Pariuri live pe mobil la Sportingbet

sportingbet.jpg

Pariază live din mers la Sportingbet, indiferent că ești pe stadion, la muncă sau la școală! Noi îți arătăm cum! Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) este fără îndoială una din cele mai bune case de pariuri online din toate punctele de vedere și nu dezamăgește nici când vine vorba de serviciul de pariuri live de pe mobil. În acest articol îți voi arăta cum poți paria în timp real la Sportingbet de pe orice telefon sau tabletă. 

Pariază acum la Sportingbet de pe telefon sau tabletă! Acum poți lua pariurile cu tine oriunde!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Cum putem juca la Sportingbet de pe mobil?

  2. Ce oferă aplicația?

  3. Păreri despre platforma mobilă de pariuri live Sportingbet 

 

1. CUM PUTEM JUCA LA SPORTINGBET DE PE MOBIL?

Sportingbet de pe Iphone / Ipad

Dacă ai un dispozitiv mobil de la Apple atunci trebuie să știi că Sportingbet are o aplicație de pariuri ce poate fi descărcată direct din AppStore. Aceasta se numește ”Sportingbet RO” și necesită minim IOS 8.0. Instalarea este foarte simplă și se face exact ca la orice altă aplicație pentru IOS. Apasă pe butonul de download, iar programul Sportingbet se va descărca și se va instala automat, după care îi vei găsi o scurtătură direct pe desktopul telefonului / tabletei. 

 

Sportingbet de pe Android

Aplicația este disponibilă și pe Android, dar trebuie descărcată direct de pe site-ul Sportingbet (intră acum). Ea nu poate fi găsită în magazinul virtual din cauza politicii Google care este împotriva aplicațiilor de gambnling. Dacă nu știi cum se instalează o aplicație de pariuri pe un dispozitiv cu Android, atunci recomand să accesezi acest articol : https://pariurix.com/pariuri-de-pe-telefon.html.

 

Sportingbet pe alte sisteme de operare

Din păcate aplicația Sportingbet funcționează doar pe Iphone / Ipad și Android (ca orice altă aplicație de pariuri), motiv pentru care deținătorii unui dispozitiv cu Windows sau alt sistem de operare vor fi nevoiți să joace direct din browser. Partea bună este că site-ul este optimizat foarte bine, astfel încât experiența pariurilor live nu va fi cu nimic mai prejos decât cea a utilizatorilor Apple și Android. Și dacă deții un dispozitiv cu unul din aceste două sisteme de operare și din diferite motive nu poți sau nu vrei să descarci aplicația, atunci poți paria direct in browser.

Trebuie totuși să te avertizez că trebuie să ai un telefon sau o tabletă cel puțin decent / decentă pentru ca site-ul Sportingbet să funcționeze fără probleme. Nu este necesar să ai nici ultima inovație în domeniu, dar totuși pe un smartphone mai vechi vei vedea că site-ul funcționează mai greu și se mai blochează din când în când. Acest lucru îți poate da multe bătăi de cap mai ales atunci când pariezi live, acolo unde orice secundă contează. Dar asta este valabil pentru site-ul mobil al oricărei case de pariuri online, nu doar la Sportingbet.

 

2. CE OFERĂ APLICAȚIA?

Atunci când intri pentru prima dată în aplicația de pariuri Sportingbet sau pe site-ul mobil Sportingbet interfața va arăta ca în imaginea de mai jos: 

Așa cum se poate vedea, pagina principală conține o listă de evenimente live. Dar înainte de a vorbi despre acestea trebuie să-ți prezint un pic meniul și opțiunile disponibile. În colțul stânga sus a aplicației se află un buton (încercuit  în poza precedentă) pe care dacă dai click se va deschide un meniu precum cel de jos: 

 

meniu.png

Din acest meniu te poți loga în cont sau poți deschide un cont nou și tot de aici poți naviga printre toate sporturile disponibile pentru pariuri. În partea de jos a meniului se află și opțiunea ”Ajutor & Setări” prin care poți vedea datele de contact a staff-ului Sportingbet (adresa de email și numărul de telefon), licențele deținute și alte informații utile. Dar să revenim la ceea ce ne interesează: pariuri live pe mobil la Sportingbet

Selectează opțiunea ”Pariuri live” din meniu sau întoarce-te pe pagina principală. Dă click pe meciul care te interesează pentru a fi redirecționat către pagina acestuia de pariuri. Poţi vedea în timp real ce se întâmplă pe teren (cine are posesia, când este fault, când este corner etc), iar mai jos găsești o listă cu toate opțiunile de pariere.  

După ce dai click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să-l joci se va deschide un bilet de pariuri virtual. Poți plasa direct pariul sau poți da click pe ”Adaugă la biletul de pariuri”. 

Află mai multe despre Sportingbet de pe mobil: https://pariurix.com/agentii/sportingbet/mobil
 

pariu-single.png

 

Poți pune și pariuri multiple sau în sistem, dar dacă pariezi live trebuie să te miști rapid, deoarece cotele se schimbă în mod constant. 

PariuriX prezintă cele mai bune case de pariuri online de pe dispozitive mobile!
 

pariu-multiplu.png

Sportingbet TV de pe mobil

În dreptul anumitor meciuri va apărea simbolul ”Unibet TV”, ceea ce înseamnă că acestea pot fi urmărite livestream. Acest serviciu este disponibil din aplicația pentru Iphone / Ipad, dar mie unul nu mi-a funcționat din varianta web pentru Android. Pentru a avea acces la transmisii live trebuie să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri sau să fi plasat minim un pariu în ultimele 24 de ore. CLICK AICI pentru mai multe informații. 

 

3. PĂRERI DESPRE PLATFORMA MOBILĂ DE PARIURI LIVE SPORTINGBET

Se observă că aplicația este destul de nouă, deoarece are o grafică modernă și funcționează perfect. Dacă ai un dispozitiv mobil performant nu vei întâmpina nici cea mai mică problemă în utilizarea acestei aplicații. Eu nu am dat de nici un bug cât timp am utilizat-o și nici n-au fost momente în care aplicația să se blocheze sau să meargă prost. Din punctul meu de vedere, Sportingbet este fără îndoială în top3 agenții licențiate când vine vorba de serviciile oferite pe dispozitive mobile.

Este totuși de la sine înțeles că pentru a paria live în condiții optime ai nevoie de o conexiune la internet cât mai bună. Este recomandat să ai acces la wireless atunci când acest lucru este posibil, dar în cele mai multe cazuri și o conexiune 3G sau 4G ar trebui să fie suficientă. 

Dacă deschizi acum un cont la Sportingbet prin intermediul link-urilor noastre, vei primi și un bonus tentant de bun venit ce poate fi descoperit AICI. Cei de la Sportingbet (deschide cont acum) vin foarte des cu multe promoții atractive atât pentru PC cât și pentru dispozitive mobile, astfel încât îți recomand să le urmărești constant site-ul pentru a prinde cele mai noi oferte! 

Pariază acum la Sportingbet de pe telefon sau tabletă! Acum poți lua pariurile cu tine oriunde!

 

Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!