Pariuri pe Counter-Strike: Global Offensive. Liber la împușcat premii

Operatorul de jocuri de noroc online din Suedia, Unibet s-a alăturat echipei Counter-Strike: PGL Major Cracovia pentru a putea oferi peste 80 de ore de transmisii live, dar și pentru a asigura piața de pariuri pentru eveniment. Casa de pariuri suedeză a fost mereu prima de fiecare dată când i s-a oferit posibilitatea să intre în parteneriat cu piața de eSports. Dar acum este pentru prima dată în istorie când operatorul nordic va oferi o acoperire live-streaming pentru un mare eveniment de eSports, pe canalul propriu UnibetTV Twitch.

Competiția Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), care se va desfășura în perioada 21-23 iulie, a avut numeroase turnee de calificare desfășurate în Statele Unite, Europa, CSI (Estonia, Letonia, Lituania, Georgia și Ucraina) și Asia. În urma acestora, numai 16 echipe au rămas în competiție și se vor bate pentru premiile puse în joc, în valoare totală de 1 milion de dolari. Câștigătorii vor primi 500.000 dolari, dar se vor acorda și premii de consolare de..150 000 dolari! 

Unibet, care le-a promis fanilor de eSports că vor oferi o acoperire cu 30 de secunde mai rapidă decât fluxurile tradiționale, se alătură grupurilor Twitch, Monster Energy, HyperX, ZOWIE, Strafe și TP-Link ca parteneri ai turneului. Fluxul live va acoperi toate cele 40 de meciuri, culminând cu peste 80 de ore de acțiune și, așa cum a anunțat, Unibet va oferi posibilitatea doritorilor să facă pariuri pe acest eveniment.  

Suedezii vor oferi și premii consistente într-un fond de premiere garantat de 5 000 de euro. Participanții primesc un pariu gratuit de 2 euro, iar persoana care acumulează cele mai multe puncte (pe tot parcursul turneului) va câștiga primul premiu de 1 000 de euro. Operatorul din Suedia și-a întărit serios relația cu piața de eSports - recent, la Unibet Open Copenhaga au fost invitați numeroși jucători care s-au luat la întrecere în Virtual Reality poker, într-un experiment realizat cu specialiștii Lucky VR.

Și tu îți poți încerca norocul la Campionatul de pariuri pe sporturi electronice, pentru şansa de a câştiga premiul cel mare în valoare de 5.000 RON din fondul de premiere de 25.000 RON. Cu cât plasezi mai multe pariuri câştigătoare, cu atât vei urca mai sus în clasament, spre jackpot! Intră și tu pe site-ul UNIBET și află mai multe detalii. Poți plasa pariul tău până pe 23 iulie, ora 23:59.

credit foto: calvinayre.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!