Pariuri fără secrete: Pontul zilei, Biletul zilei și un videoclip de ținut minte

În emisiunea de azi, comentăm ultimele două meciuri ale etapei a 5-a din Liga 1 și eșecul surprinzător cu 3-2 al unei echipe care se voia liderul campionatului, CS U Craiova, în fața formației de Liga a doua ACS Poli Timișoara. A fost o etapă săracă în goluri, cu excepția meciului de mai sus și a celui de la Cluj, CFR – Astra 5-1.

Mâine, avem Manchester City – Steaua, tremurăm un pic pentru scor, să nu fie mai mare decât cel din tur, 0-5, chiar dacă Guardiola va folosi mai multe rezerve, pentru că nu are de ce să-i suprasolicite pe titulari. Aflăm în emisiunea de mâine părerea lui Helmut Duckadam despre acest meci, dar și despre șansele Astrei la calificare, după 1-1 în tur cu West Ham United.

Avem și Chestiunea zilei, în care vorbim despre verificarea contului de pariuri în cazul în care nu ai nicio factură de utilități pe numele tău.

Bineînțeles că nu lipsește Pontul zilei, azi de la Pescadorul, partida Monaco – Villareal, din play-off-ul Champions League.

Iar Biletul zilei de azi, cu o cotă totală de 4,63, conține și el două meciuri din Liga Campionilor, Roma – Porto (Dan Ștefănescu) și Plzen – Ludogoreț (Răzvan Codorean), dar și o partidă de tenis, propusă de specialistul nostru pe tenis, Marian Cioată, zis Galisandru: Bacsinszki - Larsson.

Vă invit să urmăriți mai jos emisiuena noastră și nu uitați să pariați doar după ce studiați ponturile noastre de aici și de pe site. Atenție și noroc!

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi