Pariuri pe numere Super Bet - Ghid de pariere

Multi pariori incep sa mizeze tot mai mult pe aceaste numere ale loteriilor internationale. Aceste numere ale loteriei internationale se regasesc si in oferta SuperBet, acestia demonstrand inca odata ca intr-adevar, clientul este pe primul plan. In agentiile SuperBet poti sa mizezi pe oricare din cele peste 50 de loterii internationale .

superbet.png

In plus, faptul ca poti miza doar pe un singur numar, creste increderea in cei de la SuperBet. Pariurile dvs pe numere sunt pariuri efectuate pe rezultatele loteriilor nationale din tarilor respective.  In cazul unui pariu simplu, trebuie sa indicati corect toate numerele pentru care ati optat. Daca ati optat doar peuntru unul, castigul va fi mai mic, insa sansele vor fi cu siguranta mai mari . In eventualitatea in care pronosticati 3 numere corecte din Spania, Spania Bono, ati castigat o cota de 600.

Astfel, la o miza de 5 lei, ati castiga o fabuloasa suma de 3000 de lei cu o suma minuscula. Cotele pentru fiecare eveniment difera datorita extragerilor. In eventualitatea unui pariu de tip sistem,  dvs veti pronostica un numar de evenimente care sa iasa dintr-un alt numar de evenimente, mai mare. Spre exemplu, dvs veti miza pe extragerea din Spania un sistem 2/3.

Pentru ca pariul sa fie castigator, trebuie sa pronosticati minim doua meciuri corecte.

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi