Pariuri multiple îmbunătăţite la Unibet, merită să pariem pe ele?

unibet.JPG

Actualizare 25 noiembrie 2016:

Acest articol este din octmbrie 2015, iar informațiile prezentate aici nu mai sunt de actualitate. Pentru a vedea în ce constau bonusurile actuale oferite de Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) accesează acest link: https://pariurix.com/agentii/unibet/promotii Iar dacă vrei să vezi cât de bune sunt cotele Unibet în raport cu cele oferite de restul agențiilor licențiate, intră AICI!


Articolul inițial

Am observat de ceva timp că Unibet (deschide un cont acum) oferă anumite "multiple îmbunătăţire" şi am decis să fac o scurtă analiză, să vedem au dreptate sau nu, merită să pariem pe astfel de pariuri.

 

Câteva precizări ce trebuie făcute din start:

 • aceste multiple îmbunătăţite se găsesc în partea stângă a paginii de pariuri a site-ului Unibet Dacă accesaţi pronosticurile respective din oferta pe sporturi foarte probabil cota finală a biletului va fi mai mică
 • aceste multiple îmbunătăţite reprezintă parierea simultană pe victoriile unor echipe, prestabilite, selectate de Unibet

Haideţi să le luăm pe rând. Mărturisesc că în prealabil n-am făcut nicio verificare, asta ca să nu spună unii că articolul este "fabricat" pentru reclamă. Dacă vreun pariu multiplu îmbunătăţit va avea cote mai mari la altă casă de pariuri online licenţiată în România rămâne de văzut. Un alt lucru de spus: această comparaţie am făcut-o pe 16.10 la ora 20, aşa că la momentul la care citiţi voi acest articol s-ar putea să se mai modificat cotele la vreuna din celelalte agenţii.
 

uni1.JPG

 

Pentru a câştiga această dublă Tottenham trebuie s-o învingă pe Liverpool, iar Everton pe Manchester United.

O ciudăţenie aici, cota dublei neîmbunătăţită fiind mai mare decât cea îmbunătăţită. Doar 888sport oferă cote mai bune, cea mai slabă la combinaţia asta sportingbet.
 

uni2.JPG


Pentru a câştiga această triplă Chelsea trebuie s-o învingă pe Aston Villa, Manchester United pe Everton, iar Arsenal pe Watford.

Cota îmbunătăţită clar peste tot ce există pe piaţă la momentul actual, secondată fiind de Winmasters şi Stanleybet. Sportingbet cea mai slabă la această combinaţie.
 

uni-3.JPG
 

Pentru a câştiga această dublă Manchester City trebuie s-o învingă pe Bournemouth, iar Manchester United pe Everton

 • Unibet (multiplă îmbunătăţită): 3.50
 • Winmasters: 3.16
 • Unibet (cote normale, neîmbuntăţite) 3.15
 • stanleybet: 3.15
 • Betfair 3.15
 • 888sport 3.15
 • Netbet 3.13
 • casapariurilor 3.13
 • Sportingbet 2.89

Concluzia este destul de simplă, cel puțin din punctul nostru de vedere. Cotele îmbunătățite oferite de Unibet (vezi site-ul agenției) sunt foarte bune, astfel încât se merită să pariem pe ele.  Voi care consideraţi că este casa de pariuri online cu cele mai bune cote?

 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi