Pariuri pe emisiuni TV

Casele de pariuri, fie ele offline sau online, oferă în general cote pentru pariuri sportive. În ultimii ani acestea s-au gândit că n-ar fi rău ca printre clienţi să se numere şi cei cărora nu le place sportul. În cazul de faţă mă refer la pariurile pe emisiuni TV.

x-factor.jpg

La noi cele mai de succes emisiuni-concurs sunt X Factor şi Vocea României, o casă de pariuri offline afişând cote în sezoanele trecute pentru câştigătorul finalei, câştigător hotărât în urma votului publicului. Sincer, mi se pare greu de ghicit câştigătorul doar uitându-te la finală, fiindcă aici ar trebui ca toţi cei 3, respectiv 4 concurenţi din ultimul act să performeze excelent. În schimb, şansele ca pariul tău să coincidă cu votul publicului sunt destul de mari dacă vei nota toate prestaţiile din galele finale pe o foaie de hârtie. Iar cum favoritul la câştigarea uneia dintre emisiunile de care am vorbit mai sus are o cotă de peste 2.00, în general, părerea mea este că ar trebui să faci o statistică detaliată a etapelor concursului până în finală. Cu siguranţă cineva va ieşi în evidenţă.

Sigur, sunt şi unele case de pariuri online care permit pariuri pe emisiuni. Cea mai cunoscută emisiune este Eurovision, majoritatea caselor mari de pariuri online înghesuindu-se să ofere cote pe câştigător şi nu numai. Dacă veţi căuta pe Youtube veţi găsi fel şi fel de simulări ale acestui concurs, care vă vor conduce spre stabilirea marelui câştigător. Foarte multe din aceste simulări sunt însă subiective şi departe de realitate. Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că votul de la Eurovision este influenţat de mai multe aspecte: de la aspecte fizice până la chestiuni geopolitice. În cazul în care aveţi cunoştiinţe despre aşa ceva, şansele ca pariurile voastre la Eurovision să fie câştigătoare cresc considerabil. 

Anumite case de pariuri online mai oferă însă câteva emisiuni-concurs, cum ar fi varianta în engleză a Vocii României, a show-ului X Factor sau chiar a emisiunii "I'm a Celebrity Get Me Out of Here" (Sunt celebru, scoate-mă de aici).

Click aici pentru a juca la pariuri pe net!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi