Pariuri pe Brexit - Vezi cum au oscilat cotele pe durata votului

Ieri a avut loc Brexit, un eveniment politic în cadrul căruia locuitorii din Marea Britanie au votat pentru rămânerea sau părăsirea Uniunii Europene. Un eveniment atât de important a atras și atenția caselor de pariuri, care au oferit chiar pariuri live pe întreaga durată a zilei de joi! Oscilația cotelor a fost foarte interesantă de urmărit după cum vei putea vedea în continuare.

Dacă ai fi pariat din timp sau măcar la începutul zilei, atunci ai fi prins cote echilibrate, dar ușor favorabile opțiunii de a rămâne. Pe parcurs ce treceau orele cotele pentru rămânerea în UE au început să scadă constant, ajungând la o minimă de 1.20 spre sfârșitul zilei, asta și pentru că conform unui exit poll procentul voturilor ar fi fost de 52% - 48% în favoarea acestei opțiuni. Când părea că totul se îndreaptă către un deznodământ așteptat, lucrurile au luat o întorsătură de 180 de grade.

brexit.jpg

Pe parcursul nopții cotele pentru rămânerea în Uniunea Europeană au început să crească constant și continuu, iar pe la ora 4 dimineața situația a început să fie una complet opusă față de cea din urmă cu doar 8 ore. Astfel de data aceasta era oferită o cotă de doar 1.20 ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană, după care pariurile au fost blocate. Dimineața am aflat cu toții că Regatul Unit va ieși din UE după 43 de ani, informație confirmată oficial la prânz.

Nu există încă date clare din partea operatorilor de pariuri sportive, dar se pare că acesta a fost cel mai pariat eveniment non-sportiv din istorie! Aceasta nu este neapărat o surpriză pentru că cu toții știm că Marea Britanie este țara în care își au originea cele mai multe case de pariuri importante, iar britanicii sunt mari fani ai pariurilor. Astfel un eveniment politic de o astfel de importanță era normal să atragă și interesul pariorilor.

Cu siguranță rezultatele Brexit vor face ca operatorii să ofere în viitorul apropiat și alte pariuri precum ”va rămâne Scoția în UK” sau ”se va destrăma Marea Britanie”, asta și pentru că scoțienii au votat majoritatea pentru rămânerea în UE, iar astfel acum vor ieși tot felul de discuții.

Cote bune, pariuri LIVE chiar și de pe telefon, ofertă bogată > Vezi oferta

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi