Pariuri pe mobil la agentia de pariuri online Unibet

Pariază din mers la agenția Unibet! De acum nu mai ratezi nici un pariu, nici măcar atunci când nu ești acasă. Vezi cum poți lua contul de pariuri cu tine pe mobil oriunde te-ai afla!

Unibet (deschideti un cont nou aici) este una dintre cele mai cunoscute agentii de pariuri din Romania. Ca orice operator care se respecta, Unibet ofera clientilor sai posibilitatea de a avea acces la serviciile agentiei si prin intermediul telefonului mobil sau tabletei.

PARIAZĂ ACUM LA AGENȚIA DE PARIURI UNIBET DE PE PC SAU MOBIL! 


 

CUM PUTEM PARIA LA UNIBET DE PE MOBIL?

Pentru a putea  avea acces la platforma Unibet pe mobil  aveti nevoie de un telefon mobil  si o conexiune activa la internet. Acum exista doua variante. Prima si cea recomandata este aceea de a descarca aplicatia ”Unibet Sports Betting”, aceasta fiind disponibila atat pe IOS (poate fi gasita in AppStore) cat si pe Android (o poti descarca direct de pe site).

In cazul in care ai un telefon cu Windows sau cu alt sistem de operare, sau din diferite motive nu vrei sau nu poti sa folosesti aplicatia, ai si varianta de a te juca direct din browserul dispozitivului mobil. Trebuie doar sa intri pe unibet.ro, si vei fi redirectionat automat catre site-ul optimizat al agentiei.  

 

ÎNTREBĂRI COMUNE ALE PARIORILOR

Toate pariurile care pot fi gasite pe internet sunt oferite si de serviciul Unibet mobile?

Da, majoritatea evenimentelor si tipurilor de pariuri oferite de Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) se regasesc si pe mobil, inclusiv oferta de pariuri live.
 

Putem sa urmari transmisiuni live din sport pe mobil?

Unibet (afla mai multe despre agentie) ofera in prezent posibilitatea clientilor de a urmari transmisiuni live din sport pe iPhone, iPad sau Android, inclusiv fotbal, tenis, baschet, snooker, darts, cricket si squash.  Pentru a putea urmari aceste transmisiuni este necesar sa aveti un contul alimentat sau sa fi plasat un pariu in ultimele 24 de ore. In cazul in care indepliniti aceste conditii, sunteti eligibil si puteti urmari transmisiunile live autentificandu-va in contul dumneavoastra si navigand la pagina de start din sectiunea cote live, unde veti avea posibilitatea de a vizualiza evenimentele disponibile.
 

Cum ne putem autentifica pentru a folosi serviciul Unibet mobile?

Inainte de a putea folosi Contul de pariuri pe mobil este necesar sa va inregistrati ca si client Unibet. In cazul in care sunteti deja client, mergeti pur si simplu pe pagina pentru telefonul mobil (sau descarcati aplicatia) si puteti incepe.
 

Cum putem efectua o depunere sau o retragere folosind telefonul mobil?

Depunerea/retragerea de fonduri la Unibet este foarte simpla chiar si in cazul utilizarii telefonului mobil. In sectiunea Contul meu aveti la dispozitie  o serie de moduri de depunere si retragere a banilor. Printre aceste metode se numara si metoda  utilizarii cardului de credit sau debit si a diferitilor furnizori locali de plati.Regulile sunt aceleasi ca si la depunerile si retragerile normale de pe internet. Majoritatea depunerilor vor fi disponibile in contul dumneavoastra in cateva minute dupa procesarea tranzactiei. Mai multe informatii despre depuneri si retrageri puteti afla din acest articol.
 

Probleme cu functionarea paginii Unibet mobile pe telefonul dumneavoastra?

In cazul in care intampinati probleme la accesarea paginii Unibet moble verificati setarile de date la operatorul dvs. de retea.
 

Ce se intampla daca se intrerupe conexiunea in timp ce plasam un pariu?

In cazul in care pierdem conexiunea cu furnizorul de servicii in timp ce utilizam serviciul Unibet mobile, vom putea relua operarea normala de indata ce este restabilit semnalul. Daca nu sunteti sigur ca un anumit pariu a fost plasat cu succes, consultati pagina Istoric din sectiunea „Contul Meu”.

Află care sunt cele mai bune agenții de pariuri online pentru pariuri de pe mobil!
 

Putem juca la cazino pe mobil?

Unibet ofera clientilor sai posibilitatea de a juca jocuri din cazinou pe telefonul mobil, la o calitate destul de ridicata. Tot ceea ce aveti nevoie este un telefon mobil cu un sistem de operare Android sau de un iPhone. Atentie!! Pentru a putea juca la cazino trebuie sa va autentificati si sa dispuneti de bani in contul dumneavoastra , pentru a putea juca.  In cazul in care nu aveti fonduri in contul dumneavoastra Unibet nu veti putea juca la cazinou  gratuit de pe telefonul mobil, insa va puteti alimenta contul printr-o depunere prin metodele amintite mai sus si astfel va veti putea bucura si de aceste privilegii.

In cazul in care pierdeti conexiunea sau receptionati un apel in timpul jocului, redeschideti pur si simplu jocul si veti putea continua de unde ati fost intrerupt. Orice castiguri vor fi adaugate automat contului dumneavoastra. Eventualele castiguri/pierderi pot fi verificate de dumneavoastra apasand pe istoric cazino pe pagina dumneavoastra  'Contul meu’.
 

Cat ne costa utilizarea serviciului Unibet mobile ?

Serviciul Unibet mobile este absolut gratuit pentru toate persoanele care au un cont Unibet. Deschide si tu un cont acum!  Singurul cost este cel aplicat de furnizorul pentru utilizarea serviciului de date. Pentru informatii privind serviciul de date, puteti obtine contactand furnizorul dumneavoastra de servicii.
 

Se poate utiliza serviciul Unibet mobile si  in strainatate ?

Poate multi dintre dumneavoastra se intreaba daca putem folosi acest serviciu si in afara tarii. Da, este posibil. Atat timp cat furnizorul dumneavoastra de telefonie mobila va ofera roaming in retelele din strainatate si daca reteaua prin care vi se ofera roaming in strainatate suporta GPRS, sau daca aveti o conexiune WiFi activa, puteti utiliza serviciul Unibet mobile si in strainatate

Daca v-am convins ca se merita sa pariati la Unibet atunci .... nu o faceti inca! Cititi intai acest articol deoarece cu siguranta veti afla lucruri noi si importante: https://pariurix.com/vrei-sa-pariezi-la-unibet-citesti-aici-cu-atentie.html.

PARIAZĂ ACUM LA AGENȚIA DE PARIURI UNIBET DE PE PC SAU MOBIL!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi