Pariuri pe divertisment: Românii au talent!

Românii au talent, asta e clar, iar show-ul de televiziune cu același nume, difuzat vinerea de ProTV, este ca o sită care cerne persoanele cu aptitudini speciale. Pentru marea finală care se va desfășura pe 1 iunie, de la ora 20:30, s-au calificat cele mai bune 10 numere. Dacă ai și tu talent, la pariuri, și ai urmărit evoluțiile protagoniștilor, Betano.ro îți oferă posibilitatea de a paria pe câștigătorul ediției a 8-a.

Fotografie preluată de pe Facebook.com/romaniiautalent

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

E greu să câștigi 120.000 de euro, cât este marele premiu al concursului, dar îți poți înmulți bani de 2.50 ori dacă pariezi pe favorita Alla (dans contemporan), iar aceasta confirmă prin reprezentația din finală și ia cele mai multe voturi. „Favorita nr. 2”, ca să folosim o expresie din tenis în plin turneu Roland Garros, este Bianca Badea, balerina în vârstă de numai 11 ani care a cucerit inimile juraților și a făcut-o pe Andra să apese butonul Golden Buzz. 

Dacă ești un rebel prin excelență și vrei să pariezi pe surpriză, poți miza pe Ripperz Crew, dansatorii de breakdance care au cota 60.00 să se impună. Un pariu mai realist, potrivit cotelor fixate de bookmakeri, ar fi cel pe dansatorul Emil Rengle, regele neîncoronat al tatuajelor, care are cota 10.00.

Ce vom vedea vineri seară? Rap, vioară şi cymbal, salsa cali, calcule mintale, dresură canină, fado, rumba & tango, pian, breakdance şi număr comic cu baloane. Într-un singur cuvânt: spectacol. Câștigătorul concursului va fi desemnat de votul telespectatorilor. Ar mai fi de spus doar că oferta de pariu pe „Românii au talent” este valabilă atât pentru clienții vechi ai lui Betano.ro, cât și pentru cei noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!

Pariază pe câștigătorul emisiunii Românii au Talent chiar acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!