Pariuri inedite pentru anul fotbalistic 2015!

Casele de pariuri britanice ne-au obișnuit de-a lungul timpului cu pariuri inedite. Acesta este și cazul acestei agenții online, care ne oferă câteva pariuri mai deosebite față de cele cu care suntem de regulă obișnuiți.

specials.jpg

Shane Long să semneze cu West Ham în 2015 @ 17.00

Acesta este în prezent atacant la Southampton și a dat două goluri în Premier League în acest sezon. El a mai jucat la echipe precum Hull, West Brom și Reading. Au existat zvonuri că ar putea să se alăture "ciocanarilor" în 2015. Cotă de 17.00 pentruca acest lucru să se întâmple.

Alex Ferguson să stea pe banca lui Manchester United în măcar un meci oficial în 2015 @ 21.00

Pariul va fi câștigător în caz că Alex Ferguson va fi antrenorul "diavolilor roșii" pentru cel puțin un meci în 2015. Acest lucru s-ar putea întâmpla dacă Louis van Gaal va pleca de la echipă dar este puțin probabil, Manchester United fiind cunoscută ca o formație care schimbă foarte rar antrenorii. Desigur se pot întâmpla episoade neplăcute precum o problemă medicală a actualului antrenor și atunci să fie nevoie de un interimar, dar acesta este un lucru puțin probabil. Chiar și așa nu se știe sigur dacă Ferguson ar mai fi dispus să revină în iarbă.

Dundee United sau Blackpool să câștige un trofeu în 2015 @ 4.00
Dundee este pe locul 5 în campionatul Scoției la șapte puncte distanță de Celtic și pare imposibil să poată ieși campioană. Totuși aceasta este angrenată atât în optimile Cupei Scoției cât și în semifinalele Cupei Ligii. Fiind două competiții ale surprizelor nu este deloc imposibil ca aceasta să ia un trofeu. Mai greu este în cazul celor de la Blackpool, aceștia sunt pe ultimul loc în Championship iar câștigarea Cupei Angliei pare un obiectiv imposibil.

Anglia să câștige toate meciurile de calificare pentru Euro 2016 @ 3.50
Anglia are patru victorii din tot atâtea meciuri și o așteaptă alte șase partide oficiale în 2015. Chiar dacă grupa este accesibilă, nu recomandăm acest pariu fiindcă englezii probabil vor fi matematic calificați cu câteva etape bune înainte de finalul campaniei de calificări. Echipe ca Elveția și Lituania abia așteaptă ocazia să poată "ciupi" măcar un punct din confruntarea cu britanicii.

Rangers să câștige un trofeu în 2015 @ 2.62

Aflată în al doilea eșalon valoric este greu de crezut că Rangers are forța de a câștiga Cupa Scoției sau Cupa Ligii. În ambele este încă agrenată, dar obiectivul este unul dificil mai ales că în semifinalele Cupei Ligii o așteaptă un meci greu cu Celtic la începutul lunii februarie. Ar mai fi "Divizia 1" din Scoția, dar și acolo cei de la Rangers sunt la nouă puncte distanță de primul loc.

Celtic să marcheze 100 de goluri în campionat în 2015 @ 2.40

În ediția de campionat 2013 - 2014, Celtic a înscris un număr total de 102 goluri în 38 de meciuri. Cam tot 38 de meciuri va avea de disputat în competiția internă și în anul 2015 (15 din acest retur de campionat, 5 în play-off și aproximativ 18 în turul sezonului 2015-2016). Deci obiectivul este unul realizabil, chiar dacă nu este un pariu deloc simplu.

Pariurile pot fi găsite pe acest site, în secțiunea Fotbal, categoria "2015 Football Specials".

Pariază și tu acum și ia un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi