Pariuri Fortuna - cum pariez la agenția de pariuri online Fortuna

efortuna.png

Află cum pariezi la agenția de pariuri online Fortuna, de la deschiderea unui cont și până la plasarea primului pariu, indiferent că este vorba de un pariu single, multiplu, în sistem, cu baze sau rapid!

Orice parior a auzit de Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016) deoarece acest operator are sucursale în întreaga țară. Majoritatea clienților sunt mulțumiți de serviciile oferite de agențiile de cartier, motiv pentru care nu sunt puțini cei care vor să încerce și platforma de pariuri online. Însă o parte dintre aceștia n-au mai jucat niciodată la o agenție pe internet, iar de aceea mulți își pun următoarea întrebare: cum plasez pariuri fortuna? De aceea în cele ce urmează voi încerca să răspund la această întrebare. Dar pentru a putea plasa pariuri trebuie întâi să-ți deschizi un cont și să-l alimentezi cu fonduri. 

Înainte de toate, trebuie să îți spun că poți găsi detalii complete despre agenția de pariuri sportive Fortuna accesând acest link: https://pariurix.com/agentii/fortuna.


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL:

 1. Deschiderea unui cont de pariuri

 2. Efectuarea unui depozit

 3. Plasarea primului pariu
  3.1 Găsirea meciului care te interesează
  3.2 Plasarea unui pariu single
  3.3 Plasarea unui pariu multiplu
  3.4 Plasarea unui bilet în sistem
  3.5 Plasarea unui bilet cu baze
  3.6 Plasarea unui pariu rapid
  3.7 Închiderea unui pariu la Fortuna Bet

JOACĂ ACUM LA FORTUNA BET ȘI ÎNCASEAZĂ UN BONUS DE TOP!

 

1. DESCHIDEREA UNUI CONT DE PARIURI

Intră pe site-ul Fortuna și dă click pe butonul ”Înregistrează-te”. Vei fi redirecționat către un formular de înregistrare format din două părți, pe care trebuie să-l completezi cu date personale și date ce țin de contul de pariuri. Pentru a-ți fi mai ușor să înțelegi ce trebuie treci în fiecare chenar în parte poți vedea mai jos exemplul unui formular completat. 

După ce te-ai înregistrat vei primi un mail ce conține un link de activare a contului. După ce dai click pe acel link te vei putea loga pe site cu datele folosite la înregistrare. 

 

2. EFECTUAREA UNUI DEPOZIT

Până de curând Fortuna oferea posibilitatea de a depune doar cu cardul, prin Skrill / Neteller, sau utilizând un Paysafecard. Mai nou, sunt permise și depunerile prin agenții, metodă de plată care cred că va fi aleasă de foarte mulți clienți. Aici nu sunt prea multe de explicat: iei cu tine banii, un act de identitate și te duci la cea mai apropiată sucursală Fortuna pentru a efectua un depozit. Depunerea minimă este de doar 10 RON.

Pentru a afla mai multe informații despre metodele de plată oferite de Fortuna și pentru a vedea pas cu pas cu poze cum se efectuează un depozit, accesează următorul link : https://pariurix.com/cum-deschid-un-cont-la-fortuna-online-si-cum-depun-bani-sa-pariez.html.

3. PLASAREA PRIMULUI PARIU

3.1 Găsirea meciului care te interesează 

Înainte de a putea paria pe ceva trebuie să fii capabil să găsești acel ”ceva”. Din fericire site-ul Efortuna este ușor de folosit și intuitiv. În partea stângă a paginii este un meniu ce conține toate sporturile pe care se poate paria. După ce ai selectat un sport se va deschide un drop menu care conține țările și competițiile din ofertă. După ce ai ales ce te interesează, în centrul paginii vor fi afișate meciurile și cotele pentru 1x2. Dacă vrei să vezi o listă cu toate opțiunile disponibile la un joc dă click pe numărul din dreptul penultimei coloane, exact ca în imaginea de mai jos: 

gasire-meci.png

Odată ce dai click pe cota corespunzătoare unui pariu respectivul pariu va fi adăugat într-un bilet virtual ce poate fi găsit în coloana din dreapta paginii. Dacă selectezi mai multe pariuri atunci ele vor apărea unul sub altul în bilet. La efortuna poți plasa toate tipurile de pariuri posibile: pariuri single, pariuri multiple, pariuri în sistem, pariuri cu baze, dar și pariuri rapide. 

 

3.2 Plasarea unui pariu single

Cel mai simplu pariu de pus este bineînțeles pariul single. Dacă selectezi un singur meci pe bilet atunci biletul tău va arăta ca în imaginea de mai jos. Completează suma dorită în chenarul din dreptul meciului și apasă pe butonul ”Plasați pariul”. 

plasare-pariu-single.png

 

3.3 Plasarea unui pariu multiplu

După ce adaugi mai multe meciuri pe bilet vei vedea că sub selecțiile tale apar mai multe opțiuni. Pentru a pune un pariu multiplu trebuie să completezi căsuța din dreptul opțiunii ”Simplu”. Această opțiune va fi mereu prima de sub meciuri. 

plasare-pariu-multiplu.png

 

3.4 Plasarea unui bilet în sistem

La orice agenție de pariuri online poți pune pariuri în sistem. Asta înseamnă că pariezi pe anumite combinații de meciuri. Dacă de exemplu la un bilet cu patru meciuri pui sistem 2/4, înseamnă că pariezi pe combinații de câte două meciuri, deci trebuie ca minim două selecții să fie câștigătoare pentru a lua ceva bani. În imaginea de mai jos poți vedea sistemele pe care se poate paria la un bilet cu 5 meciuri: 

 • Sistem (4) – adică 4/5, trebuie să ai  minim 4 selecții câștigătoare  
 • Sistem (3) – adică 3/5, trebuie să ai  minim 3 selecții câștigătoare 
 • Sistem (2) - adică 2/5, trebuie să ai  minim 2 selecții câștigătoare 
 • Sistem canadian – toate combinațiile ce sunt conținute de sistemele 2/5, 3/5, 4/5 și 5/5. 
 • Sistem Lucky31 – toate combinațiile din sistemul canadian, plus câte un pariu single pe fiecare meci. 

Dacă trec suma de ”10” în dreptul la ”Sistem Lucky31”, atunci miza totală va fi de 310 RON deoarece sistemul conține 31 de combinații posibile. 

Recomand și articolul ”Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bază” pentru că acesta este un ghid detaliat unde poți vedea cum se plasează pariuri sinlgle, multiple și în sistem indiferent de agenția de pariuri la care joci, dar și cum se calculează cotele și câștigurile pe orice tip de bilet!

pariu-sistem.png

 

3.5 Plasarea unui pariu cu baze

Un bilet cu baze este format din două părți: meciuri care trebuie să iasă obligatoriu (baze) și meciuri care sunt jucate în sistem. Pentru a pune un astfel de bilet selectează opțiunea ”Baze” din partea de sus a biletului virtual. Acum în dreptul fiecărui meci vei vedea câte un chenar; selectează chenarele din dreptul meciurilor care vrei să fie baze. Eu am ales o bază și un sistem de 3/4 între celelalte selecții. Deci pentru a lua ceva bani trebuie să mă scoată maxim un meci și acesta să nu fie baza.  

plasare-bilet-baze.png

 

3.6 Plasarea unui pariu rapid

Aceasta este o opțiune gândită special pentru pariurile live, dar care la Fortuna poate fi folosită și la pariuri normale. Cu această opțiune poți seta din avans miza următorului pariu. Atunci când selectezi o cotă, va apărea în dreptul selecției un chenar prin care ești întrebat dacă confirmi pariul pe miza stabilită anterior. Astfel poți plasa pariuri într-un timp foarte scurt, fără a mai pierde vreo secundă. 

pariu-rapid.png

Este destul de ușor să pui pariuri online la Fortuna, indiferent că vrei să plasezi pariuri single, multiple, în sistem, cu baze sau  pariuri rapide. 

 

3.7 Închiderea unui pariu la Fortuna Bet

Cei de la Fortuna Bet oferă și opțiunea de ”cash out”, astfel încât ai posibilitatea de a închide pariuri aflate în desfășurare. Tot ce ai de făcut este să dai click pe opțiunea ”Pariuri deschise”, iar aici vei găsi o listă cu toate pariurile aflate în desfășurare pe care le poți închide pentru a primi o parte din miza inițială sau din eventualul câștig. Opțiunea poate fi folosită atât la pariuri pre-meci cât și live, indiferent că este vorba de pariuri single sau multiple. 


JOACĂ ACUM LA FORTUNA BET ȘI ÎNCASEAZĂ UN BONUS DE TOP!


Te-ar putea interesa și :

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi