Sfaturi pariuri live, 5 recomandări pentru a avea rezultate mai bune la LIVE betting!

Descoperă 5 sfaturi pariuri live care te vor ajuta să obții rezultate mai bune la LIVE betting! Cred că nu este parior care să nu își ia măcar o dată ”țeapă” cu pariurile live. Eu mi-am luat, toți cunoscuții mei și-au luat, și sunt sigur că nici tu nu ești vreo excepție. Se întâmplă, dar important e să știi să înveți din greșeli și să nu le mai repeți. Problema cu pariurile live este aceea că e foarte ușor să te lași luat de val pentru că sunt tentații la tot pasul. Acestea pot genera câștiguri imense foarte rapid, dar în același timp pot reprezenta și un adevărat tocător de bani! 

Urmează aceste sfaturi pariuri live la agenția recomandată!
 

1. Nu mai paria pe toți necunoscuții, să vezi ce te bagă ”pariurile sigure” în faliment

Țin minte în urmă cu câțiva ani când mă uitam prin oferta live am dat de un meci de tenis între două jucătoare de care nu auzisem în viața mea. Era un turneu ITF sau ceva de genul. Iar una din ele câștigase primul set cu 6:0, conducea cu 5:0 în al doilea și acum servea. Și culmea că avea o cotă excelentă pentru acea situație: 1.40 să câștige pe propriul serviciu. M-a mâncat undeva și am pariat toți banii care îi mai aveam pe cont (nu mai aveam mult, puțin peste 100 de RON). Am zis că îmi măresc rapid banca un pic, dar de unde, fix game-ul acela s-a găsit să îl piardă. Iar de atunci mi-am jurat că nu mai pariez pe ce nu cunosc. Nu e vorba neapărat de suma pierdută, că nu e mare, cât e vorba de ”țeapa” pe care mi-am luat-o cu un pariu aparent sigur.

Morala este evidentă: nu pariați pe echipe sau jucători despre care nu știți nimic, indiferent cât de sigur pare acel pariu. Dacă cota este mai mare decât ar trebui să fie, atunci sigur există un motiv logic pentru asta. Că nu îți dădea casa de pariuri pomană de dragul de a o face. De regulă jucătorii / echipele de mâna a treia ajung să aibă un comportament ceva mai diferit față de cei de top, iar atunci apar și surprize care poate la oponenți mai valoroși ar fi părut imposibile. Ofertele live din zilele noastre sunt foarte bogate și tentante, așa că ai grijă ce joci.

 

2. Ai grijă la money management și la planul de pariere, că la pariuri live lucrurile o iau razna rapid

Ca să nu faci vreo prostie pe care să o regreți ulterior, este vital să ai din start un plan de pariere și un money management bine pus la punct. Este evident că pariurile live sunt mult mai dinamice ca cele pre-meci și că nu poți ști exact ce te așteaptă și ce ai de făcut. Chiar și așa, un  plan de bătaie stabilit din start poate fi super util. În primul rând alocă un buget clar pentru pariuri, o sumă care să nu te afecteze cu nimic în caz că o pierzi. Eu zic că aceasta nu ar trebui să fie mai mare de 10% din salariul lunar. Dacă ai salariu de 2,000RON, atunci un buget de 200RON e suficient pentru acea lună. 

Apoi transformă banii respectvi în unități, așa cum te-m învățat AICIVei vedea că în acest mod pariurile pierzătoare te vor afecta mai puțin ca înainte, și îți va fi mai ușor să îți respecți planul inițial de pariere, pe cât de ciudat ar putea suna asta la prima vedere. De asemenea, chiar dacă nu folosești o strategie de pariere, încearcă să stabilești o miză maximă pe pariu în funcție de încrederea pe care o ai în acel pariu. Eu de exemplu joc cam între 5% și 20% pe fiecare pariu live în parte, în funcție de câteva criterii prestabilite. Așa îmi este mai ușor să aleg miza exactă a fiecărui pariu, dar și să evit greșeli prostești precum aceea de a juca all-in. 

 

3. Rămâi cu capul pe umeri, nu îți vei cumpăra vilă din banii câștigați la live-uri prea curând

Am un amic care a pariat pentru prima dată live când avea vreo 19 ani. Totul i-a mers surprinzător de bine la început, reușind performanța de a transforma 100RON în vreo 4,000RON pe durata a doar 2 săptămâni. Juca agresiv, dar a avut ceva noroc până în acel moment. Faza e că, văzând ce ușor a făcut banii aceia, deja începuse să viseze la sute de milioane, mașini și case. Așa a ajuns în situația în care a reinvestit toți acei 4,000RON, și juca omul paruri de 1,000 - 1,500RON (enorm comparativ cu banca). A dat pe egal o perioadă, până l-a mâncat undeva să joace all-in pe o cotă de 1.25 la tenis. Era sigur că o să iasă, dar bineînțeles că norocul i s-a terminat și s-a trezit că tot ce a acumulat în perioada anterioară s-a dus pe Apa Sâmbetei. Povestea că următoarele 3 zile stătea ca prostul în pat și se holba cu orele la pereți, și nu îi venea să creadă ce tâmpenie a făcut.

TOP CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE PENTRU PARIURI LIVE!

Mai ales când ești tânăr și nu ai experiență de viață, e foarte ușor să faci astfel de greșeli. Dar sunt și persoane trecute bine de prima tinerețe care încă repetă aceleași greșeli la nesfârșit. Cum am zis și la începutul articolului, se pot face bani rapizi din pariuri live, dar se pierd și mai rapid. Nu e parior în lumea asta care să fi fost doar pe pantă ascendentă încontinuu. Eu nu am auzit pe vreunul care să facă averi din pariuri live și să o țină așa la nesfârșit. Crezi că ești tu mai special? Sigur, este ușor să te lași luat de val când prinzi o serie pozitivă de rezultate, dar este de ajuns să îți iei 1-2 lovituri mai serioase ca să te liniștești. Și dacă nici atunci nu te calmezi, atunci clar ai o problemă. 

 

4. Nu juca la recuperare - cea mai mare greșeală pe care o poți face

Mulți pariori ajung să își piardă rapid banca de pariuri pentru că joacă la recuperare. Prinzi vreo 3-4 pariuri pierzătoare la rând și ce zici: decât să îmi recuperez banii din vreo 4 câștigătoare, mai bine măresc brusc miza, câștig un pariu și gata, revin de unde am plecat! Sună bine în teorie, doar că acum un nou pariu pierzător înseamnă că vei pierde cât pentru 4 pariuri deodată. Nasol nu? 

Una din cele mai populare legi ale lui Murphy spune: ”Dacă ceva poate să meargă prost, va merge prost””. Întâmplător sau nu, majoritatea celor care joacă la recuperare nu își refac banca, ci din contră, ajung să o piardă de tot. Chiar dacă îți merge schema o dată sau de 2 ori, ea nu va merge la infinit, iar pe termen lung vei avea mai mult de pierdut. Dacă prinzi o zi proastă mai bine te oprești din pariat, și o iei de la capăt a doua zi cu forțe proaspete și cu o minte limpede. Să vezi ce bine va fi.

 

5. Nu paria live pe meciuri pe care nu le urmărești - cum știi ce se întâmplă pe teren?

Aici nu vă înțeleg pe mulți. Pariați live pe meciuri pe care nici măcar nu le urmăriți. De exemplu o favorită este condusă de un outsider și porniți de la ideea ”lasă că revine până la final, ia să trântesc un pariu cât e cota mare”. De unde știi că revine dacă nu vezi meciul? Poate nu joacă bine, poate adversarul a început să aibă multe spații pentru contraatac și așa mai departe. Acesta este unul din marele avantaje ale pariurilor live - poți paria în funcție de cursul jocului. Poți vedea în timp real ce se înâmplă și poți lua o decizie pe baza concluziilor trase. Și voi îi dați cu piciorul acestei facilități. Toate cele 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX oferă transmisiuni live video, plus că există și alte moduri pentru a urmări meciuri live online (detalii aici) Părerea mea este că dacă joci la pariuri live fără a urmări live video jocul este ca și cum ai juca la loterie: un joc de noroc.

Din experiențele voastre, sunt și alte sfaturi pariuri live pe care le-ați recomanda celorlalți pariori? 

Deschide cont și joacă la pariuri live la operatorul recomandat de PariuriX.com!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!