Pariuri fără secrete: șapte ponturi bune din șapte posibile ale lui Marius Huțu. Azi încep grupele Champions League

Încep grupele Ligii Campionilor și avem trei ponturi și o Bombă azi din această competiție. Pronosticurile sunt de la Manchester City – Borussia Monchengladbach, Bayern Munchen – FK Rostov și Benfica – Beșiktaș. Iar Bomba e de la PSG – Arsenal.

Avem azi pont și din Championship, de la meciul Reading – Birmingham, dar vă propunem și un pariu pe handbal, de la specialistul nostru Marius Huțu, care e un adevărat expert în domeniu: a reușit să ofere pe site nu mai puțin de 7 predicții câștigătoare din ultimele șapte pe care le-a dat. Adică un procentaj de sută la sută. Azi, Marius ne propune partida CSM Ploiești – HC Zalău, din liga feminină de handbal, și are argumente solide și pentru acest pont.

Dacă jucați bingo online, aflați informații la Chestiunea zilei, iar la Faza zilei puteți vedea un filmuleț cu adevărat impresionant, cu un micuț fotbalist care a trecut peste o sumedenie de probleme și acum poate șuta cu zâmbetul pe buze într-o minge de fotbal.

Comentăm în emisiune și decizia lui Hagi de a vinde o mare parte din acțiunile clubului său, Viitorul Constanța, dar și înfrângerea surprinzătoare a lui Dinamo la ASA Târgu Mureș, o echipă care nu luase niciun punct în șase etape și nu marcase până la acest meci niciun gol pe teren propriu. Dinamoviștii acuză că au fost furați de arbitri și există, într-adevăr, măcar o fază în care au fost dezavantajați.

Emisiunea de azi o puteți urmări mai jos, noi vă urăm să aveți inspirație în alegerile pe care le veți face.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi