este aproape de o surpriză în prezent, având cota 1.57 pentru câştigarea titlului în Anglia. Altfel vor sta însă lucrurile din sezonul următor, atunci când foarte probabil echipe precum Manchester City (aici e sigur), Chelsea sau Manchester United vor avea alţi manageri. "Cetăţenii" cu Pep pe bancă sunt consideraţi favoriţi la câştigarea titlului următor cu o cotă de 2.50, fiind urmaţi de către Chelsea (5.5) şi Arsenal (6.5). Vrei un pariu "nebun"? Joacă 100 RON pe triumful lui Stoke şi dacă echipa sponsorizată de o celebră casă de pariuri va produce "bomba" ai putea câştiga vara viitoare 40.100 RON

Ce aş paria eu pe termen lung!

 • 100 RON - Mauricio Pochettino antrenorul sezonului în Anglia Premier League - cota 6.5 la fortuna.ro - câştig eventual 650 RON
 • 100 RON - Manuel Pellegrini următoarea destinaţie - naţionala statului Chile - cota 6 la fortuna.ro - câştig eventual 600 RON
 • 100 RON - România înscrie cele mai puţine goluri la EURO 2016 - cota 11 la sportingbet.ro - câştig 1.100 RON
 • 100 RON - Belgia înscrie cele mai multe goluri la EURO 2016 - cota 10 la sportingbet.ro - câştig 1.000 RON
 • 100 RON - Cristiano Ronaldo să fie golgheterul EURO 2016 - cota 7 la sportingbet.ro - câştig 700 RON
 • 100 RON - Jamie Vardy marcatorul numărul 1 din Anglia Premier League - cota 5.25 la netbet.ro - câştig 500 RON
 • 100 RON - Germania vs Italia finala EURO 2016 - cota 29 la netbet.ro - câştig 2.900 RON

Investiţie totală de 700 RON care îmi poate aduce 7.450 RON. Partea bună este că şi cu un astfel de pariu câştigat îmi scot investiţia (mai puţin dacă iese doar cel pe Vardy).

Tu ce pariu pe termen lung ai încerca din lista celor prezentate în acest articol?

Unde găsiţi aceste pariuri speciale la casele de pariuri online

 • la eFortuna.ro (D. ONJN 2159 / 28.08.2015) în categoria Fotbal > Fotbal - Pariuri speciale
 • la Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) în categoria Fotbal găsiţi foarte multe tipuri de pariuri pe termen lung
 • la Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015) le găsiţi după ce accesaţi competiţia dorită, sub tabul "Paruri pe ligă"
 • la Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) în categoria pariuri speciale, iar cele pentru turneul final în "EURO 2016 pariuri pe turneu"

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi