Pariuri live Superbet

pariuri-live-superbet.png

Pariuri live Superbet - află de la PariuriX tot ce trebuie să știi! În luna august 2016 Superbet a primit conform D.ONJN 1562/25.08.2016 o licență valabilă pe 10 ani, ceea ce înseamnă că până în 2026 are dreptul de a oferi în legalitate pariuri online. Aceasta este o veste bună pentru fanii ei, care nu sunt deloc puțini la număr, așa cum se poate vedea și dacă accesezi secțiunea noastră de agenții, unde Superbet este una dintre cele mai votate case de pariuri online. Problema este că mulți apreciază Superbet pentru serviciile oferite offline, deoarece online agenția încă are destul de multe proleme, așa cum am explica și aici: https://pariurix.com/agentii/superbet

Dacă intenționezi să plasezi pariuri live la acest operator, atunci trebuie să iei în considerare faptul că sunt oferite câteva avantaje, dar și multe dezavantaje. 


Avantaje oferite

  • Sunt acoperite destul de multe sporturi la pariuri live, inclusiv snooker, badminton sau tenis de masă.
  • Vei găsi în oferta live meciuri românești de handbal, baschet sau volei ce nu pot fi găsite la majoritatea agențiilor mai consacrate.
  • Poți efectua depuneri în contul de pariuri online direct din agenții stradale. 


Dezavantaje oferite

  • Nu este oferită o aplciație de pariuri de pe mkobil, iar site-ul optimizat merge destul de greu
  • Oferta live este destul de săracă, iar aici mă refer la numărul total de meciuri și opțiuni de pariere. 
  • Deși oferta pe partide românești de baschet, handbal sau volei este destul de generoasă, același lucru nu se poate spune despre oferta pe fotbal. S-a întâmplat să nu găsesc meciuri din România Liga 2, deși ele erau acoperite de majoritatea agențiilor online consacrate. 
  • Poți întâlni diferite probleme tehnice. De exemplu mai mulți pariori s-au plâns că atunci când intră pe pagina de pariuri live sunt deconectați de pe cont, iar problema se repeta constant. Din ce știu acest bug a fost reparat între timp, dar a persistat o perioadă suficient de lungă încât să enerveze mulți pariori.

Pentru mai multe detalii legate de problemele tehnice ce pot fi întâlnite la Superbet atunci când pariezi live, și pentru mai multe informații despre platforma de live betting, accesează acest link: https://pariurix.com/agentii/superbet/pariuri-live

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi