Pariuri pe mobil și tabletă la Betano

Vezi cum pariezi la Betano de pe telefon, tabletă sau alt dispozitiv mobil. Betano este un nume nou pe lista de agenții licențiate ONJN (D. 172/30.01.2017), dar serviciile oferite sunt de o calitate suficient de bună încât acest operator să fie în top5 agenții de pariuri din România. Unul din punctele forte este reprezentat de aplicația de pariuri pentru mobil, care este mai performantă decât ce oferă multe din agențiile concurente.

Pariază acum la Betano de pe orice dispozitiv mobil cu IOS sau Android!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

  1. Cum pariez la Betano de pe un dispozitiv mobil?

  2. Opțiuni de top oferite de aplicația Betano

  3. Concluzii finale
     


1. CUM PARIEZ LA BETANO DE PE UN DISPOZITIV MOBIL?

Până să pariezi de pe mobil trebuie să-ţi deschizi un cont nou, lucru pe care-l poţi face după ce dai CLICK AICI. Dacă ai un Iphone sau un Ipad atunci poți descărca din AppStore aplicația ”Betano”. În schimb, cei care au un telefon sau o tabletă cu Android vor trebui să descarce aplicația direct de pe site-ul agenției. Intră din browser-ul telefonului / tabletei pe betano.ro, iar pe prima pagină va fi afișată opțiunea de a descărca programul de pariuri.

Interfața este una destul de modernă, iar site-ul este bine organizat astfel încât poți găsi din câteva click-uri orice cauți. Toate pariurile și opțiunile disponibile de pe PC se găsesc inclusiv în aplicația pentru mobil. Efectuezi depuneri, retrageri, dai cash out, contactezi serviciul de suport clienți,citeşti mesajele tale și consulţi istoricul pariurilor plasate. Aplicația oferă și câteva facilități interesante pe care Pariurix ți le va prezenta în cele ce urmează.

 

2. OPȚIUNI DE TOP OFERITE DE APLICAȚIA BETANO

descarcare-betano.png

 

Posibilitatea de a rămâne logat pe cont

Un lucru enervant la multe aplicații de pariuri pentru mobil este acela că trebuie să te loghezi de fiecare dată când intri în aplicație sau măcar o dată la câteva ore. În schimb, la Betano (deschide un cont acum) poți seta ca odată logat să nu mai fii delogat vreodată.

Smart Notification - notificări pe ecranul principal

Poți seta ca aplicația să-ți trimită notificări care să te anunțe ce se întâmplă cu pariurile și biletele jucate de tine. Dacă de exemplu se marchează într-un meci pe care ai pariat, atunci vei primi o notificare pe ecranul principal al telefonului. De asemenea, în momentul în care un bilet este desemnat câștigător vei primi din nou o notificare. Interesant este că la fiecare meci poți seta notificări pentru diferite lucruri precum goluri, cornere, cartonașe galbene sau cartonașe roșii, lucru pe care nici multe dintre aplicațiile de livescore nu-l oferă.

notificari-push.png

 

Share & Bet - posibilitatea de a da share la bilete

Dacă vrei ca și prietenii tăi să vadă ce bilete ai jucat poți folosi opțiunea de a da share la bilet pentru ca acesta să fie postat automat pe rețele de socializare precum Facebook sau Twiter.
 

Watch & Bet – urmărește meciurile dorite direct de pe mobil

Betano (deschide cont acum) transmite anual live video câteva mii de evenimente sportive, iar toate pot fi vizionate atât de pe PC, cât și prin intermediul aplicației pentru mobil. Aceste transmisii sunt disponibile în mod gratuit cu condiția să ai o balanță pozitivă a contului.
 

Posibilitatea de a adăuga la favorite meciurile și opțiunile de pariere preferate

Pare o opțiune banală, dar adevărul este că multe agenții online o oferă doar pe calculator. Atunci când pariezi de pe un ecran mic, cum este cel al telefonului mobil, este bine să ai posibilitatea de a trece în fruntea listei partidele și tipurile de pariuri dorite. Această opțiune este folositoare mai ales la pariuri live, atunci când nu vei dori să pierzi timp căutând de fiecare dată opțiunea dorită printre zeci de tipuri de pariuri.
 

Posibilitatea de a personaliza aplicația așa cum dorești

De exemplu când pariezi live poți seta să vezi statistici 2D, 3D sau poți chiar dezactiva statisticile. De asemenea, poți seta foarte simplu și modul în care pariurile tale să fie plasate. Dacă nu dorești ca un pariu să fie pus dacă cota scade din momentul în care pariul a fost adăugat pe bilet și până în momentul în care apeși ”Pariați”, atunci poți seta acest lucru.Talk n’ Bet – posibilitatea de a pune pariuri utilizând comenzi vocale

Deși toate facilitățile prezentate mai sus sunt de real folos, funcția cu adevărat revoluționară oferită de Betano este aceasta, despre care găseşti toate detaliile în articolul https://pariurix.com/aplicatia-de-mobil-betano-cu-comanda-vocala.html. La momentul actualizării acestui articol (3 aprilie 2017) această opțiune era disponibilă doar pe IOS, dar se pregătea implementarea ei și pe Android!

În colțul stânga sus al aplicației ai un buton prin care poți activa microfonul, iar apoi poți începe să dictezi comenzile pe care le vrei efectuate. Ce poți face mai exact? În primul rând poți plasa pariuri live pe câștigătorul meciului dictând întâi suma și apoi numele echipei care vrei să câștige. Nu este necesar să intri pe pagina meciului respectiv pentru a face acest lucru; funcția poate fi activată de oriunde din aplicație. Dacă de exemplu vrei să pariezi 100 RON pe victoria echipei Barcelona într-un meci cu Real Madrid, atunci trebuie să activezi microfonul și să spui: ”o sută de lei Barcelona” sau poți chiar să spui ”o sută de lei pe Barca” și va funcţiona. Pariul nu va fi pus automat, dar va fi suficient să apeși pe butonul ”Pariază acum”.

Poți folosi comenzi vocale și pentru a accesa o anumită competiție sau opțiune. De exemplu dacă spui ”Spania Primera Division”, vei fi redirecționat către o pagină care conține toate meciurile din această competiție. La fel de bine ai putea spune Roland Garros, NBA, NHL, România, fotbal, tenis sau baschet. Alte comenzi pe care le poți folosi sunt Listă, Pariuri deschise, Bilet Pariuri, Cash Out, Depunere, Retragere...probabil mai sunt și altele. Așa cum bănuiesc că ţi-ai dat seama deja, funcția este disponibilă în limba română.

betano-comanda-vocala.png


3. CONCLUZII FINALE

Betano a pus accent deosebit pe detalii, lucruri minore, dar și pe oferirea de cât mai multe opțiuni diferite, iar acesta chiar este un plus, deoarece fiecare parior poate personaliza aplicația Betano pentru mobil exact cum îşi dorește. Fără îndoială marele plus este reprezentat de funcția Talk n’ Bet, dar n-aș neglija nici opțiunea pentru notificări care și ea este foarte bine gândită. Concluzia este destul de simplă; dacă ești genul de parior care pariază mult de pe dispozitive mobile, atunci cu siguranță îți va plăcea aplicația Betano, dar trebuie să ai un Iphone sau un Ipad pentru a o putea utiliza la potențial maxim.

Află mai multe despre această casă de pariuri online pe pagina https://pariurix.com/afla-tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-agentia-de-pariuri-online-betano.html. Dacă ai experimentat pariurile de pe mobil la acest operator, dar şi dacă vrei să afli ce părere au alţi pariori despre agenţie te aştept pe forumul de discuţii Betano.

 

Click aici pentru a beneficia de bonusul BETANO la prima depunere de 100% până la 200 RON!

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive