Pariuri live la Unibet – Cea mai bună platformă din 2015

Pariuri live Unibet – află de ce această casă de pariuri online are cea mai bună platformă de pariuri în timp real. Dacă întrebi mai multe persoane care este cea mai bună agenție de pariuri live, părerile vor fi mereu împărțite. Acest lucru este destul de logic fiindcă fiecare parior este subiectiv și este interesat mai mult de anumite aspecte și mai puțin de altele.

Pariază live la Unibet! Te așteaptă un bonus atractiv pentru prima depunere!

 

De ce nu toată lumea este de acord cu această afirmație

De exemplu pentru cineva poate fi important cât de diversificată este oferta live pe baschet, în timp ce altă persoană vrea o ofertă cât mai bogată la meciurile de fotbal din liga secundă din România. Sau poate cineva vrea ca pariurile câștigătoare să fie procesate cât mai rapid, în timp ce pe alt parior nu-l interesează acest aspect deoarece are suficienți bani pentru a putea plasa pariurile viitoare fără a depinde de pe urma banilor încasați de pe urma pariurilor câștigătoare. Iar exemplele pot continua. 

Dacă pariorii pot fi subiectivi, același lucru nu se întâmplă și cu instituțiile abilitate să decidă care este cea mai bună casă de pariuri online la anumite aspecte, cum ar fi de exemplu pariurile live. O astfel de instituție este IGA – International Gaming Awards. Aceasta este o organizație care în fiecare an oferă premii celor mai bune agenții de pariuri și celor mai buni provideri de platforme de gaming și jocuri de cazino. 


De ce premiile internaționale sunt un punct bun de reper

Premiile sunt acordate pe criterii strict obiective, luând în considerare toate aspectele care contează cu adevărat. În 2015, Unibet (vezi site-ul agenției) a câștigat la IGA două titluri foarte importante: "Cea mai bună agenție de pariuri online" și "Cea mai bună agenție pentru pariuri live". Și trebuie să iei în considerare faptul că pentru aceste premii au concurat toate casele de pariuri online din lume! Să nu uităm că sunt foarte multe agenții de pariuri foarte bune care n-au licență de funcționare pe teritoriul României, cum ar fi Bet365, WilliamHill, Ladbrokes, BetVictor și multe altele. Chiar și așa, Unibet le-a surclasat câștigând aceste două premii foarte importante, ceea ce din start este un semn că putem paria live în condiții optime la acest operator de pariuri online.  

cea-mai-buna-agentie-pariuri-online.png


Pariuri live Unibet – de ce să pariezi live la Unibet? 

Mai jos voi prezenta motivele mele personale pentru care consider că platforma live a celor de la Unibet (vezi site-ul agenției) este una dintre cele mai bune la care putem juca:

  • Ofertă live bogată: n-aș băga mâna în foc că oferta live este cea mai bogată din rândul site-urilor de pariuri licențiate, dar în orice caz este fără îndoială în top3. Marele avantaj al celor de la Unibet este acela că se bazează pe diversitate; de exemplu această casă de pariuri online oferă mai multe pariuri live pe tenis de la turneele ITF sau această agenție de pariuri sportive are uneori în ofertă mai multe meciuri de fotbal din campionate de mâna a treia, dar astfel de agenții au per total o ofertă un pic mai săracă luând în considerare absolut toate sporturile. Plus că indiferent de meci și de sport, la Unibet vom găsi foarte multe opțiuni de pariere live.  

  • Platforma de pariuri live este foarte stabilă: nu totul se rezumă la numărul de meciuri și opțiuni de pariere oferite, aspectele tehnice fiind și ele foarte importante. Platforma Unibet este stabilă, ceea ce înseamnă că vor fi rare situațiile în care site-ul se blochează sau începe să meargă prost în timp ce pariem.  

  • Informațiile sunt actualizate rapid: platforma nu trebuie doar să funcționeze constant la același nivel, ci să se și miște rapid din toate punctele de vedere. Ce înseamnă asta mai exact? Pariurile ar trebui să fie plasate imediat ce apăsăm butonul ”Pariați”, câștigurile să fie procesate rapid fără a fi necesar să așteptăm cu orele după banii noștri, iar informațiile de la meciuri ar trebui actualizate într-un timp cât mai scurt. La toate aceste capitole Unibet se descurcă foarte bine, ceea ce face ca experiența plasării de pariuri live să fie una plăcută. 

  • Cel mai mare număr de transmisii live video: din rândul agențiilor licențiate, Unibet oferă cele mai multe transmisii live video. În timp ce pariem putem urmări meciuri din campionatele mari de fotbal ale Europei, partide de baschet din NBA, dar și meciuri de tenis, volei sau hochei. 

  • Putem paria live în condiții optime de pe telefon / tabletă: În ziua de astăzi posibilitatea de a putea paria live de pe un dispozitiv mobil a devenit mai degrabă o necesitate decât un moft, iar la Unibet putem plasa pariuri în timp real în condiții optime de pe orice telefon sau tabletă datorită aplicației ”Unibet Sports Betting”, aplicație ce poate fi descărcată pe orice dispozitiv cu Android 4.1+ sau IOS 7.0+.  Află mai multe despre această aplicație : https://pariurix.com/agentii/unibet/mobil.

pariuri-live-unibet.png

Deoarece la fiecare din capitolele importante Unibet stă foarte bine vei fi mulțumit de serviciul de pariuri live a acestui operator indiferent cât de pretențios sau subiectiv ai fi, deoarece nu prea există puncte slabe care să fie foarte deranjante atunci când pariezi. Luând toate aceste aspecte în considerare, poți plasa cu încredere pariuri live la Unibet! 


Simte adrenalina pariurilor live la Unibet! Deschide un cont acum!

Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!