Câtă inspiraţie! Elena a prins toate meciurile din Liga 1! Imagini și video

Elena a pronosticat corect toate meciurile din Liga 1

Nu vedem zilnic fete sau femei care să joace la pariuri, iar dacă le vedem  cu siguranță ne gândim că au fost trimise de bărbații lor să le pună biletele. Azi dimineață ne-am trezit cu un mesaj ciudat de la Elena, am primit imagini și un video cu biletele jucate pe meciurile din Liga 1.

Vă dați seama că am asaltat-o cu întrebări, dacă a jucat vreo strategie, dacă a jucat ea ponturile sau iubitul/fratele/tata/soțul ei, dacă biletele chiar îi aparțin mai ales că pe profilul ei n-am găsit absolut nici un bilet sau vreo postare legată de pariuri sportive.

Da, îmi aparțin. Cum să vă explic, la mine în familie toată lumea joacă la pariuri, am moștenit acest microb de la tata și de la fratele meu. Mă uitam cu ei la meciurile din Liga 1 și am zis să îmi încerc norocul. La început era totul un fel de loterie și râdeau de mine, dar urmărind meciurile am început să devin tot mai bună în a pronostica meciurile. Am mai prins 6-7 meciuri într-o singură etapă, dar niciodată toate meciurile.

Elena

Din ce am reușit să discutăm cu Elena, am aflat că a ajuns să joace suma de 100 RON recent. A practicat mereu această strategie de a miza o sumă fixă la fiecare meci, pentru că de fiecare dată când încerca să joace un bilet îl pierdea.

Nu aveți idee cât regret că nu am jucat toate meciurile pe un singur bilet, dar să prinzi toate meciurile dintr-o etapă de Liga 1 este ceva imposibil, de acea joc doar câte un meci, este un câștig mult mai mic dar mai sigur, pentru mine este mai important să nu pierd bani decât să-i câștig.Elena

Dragă Elena, nimic nu este imposibil și tu ai demonstrat acest lucru. Echipa PariuriX.com te felicită pentru reușită, nu neaparat pentru suma câștigată.  Dacă ai fi jucat toate meciurile pe un singur bilet cu 10 RON ai fi luat peste 200.000 RON, pe lângă cei aproape 3.000 RON câştigaţi acum.

I-am mai adresat o mulțime de întrebări dar la majoritatea n-am primit un răspuns. Ne-ar fi plăcut printre altele să știm de ce joacă doar pe Liga 1, dar bănuim că știe bine doar acest campionat și nu joacă ce nu cunoaște, asta aviz amatorilor care jucați pariuri pe orice ligă. Am invitat-o să ne ofere un interviu prin skype dar din păcate a refuzat dorind să rămână oarecum anonimă.

Îmi pare rău dar nu pot face asta din mai multe motive personale, v-am trimis biletele pentru că am considerat că este un lucru care ți se întâmplă o dată în viață și am simțit nevoia să împart acest succes.

Elena

Ne-a rugat să publicăm doar biletele fără a oferi detalii despre profilul ei de Facebook. Vă dați seama că ar fi fost asaltată de cereri în căsătorie din partea pariorilor mai puțin inspirați. Lăsând gluma la o parte, sperăm ca în viitor să ne ofere și un interviu pe site pentru că nu avem zilnic ocazia să cunoaștem o parioare.

Vă prezentăm mai jos cele nouă bilete câştigate de Elena, iar în fiecare poză se poate vedea codul de verificare astfel că puteţi verifica şi voi veridicitatea acestor bilete pe site-ul agenţiei de pariuri Parisport. Noi le-am verificat și par ok. Am considerat necesară verificarea datorită numeroaselor bilete minune de pe Facebook modificate în Photoshop.

Iată şi filmuleţul primit de la Elena în care ne prezintă înlănţuite cele nouă bilete pariuri câştigate, precum şi marele ei regret.

Ce părere aveți? A avut noroc sau chiar a știut să pronosticheze corect datorită experienței acumulate?

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi