Pariuri fără secrete: ponturi din Europa League, hochei și tenis, faza zilei cu Moroșanu

În emisiunea de azi, vorbim despre meciul Stelei de la Manchester, pierdut de această dată onorabil, 0-1, după acel 0-5 rușinos de la București. Noi am anticipat corect, că echipa lui Reghecampf nu va pierde la mai mult de două goluri, gazdele evoluând cam la sfert din potențial.

cft4323.jpg

Astăzi, încercăm un pont pe West Ham – Astra, meci care se va disputa de la 21:45 și va fi televizat de Eurosport, post ce transmite pentru prima oară un joc al unei echipe românești în cuepele europene.

Mai avem în emisiune încă două ponturi din play-off-ul Europa League, Gent – Lokomotiv Zagreb (Laurențiu Gabriel) și Qarabag – Goteborg (Pescadorul).

Am hotărât ca, începând cu această ediție a emisiunii noastre, să vă prezentăm ponturile noastre unul câte unul, urmând ca voi să optați către cele care vă inspiră încredere sau să formați un bilet din mai multe meciuri. Așa că avem azi și două ponturi din alte sporturi, un meci de hochei din KHL, SKA St. Petersburg - Salavat Ufa, sugerat de Răzvan Codorean, și unul de tenis din turneul de la New Haven, Svitolina – Vesnina (Galisandru).

Faza zilei îl are ca protagonist pe Cătălin Moroșanu, într-un meci de acum două zile, disputat în Rusia împotriva unui azer. Vedeți deznodământul confruntării pe parcursul emisiunii noastre.

La Chestiunea zilei, vorbim azi despre impozitarea la sursă, care se va face de la 1 ianuarie 2017 și pentru cei care pariază online, evitându-se astfel acel drum la Fisc, enervant pentru mulți dintre noi.

Emisiunea de azi o puteți viziona mai jos, iar noi vă dorim inspirație în alegerea ponturilor pe care vi le-am prezentat.

Și nu uitați, mâine avem Weekend magic.

Credit foto: Cosmin Iftode / sportpictures.eu

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă.

 

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi