Pariuri Live PublicBet

PublicBet este una din putinele agentii care ofera clientului posibilitatea de a paria live. Totusi, inainte de a plasa pariul trebuie avute in vedere cateva detalii de baza . In primul rand, miza minima pentru un bilet live, este de 4.76 lei. In eventualitatea in care transmisiunea TV a meciuli va depasi ora de inchidere a agentiei de pariuri, castigul poate fi ridicat de la aceeasi agentie, insa in ziua urmatoare

publicbet.jpg

Nu veti primi banii daca pariati live iar apoi va duceti in alta agentie pentru a va revendica banii daca pariul dvs este castigator. Daca nu aveti timp sa ridicati castigurile in ziua urmatoare, nu e nici o problema. Biletul este valid pentru 15 zile. Castigurile se platesc imediat, timpul de validare fiind de aproximativ 2-3 minute.

In eventualitatea in care aveti un bilet pe " Cine marcheaza prima " iar in minutul 10 este deja 1-0 pentru echipa care ati pronosticat ca va marca prima, nu va trebui sa asteptati pana la finalul jocului, cei de la PublicBet va vor valida biletul imediat dupa ce se valideaza toate pronosticurile in acel sens.

Daca un eveniment nu se disputa in 24h de la o eventuala intrerupere, cota oferita pe bilet este de 1.00. Pariurile live sunt o buna modalitate de a face sume frumoase de bani daca avem in vedere ca pariem live, in timpul meciului.

UPDATE: Publicbet si-a suspendat activitatea. Va recomandam sa jucati la aceasta casa de pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi