Pariuri fără secrete: ponturi din preliminarii

 

În emisiunea de azi, ne-am distrat pe seama lui Reghecampf și a calităților de cântăreț ale lui Cristiano Ronaldo, dar am fost și serioși cu un bilet format din trei meciuri, două din preliminariile Ligii Campionilor și unul de tenis, care a și ieșit, între timp.

V-am oferit apoi un pont tot din preliminariile CL, la meciul Dundalk - Hafnarfjordur, iar la Chestiunea zilei am vorbit despre strategiile de pariere. Sunt multe, noi am amintit doar trei, printre care și cea mai în vogă, dar important este să înțelegem că în orice strategie trebuie să ai și ponturi, iar pe acestea le putem descoperi împreună.

Ne-am distrat pe final cu Ronaldo, proaspăt câștigător al Campionatului European din Portugalia, care ne-a oferit o lecție gratuită de canto. Noi am încercat să fugim, dar nu ne-a ieșit, așa că i-am ascultat vocalizele până la capăt.

Nu uitați să vă spuneți părerea despre emisiunea noastră, chiar și la comentariile acestui articol, și să dați share de pe canalul nostru de youtube Ne-ați ajuta să continuăm.

Ne revedem mâine!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!