Pariuri pe Pokemon GO în Australia! Vom putea paria și noi?

Dacă ai intrat pe internet sau te-ai uitat la televizor în ultimele săptămâni, este imposibil să nu fi observat frenezia din jurul fenomenului Pokemon GO, un joc pentru mobil care în doar câteva zile a întrecut Twitter la numărul de utilizatori. 

Conform site-ului mashable.com, o casă de pariuri australiană a luat acest fenomen în serios, adăugând câteva pariuri pe Pokemon GO. Aceasta oferă posibilitatea de a paria pe primul politician care se va juca, sau dacă acest joc va ajunge mai popular ca Facebook. Se poate paria chiar și pe orașul în care va fi găsit primul pokemon legendar. Tare nu? Pe tine te-a prins frenezia acestui fenomen? Vrei și tu în România pariuri pe Pokemon Go? 

Momentan la noi în țară nu putem paria pe așa ceva, dar nu este timpul pierdut. Nu de alta, dar cei de la Winner deja au postat pe pagina proprie de Facebook o poză cu pokemoni într-o sucursală proprie, prin care invită pariorii să vină să parieze la Winner și să prindă pokemoni în același timp. Ținând cont că vorbim despre un operator care în trecut a oferit pariuri chiar și pe cotele Dunării, cine știe ce surpriză ne va face în viitorul apropiat. 

pokemon-go.jpg

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi