Pariuri gratuite de 50 RON oferite de Fortuna pentru pariuri pe meciuri din Liga 1

Casa de pariuri online Fortuna.ro (D. ONJN 2159 / 28.08.2015), agenţie la care dacă vă deschideţi cont accesând link-urile de pe PariuriX.com veţi primi un bonus exclusiv de 50% până la 200 RON la efectuarea primului depozit (în loc 50% până la 150 RON), vă oferă în perioada următoare posibilitatea de a obţine până la cinci pariuri gratuite, fiecare cu valoare de 10 RON.

bonus-exclusiv-fortuna.jpg

Pentru a obţine un astfel de pariu gratuit trebuie să plasezi un bilet format din trei pronosticuri, toate pentru meciuri din România Liga 1. Miza minimă a biletului trebuie să fie de 30 RON, iar cota pariului trebuie să aibă valoarea de minim 2.00. Atenţie la pariurile cu returnare de miză; pentru ca un bilet să fie eligibil este necesar ca în momentul validării celor 3 pronosticuri cota biletului să fie de cel puţin 2.00 (dacă de exemplu aveţi un bilet cu cote 1.8, 2.5 şi 2.5, iar cotele de 2.5 sunt pariuri de tip handicap asiatic 0 şi la ele primiţi cota 1 atunci cota biletului va fi de 1.8 şi nu veţi mai beneficia de ofertă). După ce un bilet care a respectat condiţiile de mai sus a fost validat în totalitate vei primi pariul gratuit de 10 RON.

Acest free bet poate fi jucat pe un bilet cu cota finală de cel mult 8. Pariul gratuit poate fi utilizat în cel mult o săptămână din momentul în care biletul iniţial a fost validat.

Perioada de desfăşurare a promoţiei este 12 - 26 februarie (ultimele 3 runde din sezonul regulat al Ligii 1). Fiecare persoană poate beneficia de cinci ori de această ofertă, în speţă poate obţine pariuri gratuite în valoare totală de 50 RON (5 pariuri gratuite de câte 10 RON fiecare).

Pariază acum la Fortuna pe meciurile din România Liga 1!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!