Pariuri pe legalizarea căsătoriei între persoane de același sex. Cine a oferit asta

Sportsbet a dorit să revoluționeze piața pariurilor! Operatorul din Australia a introdus în ofertă cote pentru legalizarea în țară a căsătoriei între persoane de același sex. Oferta a fost însă de scurtă durată. După ce a lansat campania pe diferite platforme online, la scurtă vreme compania a anunțat că nu mai acceptă pariuri. Inițiativa a creat un scandal imens după ce respectivul operator și-a făcut reclamă campaniei postând poze cu Alex Greenwich (foto: în dreapta / outfor.com.au) - un politician care face parte din Legislativ și care și-a declarat homosexualitatea. 

Până să intre în Guvern, Greenwich a fost directorul propriei firme de recrutare a forței de muncă. Atunci s-a și căsătorit cu alesul inimii - germanul Victor Hoeld. Cei doi îndrăgostiți au ales să-și unească destinele în Argentina, țara unde căsătoriile între persoanele de același sex este permisă. 

Interesul operatorului de jocuri de noroc de la Antipozi datează încă de acum cinci ani, când a captat atenția jucătorilor cu un sondaj pe rețelele de socializare. Acum, însă, scandalul iscat a obligat casa de pariuri să renunțe imediat la ofertă, astfel că jucătorii au fost anunțați că nu se mai acceptă astfel de pariuri. 

"Respectăm faptul că mariajul între persoane de același sex este o problemă socială importantă. Insistăm însă pe faptul că nu am făcut nimic greșit, deoarece casa de pariuri oferise deja posibilitatea unor pariuri pe diferite teme politice în diferite țări ale lumii”, au declarat reprezentanți ai Sportsbet

Greenwich a cerut însă casei de pariuri să facă mai mult decât să retragă oferta de pe piață. Astfel, acesta a sugerat că ar fi bine și chiar se impune ca operatorul de jocuri de noroc să finanțeze serviciile de consiliere oferite de către diferite organizații persoanelor comunității gay. (foto: vice.com)

"Să pariezi pe marginea acestui subiect este ceva cu totul nou. Cred că Sportsbet a gândit bine înainte și era profund interesată să câștige bani din asta”, a declarat politicianul gay. Cel puțin 62% dintre pariuri au fost plasate în campania "Da" înainte ca Sportsbet să retragă oferta din program. 

Și în România există posibilitatea plasării unor pariuri pe categoria ”Speciale”. Spre exemplu, la câteva din casele de pariuri recomandate de noi poți paria pe câștigătorul Prmiului Nobel, pe cine va fi declarat personalitatea anului BBC în sport sau pe următorul președinte al Statelor Unite.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi