La Betano poți paria pe componența grupelor de la Campionatul Mondial din Rusia 2018!

Astăzi cu începere de la ora 17:00 are loc tragerea la sorți a grupelor Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia 2018. Cu această ocazie Betano.ro a venit cu o secțiune specială de pariuri ce îți oferă posibilitatea de a paria pe potențialii adversari ai echipelor de top din turneu. Dacă de exemplu crezi că vom avea în faza grupelor o confruntare șoc între Brazilia și Spania, atunci poți miza pe acest lucru la o cotă de 4.50. Vezi AICI toate pariurile și cotele oferite!

Mai mult decât atât, vei putea plasa chiar și pariuri live în timpul tragerii la sorți! Cotele vor fi actualizate în timp real în funcție de ce se întâmplă în cadrul extragerii, ceea ce cu siguranță este o facilitate inedită. Acum poți simți adrenalina pariurilor live nu doar în timpul meciurilor, ci și în momentul în care se stabilesc grupele :) Poți accesa AICI pagina de LIVE BETTING pentru extragerea grupelor!

Betano.ro oferă deja pariuri pe câștigătoarea turneului final din Rusia 2018, favorite fiind Brazilia, Franța și Germania, fiecare cu câte o cotă de 6.00! Spania și Argentina sunt și ele cotate cu șanse mari la trofeu, acestea având cote de 8.00, respectiv 9.00! Pariază acum pe câștigătoarea Cupei Mondiale!

După tragerea la sorți cotele cu siguranță vor suferi mici modificări, iar în oferta sportivă vor fi adăugate multe alte opțiuni de pariere. Tot atunci vom reveni și noi cu un articol mai amănunțit despre componența grupelor. 

Pariază acum pe Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!