Pariuri live Stanleybet

stanletybet-live.png

Stanleybet (D.ONJN 1280 /29.06.2016) este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri stradale din România, iar începând din 2015 poți paria la ea incluisiv online. Asta înseamnă că pariorii au posibilitatea de a paria live atât din agențiile stradale Stanleybet, cât și direct din fața calculatoarelor sau de pe telefon / tabletă. 

Pariuri live din agenții stradale

În ceea ce privește pariurile în timp real din sucursalele Stanleybet nu sunt prea multe de spus în condițiile în care este destul de anevoios de plasat pariuri live offline. Oferta sportivă este slabă, opțiunile de pariere sunt limitate, plus că trebuie să stai la o coadă de fiecare dată când pui un pariu, ceea ce este o foarte mare problemă ținând cont că chiar și o secundă poate fi importantă. Dar această problemă există la orice agenție stradală, nu doar la Stanleybet. 


Pariuri live online

Dacă citești recenzia Stanleybet de pe site-ul PariuriX.com, vei afla că site-ul online se confruntă cu destul de multe probleme, astfel încât nu îl recomandăm în mod deosebit. Considerăm că există alternative mai bune. Dar totuși să vorbim un pic despre platforma de pariuri live.

Aceasta se mișcă destul de bune în cele mai multe momente, dar site-ul este cam instabil deci se poate întâmpla oricând ca paginile să încarce mai greu ca de obicei. S-ar putea să ai și surpriza ca anumite pariuri plasate să fie trimise către validare manuală, ceea ce nu prea este de acceptat când vorbim de pariuri în timp real.

În ceea ce privește numărul de evenimente sportive acoperite, oferta este destul de modestă. În momentul în care Netbet (deschide un cont acum) avea în ofertă 66 de meciuri din 10 sporturi diferite, la Stanleybet găseam doar 24 de meciuri din șase sporturi. Și în ceea ce privește oferta doar pe Fotbal Netbet îi dădea clasă: 29 la 13. Mai multe detalii despre pariuri live la Stanleybet găsești aici: https://pariurix.com/agentii/stanleybet/pariuri-live.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi